reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin przesliczne wszystkie 3 pary:) boskie!
Ja juz wstawilam gulasz i ziemniaki, dzien pracusia:) ale juz musialam usiasc bo ciezko. Niania z mlodym na spacerze, strasznie mi jej zal bo ma taka sytuacje teraz ciezka, cale rodzenstwo i umierajaca babcia na jej glowie do tego dlugi babci no i ona jeszcze na dwie polowki etatu... Mam wyrzuty sumienia...

w nocy zasnelam dopiero jak sie jasno zrobilo ale za to mlody dal pospac do 8.30 :)

reklama
MsMickey kurcze zamiast odpoczywac po cesarce to nocami musisz okularow pilnowac :/ Na szczescie juz niedlugo do domu :) Tesciowa juz czeka?

Aga zakochalam sie w tym zestawie. Normalnie boski garniaczek i do tego kapelusz :) Fajnie, ze Antek bedzie z obraczkami szedl - T pewnie by z nimi uciekl ;-)

Aylin te z kokardka sa przesliczne, ale to dalej nie amarant ;) Te pierwsze tez ladne, w ogole wszystkie ladne :D

Kasiek to sie Pola na imprezke o 3 obudzila :)

Josie wspolczucia dla niani... A czemu ona sie opiekuje rodzenstwem?

Polaa mialam przyjechac?... Obietnica ulegla przedawnieniu ;-) Poza tym ja mam morze wiec w okresie wakacyjnym jak znalazl dla Wojtusia i Kubusia :-)

Juz mam wizje jak pomaluje pokoj. Jedna sciana bedzie w cieplym kolorze (zolc lub pomarancz), reszta kremowa. Do tego na pomaranczowej scianie bedzie pasek kremowy (dosc szeroki) przez cala sciane w miejscu gdzie wisza ramki ze zdjeciami. Wneka okienna tez bedzie kremowa i jeszcze sobie chyba zaserwuje naklejki z kotami. No i dodatki (za rada Kasiek) pod kolor sciany... Tylko skad kase wziac :-p

No a stary wczoraj wszedl do pokoju i zdziwiony ;-) "Malowalas? Przeciez ja bym to zrobil." Tylko kiedy :-p

niespodzianka jak to skąd kasę, kupujesz maszynkę do pieniędzy i gotowe:D:D

aylin ja to mam wyjątkowego pecha, bo nigdy nie spotykam takich promocji!

Depilacja nie poszła na marne, jadę z kudełką na basen. A wieczorem niestety do teściów na cały weekend. Niby fajnie, ale będzie tam zjazd rodzinny i pełna chata non stop i trójka małych dzieci - oszaleję tam!

Niespodzianka ja nadal nie moge uwierzyc , pomalowalas pokoj w czasie gdy maz byl w pracy a mlody z toba?!?
Niani mama zmarla jak miala 8 lat, ojca powiedzmy ze nie ma, a rodzenstwo ma mlodsze, jeszcze sie ucza. Do tej pory z babcia mieszkali. Teraz wszystko na jej glowie zostalo

Umowilam sie do fryzjera na 18, dzwonie do meza zeby byl na czas a ten ze jak to fryzjer w piatek wieczorem, to juz nic nie porobimy a to piatek przeciez... Nadmienie ze srednio ostatnie 100 piatkow spedzilismy na kanapie ogladajac fakty/ seriale/ kazdy ze swoim lapkiem. Boszzzzzzz

Ostatnia edycja:
Aga, mi sie ten garniak nie podoba, zbyt lejacy. Julcia ubralabym w jakies bardziej lniane klimaty, kolory szaro-bezowo-biale. Np biala koszula, szare spodnie (jasne), bezowy krawat lub w innej konfiguracji. Do tego jakies naturalne buty lub odlotowe. Ale nie mr maly dorosly na weselu.

Zdrzemnelam sie ponad godzine - Pe pilnuje Julcia. Mlody wyglada jak pieczen z krolika w piekarniku...
Do rana ma sie tam swiecic i wtedy zmierza bili. Jesli bedzie niski to do domu.

