reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Ja jednak nie jestem za nocnymi eskapadami dla przedszkolankow bez rodzicow. Wydaje mi sie, ze to za wczesnie - duzy stres i dla dziecia i dla rodzica.
Dziec chyba podlapal rumien zakazny, bo ma dziko czerwone policzki i jest marudny :rolleyes2:
Ja myślę, ze taki wyjazd zależy od dziecka czy jest mocno związane z rodzicami i nie chce jechać czy jednak chętne przygody :)
Mamnadzieje, ze to nie rumień i szybko minie.

Na pewno znajdziesz cos fajnego, Ty Go potrafisz super ubrać.
:zawstydzona/y:
Jak czytam o Twoim sprzątaniu to uświadamiam sobie, ze chyba powinnam też bardziej się przyłożyć do roboty :D

aga filmik BOSKI!!! Jak cudowne są te zwierzęta:* Ja jestem za pomysłem Josie, czarne trampki i mini frak! No chyba że chcesz max elegancji czyli to co wkleiłaś...i ten kapelusz - ach i och!
Kurcze, a mój boi sie wszystkich zwierząt :( właśnie ten kapelusuk/ melonik :)

Aga zakochalam sie w tym zestawie. Normalnie boski garniaczek i do tego kapelusz :) Fajnie, ze Antek bedzie z obraczkami szedl - T pewnie by z nimi uciekl ;-)
Hehe właśnie czy pójdzie to zobaczymy to są wstępne plany, a ja mam wizję jak go gonię po całym kościele z obrączkami :D
Czekam na efekty malowania!!

Dzięki dziewczyny za opinie :) wersja z lnianymi spodenkami jest na poprawiny :) zawsze średnio podobali mi się tacy mali chłopcy w garniturkach, ale jak zobaczyłam ten fraczek :-):-):-)

Alijenka cudne te buciki wszystkie :) chociła już Tysia w tak zapinanych na środku bucikach?? Bo niektórym dzieciom niewygodnie jest.

Josie oj szkoda mi tej Twojej niani :( dobrze, ze ma w Tobie takie oparcie i Jaśka to pewnie na jakiś czas on jej pomaga zapomnieć o problemach.

To nasze wczorajsze spodenk w sumie nic takiego specjalnego, ale wiosenny kolorek i:
DSC_7110.jpg

Załączniki

• DSC_7110.jpg
    DSC_7110.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Niespodzianka - jak pzryjda to pokaze , nie chce mi sie teraz wchodzić tam i kopiowac zdjec,ale dodam ze za 8 rzeczy z Mariquita zapłaciłam 160 zł z pzresyłka.
Dzieci sa duze ( 3 obecnie juz dorosłych), ale jak pisałąm zupełnie niezaradni, niestety zastali tak wychowani ze mysla ze w zyciu nie tzrba sie wysilać, bo i tak dostana,. Zawsze zyli w biedzie, a ciotka zamiast wymagac od nich czegoś, pomoc w nauce, wolała im załatwieć im zaświadczenie ze sa ' niezdolni, głupi" nie wiem jak to sie fachowo nazywa. Niby sa teraz dorośli,ale ii tak wszytsko na głowie babci, i reszty rodziny.
Oj poza tym to bardziej skomplikowana historia.

Andzia mariquta w takiej cenie? Dawaj namiary na sklep :)

Aga super te spodnie. A Tys miala w poprzednim sezonie podobnie zspinane balerinki.

Niespodzianka a nie mozesz tej niebieskiej ściany wlasnie ja ciemniejszy kolor pomalować? Podziwiam za samozaparcie...

Munka jak kupy u G.

Msmickey trzymam kciuki aby solarium pomoglo i was szybko puscili

Rozmawiałam dziś z dyrektorka z przedszkola i powidziała ze pzrez tyle lat pracy z dziecmi, nie spotkała jeszcze takiego dziecka jak Adrian . Wyczerpały wszystkie znane im metody, zeby poprawić jego zachowanie i nic nie działa. Jest złośliwy, udaje ze nie słyszy, na wszystko ma wytłumaczenie ( typu: to nie ja, to moja ręka zrobiła) i ogólnie sie nie słucha, bo wie,ze nic mu nie moga zrobić. :zawstydzona/y::-(
Ide do psychologa, to postanowione, coś tzreba z nim zroibć.:-(

Dostałam wezwanie na szczepienie i umówiłąm sie na dziś, ale w nocy Mati zaczął kaszlec bardzo brzydko, wiec pewnie zamiast szczepienia dostanie syropy.

