reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Masakra z tym ustrojstwem o 2 mialam dosyc, wzielam Jula do siebie, nakarmilam i usnelismy. Obudzila mnie pielegniara i gadala i gadala pol godziny nt ze nie wolno. Nakarmilam znow, dopoilam mm a ona wpadla na pomysl, ze na czapeczke moze nie beda tak spadac. Dzieki czemu Julo spal troche w tej wannie, teraz nakarmilam jeszcze raz i znow lezy. A ja patrze... dżizes jak mi sie chce spac...
alijenka
Mamcia Nataszki :))
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Aylin śliczne !!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystkie śliczne !!!!!!!!!! jakiej to firmy ?????????
MsMickey
Aylin te trzecie sa zarabiste
Alijenka, Twoje okulary widac solidniejsze...
Alijenka, Twoje okulary widac solidniejsze...
kasiekz
aylin jak możesz, no jak możesz mnie tak zachęcać do zakupów!!! Wredna jesteś i tyle Te z kokardką nr 2 są po prostu BOSKIE, CUDNE!!! I te co chcesz kupić na wiosnę również urocze Aaaaaaa gdzie ty masz takie sklepy? U mnie w Factory Emele były po 179zl najtańsze sandały!
aga filmik BOSKI!!! Jak cudowne są te zwierzęta:* Ja jestem za pomysłem Josie, czarne trampki i mini frak! No chyba że chcesz max elegancji czyli to co wkleiłaś...i ten kapelusz - ach i och!
aronia może coś zjadł? P przez pierwsze dni wprowadzania całego jaka kurzego miała mega czerwone policzki
polaa bo ty wiecznie coś sobie wymyślasz do roboty
msmickey daj znać czy wychodzicie!!! &&&&&
P o 3.00 wstała z płaczem, że chce iść na dół. Ale szybko się ogarnęła i do 9.00 pospała
aga filmik BOSKI!!! Jak cudowne są te zwierzęta:* Ja jestem za pomysłem Josie, czarne trampki i mini frak! No chyba że chcesz max elegancji czyli to co wkleiłaś...i ten kapelusz - ach i och!
aronia może coś zjadł? P przez pierwsze dni wprowadzania całego jaka kurzego miała mega czerwone policzki
polaa bo ty wiecznie coś sobie wymyślasz do roboty
msmickey daj znać czy wychodzicie!!! &&&&&
P o 3.00 wstała z płaczem, że chce iść na dół. Ale szybko się ogarnęła i do 9.00 pospała
reklama
kasiek - w galerii handlowej, normalnej te z kokarda tez i sie podobały ale po zastanowieniu stwierdzam ze moje dziecie sie do nich nie nadaje i te na zapiecie lepiej sie sprawdzą. Dobra - pisze maila aby mi je odłozyli