No nie Josie boski jest Twoj mąz, poprawił mi humor:-D
Współczuje Twojej niani, ciezka sytuacja. Ale niania to zaradna dziewczyna, poradzi sobie, szkoda tylko ,ze traci kolejna bliska osobe :-(

Mojej mamy siostra zmarła 3 lata temu zostawiła pod opieka babci ( 80 lat) 4 dzieci ( zupełnie nieporadnych życiowo) i tez sie rodzinnie zastanawiamy co to bedzie jak babci zabraknie. Nikt nie ma do nich cieprliwości, lenie nic im sie nie chce robic, ale nalezy im sie wszystko.
Cała 4 taka. Z najmłodsza idzie choc troche dogadac.

Niepsodzianka -szacun

Kasiek bedzie dobrze, to tylko weekend :)

Aga - własnie MsMickey mnie ubiegła. Mi tez sie wydaje ze dla takiego malucha to jakies jasniejsze kolory.

MsMickey - &&& za jutro.

Ostatnia edycja:
Niespodzianka - nie amarant :) jakos amarant nie pasuje do kiecki, sliwka też sie gryzie :p Ale do wesela mam jeszcze 2 msc wiec moze trafie na jakąs oberzyne :)
aylin ja to mam wyjątkowego pecha, bo nigdy nie spotykam takich promocji!!
no cóz - a to bez promocji :) na promocji w tamtym roku kupiłam emele za 68 zł...

Aylin - i co zamówione buciki, wg mnie te pierwsze, a te na wiosne boskie.
Ja tez nigdy nie moge trafić na fajne promocje, ale tez rzadko po sklepach chodze.

Ja dziś szalałam przez internet, dostałam maila, ze likwiduja sklep, w kótrym kiedys robiłam zakupy, no i ceny spoko, tylko wybór mały, ale pare bluzek i spodenki na lato kupiłam.

Kasiek maszynke powiadasz... A na raty mozna? :-p Skonczy sie na tym, ze zamowie dodatki z Hong-kongu. Czeka sie ze 4 tygodnie, ale sprzedaja to samo co w sklepach 3 razy taniej :) Milego weekendu zycze - cierpliwosci i takie tam ;) Poli na pewno sie harmider spodoba, a ty kup sobie stopery do uszu ;-)

Josie a moze akurat maz mial wyjatkowy plan na ten piatek :-) Np obejrzec zupelnie inny serial niz zwykle :-);-)
A jesli chodzi o malowanie to dzialam jak mlody spi i maznelam dopiero 2 sciany. Musze zastawiac meblami zeby sie nie przykleil ;) Dzisiaj sie biore za trzecia i bede ja musiala chyba z 10 razy pomalowac, bo poprzedni lokatorzy zostawili po sobie majtkowy niebieski i kremowa farba srednio to kryje :baffled:
Niani bardzo wspolczuje :( Dzielna kobieta.

MsMickey kciuki za jak najszybsze wyjscie :)

Aylin no to moze chociaz jakies zlote... albo brokatem posyp, cekinki naklej czy cos ;-) Zarcik oczywiscie, te ktore wybralas sa cudne :)

Andzia czworka dzieci to nie przelewki. Ile maja lat? Szkoda, ze babcia na starosc sie musi uzerac z rozpieszczona gromadka.
Poka poka co kupilas

Dobra biore sie za robote, bo mlody wstaniei mame na bb zastanie z farba przy nodze :)

reklama
Hej
No wreszcie znalazłam chwilę aby coś napisać. Wreszcie z kompa bo net postanowil trochę podziałać :)

Aylin te pierwsze buciki zdecydowanie najładniejsze. I do tej sukienki super będą pasowały.

Josie dobry Twój mąż jest. Zarówno z pierścionkiem jak i teraz z tym wieczorem "wspólnym".

Aga szczerze to ja tak jak MsMickey nie lubię tak ubranych chłopców. Taki stary-młody. A w szczególności takie buty mnie rażą. Ja już się zastanawiam co założę młodemu na Komunię w przyszłości, ale na pewno nie będą to tego typu pantofle.
Widzą mi się lniane spodenki plus fajna lekka koszulka. I do tego beżowe półbuciki. Ewentualnie w szarościach coś.

Dziewczyny z Warszawy - błagam o namiar na sensownego ginekologa (najlepiej na nfz bo z kasą krucho). Muszę skonsultować swoją przykrą dolegliwość przez wizytą u urologa.

No i tyle bo młody się obudził i się awanturuje że matka długo nie przychodzi :)

Do góry