M na zwolnieniu do 7.04, skręcenie stawu skokowego jeszcze on mi dołozył:wściekła/y:

No to tyle, chciałam tylko pomarudzić, niedługo wpadne w depresje.,

Aylin - prosze bardzo, od ceny która jest podana jest jeszcze 15 %, ja dostałam 20 bo robiłam juz tam zakupy
Mariquita Mariquita sklep, Odzież i ubranka dla dzieci, Odzież dziecięca,

Ostatnia edycja:
Ehhh andzia te dzieciaki.... Oby psycholog cos sensownego poradzil

Wspolczuje historii z tymi kuzynami, najgorsze wlasnie jak sa takie nieporadne... Moja niania ma ledwo 23 lata ale jest bardzo dojrzala ale niestety to rodzenstwo juz niespecjalnie... A pewnie bedzie musiala przynajmniej jedna siostre przygarnac do siebie. Ja ja podziwiam na kazdym kroku.

Aga spodenki cudne!!!! Mon wyrosl ze swoich czerwonych i tak sie przymierzam na kolejne. W zarze na wyprzedazy byly fajne ale niestety na kieszeniach mialy takie babskie esy-floresy wyszyte i nie przeszlyby jako chlopiece. Z obraczkami to przyznam ze ryzykowne :D ale jak sie mlodzi nie boja :)
Moj rok temu na weselu u chrzestnego byl w krotkich portkach granatoych w prazki do tego koszula mucha i niebieski sweterek elegancki. I bobuxy takie niby oxfordy http://www.purebaby.co.uk/images/_lib/bobux-oxford-soft-sole-12010110-0-1335789611000.jpg
No ale obraczek nie niosl:) i ledwo chodzil wtedy:)
Z niania tak jak mowisz, sama mi mowila dzis ze przynajmniej jas ja jeszcze cieszy. Dobrze ze nam zgrzecznial znow, przynajmniej on nie robi problemow. Bo ta druga dziewczynka to jednak chyba ciezka bedzie, rozki ma, a i mama niekonsekwentna i poblazliwa

Moj spi juz 3h szok!!!! A wstal pozno bo 8.30... Ale przynajmniej mam czas sie polenic. Nie moge sie doczekac fryzjera:)

hej
Młody obudził się o 7 z płaczem i tak do teraz marudzi i popłakuje

asik nie odpisałaś jak tam przygotowania do ślubu i sukienka czy coś pominęłam?

I P zasuwając na rowerku
Zobacz załącznik 617326
a właśnnie, że odpisałam....napisałem, że z przygotowaniami to tak sobie bo nic szczególnego nie robimy. Sukienkę zakładam białą z jasnoróżowymi kwiatkami i do tego jasnoróżowy żakiecik.
Widać, że pola szczęśliwa na rowerku:tak:

Josie życie nie oszczędza niani- smutne

MsMickey kciuki za wyjście do domu

No w końcu trzeba opić Julka!!!
wyszło na to, że i ja opijałam Julka bo skusiłam się wczoraj na browarka

Muńka jak po wizycie u lekarza?

Aylin mi te pierwsze butki się podobają

Niespodzianka podziwiam, że dajesz radę z młodym malować pokój

Andzia kciuki aby nic się u młodego nie rozwinęło

reklama
Aylin - butki ladne ale Ty patrz nie tylko na to, czy sa ladne ale czy modelinie bedzie w nich wygodnie ;-)

Niedpodzianka - Twoj by uciekl z obraczkami a moj je tak rzucil, zeby para mloda nie znalazla :-p:-) A jakbym sie wziela za malowanie sciany to nie dosc, ze nie byloby gladko to dziec by takiego bigosu narobil, ze by cala chata byla wypaciana (na niego nie dzialaja barykady) :rofl2:

kasiekz, agaundpestka - rumien jest niegrozny, jego sie nie leczy tylko czeka az sam zniknie ;-)

Do góry