reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aylin przesliczne wszystkie 3 pary:) boskie!
Ja juz wstawilam gulasz i ziemniaki, dzien pracusia:) ale juz musialam usiasc bo ciezko. Niania z mlodym na spacerze, strasznie mi jej zal bo ma taka sytuacje teraz ciezka, cale rodzenstwo i umierajaca babcia na jej glowie do tego dlugi babci no i ona jeszcze na dwie polowki etatu... Mam wyrzuty sumienia...

w nocy zasnelam dopiero jak sie jasno zrobilo ale za to mlody dal pospac do 8.30 :)

reklama
MsMickey kurcze zamiast odpoczywac po cesarce to nocami musisz okularow pilnowac :/ Na szczescie juz niedlugo do domu :) Tesciowa juz czeka?

Aga zakochalam sie w tym zestawie. Normalnie boski garniaczek i do tego kapelusz :) Fajnie, ze Antek bedzie z obraczkami szedl - T pewnie by z nimi uciekl ;-)

Aylin te z kokardka sa przesliczne, ale to dalej nie amarant ;) Te pierwsze tez ladne, w ogole wszystkie ladne :D

Kasiek to sie Pola na imprezke o 3 obudzila :)

Josie wspolczucia dla niani... A czemu ona sie opiekuje rodzenstwem?

Polaa mialam przyjechac?... Obietnica ulegla przedawnieniu ;-) Poza tym ja mam morze wiec w okresie wakacyjnym jak znalazl dla Wojtusia i Kubusia :-)

Juz mam wizje jak pomaluje pokoj. Jedna sciana bedzie w cieplym kolorze (zolc lub pomarancz), reszta kremowa. Do tego na pomaranczowej scianie bedzie pasek kremowy (dosc szeroki) przez cala sciane w miejscu gdzie wisza ramki ze zdjeciami. Wneka okienna tez bedzie kremowa i jeszcze sobie chyba zaserwuje naklejki z kotami. No i dodatki (za rada Kasiek) pod kolor sciany... Tylko skad kase wziac :-p

No a stary wczoraj wszedl do pokoju i zdziwiony ;-) "Malowalas? Przeciez ja bym to zrobil." Tylko kiedy :-p

niespodzianka jak to skąd kasę, kupujesz maszynkę do pieniędzy i gotowe:D:D

aylin ja to mam wyjątkowego pecha, bo nigdy nie spotykam takich promocji!

Depilacja nie poszła na marne, jadę z kudełką na basen. A wieczorem niestety do teściów na cały weekend. Niby fajnie, ale będzie tam zjazd rodzinny i pełna chata non stop i trójka małych dzieci - oszaleję tam!

Niespodzianka ja nadal nie moge uwierzyc , pomalowalas pokoj w czasie gdy maz byl w pracy a mlody z toba?!?
Niani mama zmarla jak miala 8 lat, ojca powiedzmy ze nie ma, a rodzenstwo ma mlodsze, jeszcze sie ucza. Do tej pory z babcia mieszkali. Teraz wszystko na jej glowie zostalo

Umowilam sie do fryzjera na 18, dzwonie do meza zeby byl na czas a ten ze jak to fryzjer w piatek wieczorem, to juz nic nie porobimy a to piatek przeciez... Nadmienie ze srednio ostatnie 100 piatkow spedzilismy na kanapie ogladajac fakty/ seriale/ kazdy ze swoim lapkiem. Boszzzzzzz

Ostatnia edycja:
Aga, mi sie ten garniak nie podoba, zbyt lejacy. Julcia ubralabym w jakies bardziej lniane klimaty, kolory szaro-bezowo-biale. Np biala koszula, szare spodnie (jasne), bezowy krawat lub w innej konfiguracji. Do tego jakies naturalne buty lub odlotowe. Ale nie mr maly dorosly na weselu.

Zdrzemnelam sie ponad godzine - Pe pilnuje Julcia. Mlody wyglada jak pieczen z krolika w piekarniku...
Do rana ma sie tam swiecic i wtedy zmierza bili. Jesli bedzie niski to do domu.

