agaundpestka
Fanka BB :)
Ja myślę, ze taki wyjazd zależy od dziecka czy jest mocno związane z rodzicami i nie chce jechać czy jednak chętne przygodyJa jednak nie jestem za nocnymi eskapadami dla przedszkolankow bez rodzicow. Wydaje mi sie, ze to za wczesnie - duzy stres i dla dziecia i dla rodzica.
Dziec chyba podlapal rumien zakazny, bo ma dziko czerwone policzki i jest marudny
Mamnadzieje, ze to nie rumień i szybko minie.
Na pewno znajdziesz cos fajnego, Ty Go potrafisz super ubrać.
Jak czytam o Twoim sprzątaniu to uświadamiam sobie, ze chyba powinnam też bardziej się przyłożyć do roboty
Kurcze, a mój boi sie wszystkich zwierząt właśnie ten kapelusuk/ melonikaga filmik BOSKI!!! Jak cudowne są te zwierzęta:* Ja jestem za pomysłem Josie, czarne trampki i mini frak! No chyba że chcesz max elegancji czyli to co wkleiłaś...i ten kapelusz - ach i och!
Hehe właśnie czy pójdzie to zobaczymy to są wstępne plany, a ja mam wizję jak go gonię po całym kościele z obrączkamiAga zakochalam sie w tym zestawie. Normalnie boski garniaczek i do tego kapelusz Fajnie, ze Antek bedzie z obraczkami szedl - T pewnie by z nimi uciekl ;-)
Czekam na efekty malowania!!
Dzięki dziewczyny za opinie wersja z lnianymi spodenkami jest na poprawiny zawsze średnio podobali mi się tacy mali chłopcy w garniturkach, ale jak zobaczyłam ten fraczek :-):-):-)
Alijenka cudne te buciki wszystkie chociła już Tysia w tak zapinanych na środku bucikach?? Bo niektórym dzieciom niewygodnie jest.
Josie oj szkoda mi tej Twojej niani dobrze, ze ma w Tobie takie oparcie i Jaśka to pewnie na jakiś czas on jej pomaga zapomnieć o problemach.
To nasze wczorajsze spodenk w sumie nic takiego specjalnego, ale wiosenny kolorek i: