reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witam,

same zakupoholiczki tutaj :-D;-) Ja tez mam taki nałóg :tak:
Jak tu nie kupować skoro takie piękne rzeczy sa?!

Aylin podobaja mi sie wszystkie pary butkow :tak:

Aga bardzo ładne spodenki, ja sobie kupiłam ostatnio tez czerwone :-) Maz trochę w szoku bo ja zawsze jeansy ciemne lub czarne legginsy a tu taki kolor teraz. Aa przepraszam mam jedne jasne jeansy i szare sztruksy.

Josie oj to rzeczywiscie przykre jakby niania odeszła :-(

Niespodzianka oj, nieładnie sie zachował Twój.
Cos wiem o tym ze fajnie czasem posiedzieć samemu,
tzn ja siedzę wieczorami 5 dni w tygodniu sama bo moj w pracy albo spi jak ma np na 24. Juz sie do tego tak przyzwyczailam, ze czasami w piątek czy sobotę wieczorem mnie drażni :zawstydzona/y:
No ale czasami czekam na weekend jak na zbawienie, zeby wlasnie z nim posiedzieć :)

I tyle pamietam...

u nas ospa, na razie tylko Kuba. Tzn wydaje nam sie, ze ospa. Jutro rano maz jedzie z nim do lekarza. Ale pęcherzyki sie robią wiec pewnie to ona. Raczej nie szkarlatyna. Na razie mało Go obsypalo i mam nadzieje, ze bedzie nie duzo wiecej. Zobaczymy. Weekend w domu...a plany mieliśmy bo pogoda ma byc super

Ostatnia edycja:
reklama
Mlodak - nie znam niestety na NFZ. Poleciłabgm Ci moją,ale ona prywatnie.

Aylin - odstawiłam sok jabłkowy, jeszcze pewnie za wcześnie na poprawę. Dostała od lekarki inny środek, taki bardziej farmakologiczny niż lactuloza, no ale chociaż na chwilę niech ją wspomoże, to może zapomni o strachu.

Andzia - na integracji mieliśmy o dzieciach, które się wypierają swoich czynów. Muszę zajrzeć do notatek, ale w domu będę dopiero we wtorek.

U lekarza ok, po chorobie nie ma śladu, a co do kupek, to napisałam w poście do Aylin.

Jedziemy właśnie do moich rodziców i odwozimy przy okazji teściową. Wracam we wtorek i zabieram mojego tate. Powiem Wam, że zaczyna mnie męczyć, to że te trzy dni w tygodniu ktoś u nas jest....niby fajnie, że G z kimś najblizszym zostaje, ale gdybym znalazła kogoś zaufanego i poleconego do opieki z Wawy, to bym się chyba decydowała.

Dostałam pracę w przedszkolu - prowadzenie gimnastki korekcyjnej z dzieciaczkami. Tylko piątki od 8.30-12.00. Chcieli jeszcze środy po południu, ale akurat wtedy jestem w gabinecie. Także w piatki, czeka mnie calodzienna praca. Najpierw przedszkole, a potem podróż na drugi koniec miasta do gabinetu....

Muńka dawaj namiary. Ile bierze za wizytę? Ma praktykę w szpitalu czy tylko gabinet? Muszę zrobić szybko konsultację bo urologa mam na 8 kwietnia panstwowo. No ale po znajomości zalatwionego.
Kurde niby mam skierowanie a za wszystko muszę i tak płacić. Jedynie urolog bezpłatnie będziemy a badania krwi moczu i usg kosztują. Meksyk.

Muńka gratuluję pracy :) Pełną chatę i jej nadmiar rozumiem doskonale.

MsMickey wychodzicie dzisiaj?

Wyniki sa dobre ale dr chce go pod lampa potrzymac do 20, jutro rano znow pobranie krwi i jesli tak bedzie dalej to jutro do domu. Ogolnie mowila, ze bardzo dobrze juz wyglada (i ze sliczny;-)) tylko tak profilaktycznie do wieczora, zeby nie uroslo czasem.

Witam,

MsMickey dobrze, ze wyniki ok i trzymam kciuki za jutrzejsze wyjście do domku :tak:

Munka gratulacje :) fajnie, ze po chorobie ani śladu

U nas ospa potwierdzona u Kuby, ciekawe kiedy Wojtka dopadnie i czy w ogóle

pola Matiego wysypalo 2 tyg po A. zdrowka dla Was

munka gratulacje i czekam na wiadomosci odnosnie mojego syna

MsMickey kciuki za jutro

a u nas weekend w szpitalu. Adi uderzyl sie w glowe w przedszkolu, jak jechalismy do lekarza z M zazygal nam caly samochod, no i wyladowal nma urazowce. niby nie jest to wstrzasnienie ale jednk cos jest nie tak. moze jutro wyjdzie do domu

Ostatnia edycja:
Hej

Mowilam mezowi ze wyjscie na rower z malym o 11.30 to za pozno ale sie uparl no i mlody zasnal na 5 min w drodze powrotnej a teraz juz godzine wierci sie w lozku i ani mysli spac. Czemu faceci sa tacy ograniczeni....

No i nianie wzieli tamci na caly etat ehhhhhh....... Dupa :(

Msmickey no oby juz was w koncu puscili jutro:) sliczny jest, cala prawda:) daj jego zdjecie jeszcze:)

Pola wspolczuje ospy. No ale zawsze to juz bedziecie mieli za soba. Oby szybko przeszlo!

Andzia o kurcze:/

Pogoda piekna u nas. Jutro chyba skoczymy w teren na grilla:)
I mam krotkie wlosy, lekko za ucho. takich chyba od podstawowki nie mialam:)

Andzia o kurcze, mam nadzieje, ze nic poważnego. Trzymam kciuki

josie zdjecie fryzurki prosimy ;-)

U nas tez fajna pogoda no ale siedzimy w domu, Kuba leży bo ma gorączkę :( Wojtek spi a maz kręci sie po domu. A mnie oczy szczypia (nowość)...do południa byłam z Wojtkiem na krótkim spacerze bo stał pod drzwiami z butami.

reklama
Andzia - przypomnij mi proszę jeszcze o tym, żebym zajrzała do notatek. Współczuję sytuacji z Adim!!! Ja bym chyba zawału dostała!!!

Młodak - moja dr to Anna Radzikowska (przyjmuje w przychodni Babka Medica - 226375001, tam trzeba zadzwonić i się do niej zapisać. Pracuje tez w szpitalu św. Zofii). Nie wiem ile wizyta, bo ja chodzę na ubezpieczenie.

Byliśmy 5 godzin na działce, Gabi się wyszalała, 2 godziny zbierała z plaży kamienie i wrzucała je do wody. No i to powietrze tam!!! I śpiew ptaków, uwielbiam to miejsce!!!!!!!!!!!!! A co najważniejsze, były aż 2 kupy :D :D Jutro kolejny dzień na łonie natury.

Do góry