reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Nienawidzę was! Aylin, Andzia, Aga i reszta...miałam oszczędzać, a przez was nie mogę:angry: I w efekcie licytuje dwie rzeczy...grrrrrrry:D:D:D

andzia ja chyba też za mało chodzę po sklepach, bo nie trafiam na promocje jak Aylin czy Aga! Co prawda w lutym trafiłam na ogólne wyprzedaże i kupiłam Polce dwie wielkie torby, co wam pisałam, ale żeby normalnie w ciągu roku trafić na coś firmowego taniego typu buty to nie ma szans. Współczuję męża 'połamanego'!

aga moja ma od urodzenia kontakt z kozami, psami, kotami i chomikami i trochę to mnie przeraża np. nie wie że psy mogą być groźne i każdego głaskałaby (oby tylko). Mama ma trzy psy, u nas dwa...wszędzie psy na które może sobie siadać (nawet na rottweilera u mamy), więc jak ona ma zrozumieć, że obce mogą wyrządzić krzywdę?

aronia ja pisałam tylko, że to może być jakieś uczulenie. Bo u nas tak się objawiło ale tylko na początku:)

niespodzianka otóż masz rację. M siorka kupuje sobie tam kosmetyki (nie może więcej niż 2-3szt. tego samego rodzaju, bo wtedy urząd ściga, że niby na sprzedaż) i płaci grosze (np za tusz 50zł, który kosztuje tu 150-200zł!).

asik
wybacz, że przeoczyłam. Dawaj sukienkę tu:D

Idę się pakować, a łeb mi pęka!

reklama
dziekuje za pogłebianie mego zakupocholizmu :)
Aylin - butki ladne ale Ty patrz nie tylko na to, czy sa ladne ale czy modelinie bedzie w nich wygodnie ;-)
Aronia dlatego poszłam do emela. To sa najbardziej wygodne buty z dostepnych na rynku lokalnym. Bartki przy nich sztywne jak trup. Elefanten jeszcze sie bronią. Ale i tak sa ciezsze niz emelki :)

Nienawidzę was! Aylin, Andzia, Aga i reszta...miałam oszczędzać, a przez was nie mogę:angry: I w efekcie licytuje dwie rzeczy...grrrrrrry:D:D:D

!
hihih pokaż co :) obiecuje nie podbijać :)

aylin nie nie nie:D:D Hahahah. Ja nic takiego, żadnych wypaśnych sukienek czy bucików. Spodnie czerwone Myszki Minnie i kalosze, bo obecne na styk:) Ale wzięłam się za sprzedaż rzeczy po P, w których nigdy nie chodziła lub były niewygodne i wiem, że następnemu dziecko nie będę tego ubierać:)

hehe :)
boisz sie:)

ja cześc rzeczy oddałam, cześć pozyczyłam a cześć sprzedalam. i mam pustkę :) przeciez dla nowego dziecia nowe zakupy trzeba robic :)

Mam troche dola bo ta kolezanka co miala wziac pol etatu mojej niani cos kreci nosem, miala jej dzis dac znac ale powiedziala jej ze musi z mezem porozmawiac. I zreszta widze po niani ze nie do konca jej pasuje bo ta mala jednak daje popalic, strasznie rozpieszczona a matka zupelnie niekonsekwentna... Jutro ma jeszcze innna rozmowe na caly etat i jak sie zdecyduja to moze zaczynac od poniedzialku :( boje sie ze bedziemy musieli ja odpuscic... Jakos sobie nie wyobrazam teraz zycia bez niej , przeciez jas sie zateskni...

Ja tam nic nie kupuję :) no poza tymi spodniami, ale Antek dostał od babć na wsi kasę :D a teraz, ze zwrotu książek też ma :D
Ja sobie kupiłam dziś biustonosz, ale raczej z przymusu, a ze był z 90zł na 25zl przeceniony to tylko się cieszyć, a i skarpetki które mają na betce, ze są dla 14letniego chłopca :baffled::rofl2::-D:-D
I byłam dziś przy tkmaxx, ale nie weszłam by mnie nic nie kusiło :D

Ja te ciuchy które dostałam to w większości przekazałam naszej Zosi (chłopaczara), a mam multum do wystawienia na all.
Aylin chętnie porobię fotki tych mniejszych i Ci podeślę. Nie mogę wszystkiego oddać, bo jak coś sprzedam to w zamian Antkowi kupuję coś nowego.

Josie oj przykro z tą nianią, ze tak jej się wszystko wali- super babka z Ciebie, ze tak o nią się martwi.

Aga spodenki super. Musze T cos kupic kolorowego. Moze nie glowne czesci garderoby bo on zawsze w najwieksze bloto i najwieksze krzory sie pakuje,ale jakies dodatki moze.

Aylin myslalam o tym, ale ciemniejsze sciany sa dwie i sa dluzsze wiec ciezko by mi bylo kremowy pasek przez srodek pociagnac. Fachowiec nie mialby problemu, ale ja :laugh2:

Andzia idz do psychologa, nie zamartwiaj sie i przede wszystkim nie obwiniaj. Adi najwidoczniej ma taki okres i mam nadzieje, ze szybko przejdzie.

Asik wstaw zdjecie sukienki :) Na modelce oczywiscie :)

Aronia mam to szczescie, ze farba w miare szybko schnie, ale i tak oczy dookola glowy ;-)

Josie szkoda, ze niania moze Was opuscic :-( Ale z drugiej strony nie moze sobie pozwolic na prace na pol etatu w obecnej sytuacji. Mam nadzieje, ze sie zdecyduje Twoja kolezanka...

Pomalowalam kolejna sciane :D I troche sie wkurzylam, bo - zgadnijcie gdzie poszedl L. Pomagac koledze w remoncie :no: Mnie zaproponowal, ze mi kanape odsunie :baffled: Grejt. Teraz siedze, popijam drina i zaraz rzucam sie w wir seriali. Mimo tego, ze L mnie wkurzyl to i tak czasem fajnie posiedziec samemu ;-)

niespodzianka widzę, że ty twarda sztuka. Bosche baby przejęły rolę facetów:) Aga nawet dziury w ścianach wierciła!!! Ja też u siebie malowałam, a deski tarasowe nawet w 8miesiącu ciąży:D Teraz chcę pomalować stół i krzesła na biało, bo mi się wizja zmieniła:ppp

aga a ja szukam stanika bez gąbek, 100%bawełny i cholera nigdzie nie mogę znaleźć. W Tesco były, ale od rozmiaru D:/ A cóż ty masz za rozmiar nogi nastolatko?:D

josie niani szkoda:/ Widzę że czujesz się jak między młotem a kowadłem:/

aylin ty jesteś zaprawiona w boju z All to jak się nie bać:D Dorzuciłam trzecią licytację spodenek do spania i kończę z tym:p

Wyjeżdżamy, więc spadam laseczki aż do nd wieczora lub pn rana - bawcie się dobrze!

reklama
Aga ja o sprzedaży myslalam:) na allegro laski kupują to moga i u ciebie.
Niespodzianka ja tez sama maluje :) wiec wierze w Ciebie ze dasz rade :) i będziesz wspierać dobra rada jak mi sie turkus w sypialni znudzi
Kasiek - tja juz wierze ze kończysz z allegro. Predzej ja hehe

Do góry