No nie Josie boski jest Twoj mąz, poprawił mi humor:-D
Współczuje Twojej niani, ciezka sytuacja. Ale niania to zaradna dziewczyna, poradzi sobie, szkoda tylko ,ze traci kolejna bliska osobe :-(

Mojej mamy siostra zmarła 3 lata temu zostawiła pod opieka babci ( 80 lat) 4 dzieci ( zupełnie nieporadnych życiowo) i tez sie rodzinnie zastanawiamy co to bedzie jak babci zabraknie. Nikt nie ma do nich cieprliwości, lenie nic im sie nie chce robic, ale nalezy im sie wszystko.
Cała 4 taka. Z najmłodsza idzie choc troche dogadac.

Niepsodzianka -szacun

Kasiek bedzie dobrze, to tylko weekend :)

Aga - własnie MsMickey mnie ubiegła. Mi tez sie wydaje ze dla takiego malucha to jakies jasniejsze kolory.

MsMickey - &&& za jutro.

Ostatnia edycja:
Niespodzianka - nie amarant :) jakos amarant nie pasuje do kiecki, sliwka też sie gryzie :p Ale do wesela mam jeszcze 2 msc wiec moze trafie na jakąs oberzyne :)
aylin ja to mam wyjątkowego pecha, bo nigdy nie spotykam takich promocji!!
no cóz - a to bez promocji :) na promocji w tamtym roku kupiłam emele za 68 zł...

Aylin - i co zamówione buciki, wg mnie te pierwsze, a te na wiosne boskie.
Ja tez nigdy nie moge trafić na fajne promocje, ale tez rzadko po sklepach chodze.

Ja dziś szalałam przez internet, dostałam maila, ze likwiduja sklep, w kótrym kiedys robiłam zakupy, no i ceny spoko, tylko wybór mały, ale pare bluzek i spodenki na lato kupiłam.

Kasiek maszynke powiadasz... A na raty mozna? :-p Skonczy sie na tym, ze zamowie dodatki z Hong-kongu. Czeka sie ze 4 tygodnie, ale sprzedaja to samo co w sklepach 3 razy taniej :) Milego weekendu zycze - cierpliwosci i takie tam ;) Poli na pewno sie harmider spodoba, a ty kup sobie stopery do uszu ;-)

Josie a moze akurat maz mial wyjatkowy plan na ten piatek :-) Np obejrzec zupelnie inny serial niz zwykle :-);-)
A jesli chodzi o malowanie to dzialam jak mlody spi i maznelam dopiero 2 sciany. Musze zastawiac meblami zeby sie nie przykleil ;) Dzisiaj sie biore za trzecia i bede ja musiala chyba z 10 razy pomalowac, bo poprzedni lokatorzy zostawili po sobie majtkowy niebieski i kremowa farba srednio to kryje :baffled:
Niani bardzo wspolczuje :( Dzielna kobieta.

MsMickey kciuki za jak najszybsze wyjscie :)

Aylin no to moze chociaz jakies zlote... albo brokatem posyp, cekinki naklej czy cos ;-) Zarcik oczywiscie, te ktore wybralas sa cudne :)

Andzia czworka dzieci to nie przelewki. Ile maja lat? Szkoda, ze babcia na starosc sie musi uzerac z rozpieszczona gromadka.
Poka poka co kupilas

Dobra biore sie za robote, bo mlody wstaniei mame na bb zastanie z farba przy nodze :)

reklama
Hej
No wreszcie znalazłam chwilę aby coś napisać. Wreszcie z kompa bo net postanowil trochę podziałać :)

Aylin te pierwsze buciki zdecydowanie najładniejsze. I do tej sukienki super będą pasowały.

Josie dobry Twój mąż jest. Zarówno z pierścionkiem jak i teraz z tym wieczorem "wspólnym".

Aga szczerze to ja tak jak MsMickey nie lubię tak ubranych chłopców. Taki stary-młody. A w szczególności takie buty mnie rażą. Ja już się zastanawiam co założę młodemu na Komunię w przyszłości, ale na pewno nie będą to tego typu pantofle.
Widzą mi się lniane spodenki plus fajna lekka koszulka. I do tego beżowe półbuciki. Ewentualnie w szarościach coś.

Dziewczyny z Warszawy - błagam o namiar na sensownego ginekologa (najlepiej na nfz bo z kasą krucho). Muszę skonsultować swoją przykrą dolegliwość przez wizytą u urologa.

No i tyle bo młody się obudził i się awanturuje że matka długo nie przychodzi :)

Do góry