reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Msmickey jak okularki?:)

Ja nie spie od godziny... Mlody mnie obudzil i zaraz zasnal spowrotem a ja sie mecze... Za to najmlodszy daje czadu i harcuje

reklama
Masakra z tym ustrojstwem:( o 2 mialam dosyc, wzielam Jula do siebie, nakarmilam i usnelismy. Obudzila mnie pielegniara i gadala i gadala pol godziny nt ze nie wolno. Nakarmilam znow, dopoilam mm a ona wpadla na pomysl, ze na czapeczke moze nie beda tak spadac. Dzieki czemu Julo spal troche w tej wannie, teraz nakarmilam jeszcze raz i znow lezy. A ja patrze... dżizes jak mi sie chce spac...

Matko ale udreka z tym naswietlaniem... Oby was puscili juz.
Ja nie spalam 3h w nocy, ot tak sobie.... Ale mlody pospal do 8.30 :)

MsMickey moja mała też była naświetlana ale mojej okulary nie spadały wyglądała tak

Zdjęcie0044 (2).jpgZdjęcie0045 (2).jpg

Załączniki

• Zdjęcie0044 (2).jpg
    Zdjęcie0044 (2).jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 57
  • Zdjęcie0045 (2).jpg
    Zdjęcie0045 (2).jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 61
hej :)
MsMickey, Josie - współczuje nocek.

Ja dalej was butami bede zanudzać:
takie?1.jpgczy takie?2.jpg
a te jej chyba na wiosnę kupie bo sa sliczne :)3.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 40
  • 2.jpg
    2.jpg
    7 KB · Wyświetleń: 38
  • 3.jpg
    3.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 39
emel aczkolwiek na ich stronie to jest kosmos a nie ceny. Te ostatnie na stronie maja cene 209 zł a w sklepie w galerii po 129... i to bez promocji

aylin jak możesz, no jak możesz mnie tak zachęcać do zakupów!!! Wredna jesteś i tyle:p Te z kokardką nr 2 są po prostu BOSKIE, CUDNE!!! I te co chcesz kupić na wiosnę również urocze:) Aaaaaaa gdzie ty masz takie sklepy? U mnie w Factory Emele były po 179zl najtańsze sandały!

aga filmik BOSKI!!! Jak cudowne są te zwierzęta:* Ja jestem za pomysłem Josie, czarne trampki i mini frak! No chyba że chcesz max elegancji czyli to co wkleiłaś...i ten kapelusz - ach i och!

aronia może coś zjadł? P przez pierwsze dni wprowadzania całego jaka kurzego miała mega czerwone policzki:)

polaa
bo ty wiecznie coś sobie wymyślasz do roboty:D

msmickey daj znać czy wychodzicie!!! &&&&&

P o 3.00 wstała z płaczem, że chce iść na dół. Ale szybko się ogarnęła i do 9.00 pospała:)

reklama
kasiek - w galerii handlowej, normalnej :) te z kokarda tez i sie podobały ale po zastanowieniu stwierdzam ze moje dziecie sie do nich nie nadaje i te na zapiecie lepiej sie sprawdzą. Dobra - pisze maila aby mi je odłozyli :)

Do góry