reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Sunshine - jezeli "ciśnie" kupki to moze to od tego, nie usza byc wtedy jakoś bardzo twarde, ale jak nie jesteś pewna to lepiej zbadac. &&&& za siostre, bedzie dobrze

Kaseik ja tez mam niskie ciśnienie 100 nie przekraczam, no moze w ciązy miałam 120 ale to ze stresu :-D

reklama
Hej dziewczeta!!! Ale produkcja jak fajnie w ogole wszystkie w komplecie:)

Widzialam temat sameung galaxy s4 - maz uzywa od dawna i nic sie nie dzieje z tym telefonem jest genialny. Ja tam wole mojego iphona ale on sprobowal iphona i po miesiacu jednak wrocil do galaxy:)

U mnie od rana zamotka bo niania dzis poszla na probe do tej dziewczynki (i udalo sie, chyba sie polubia co mnie wcale nie dziwi:) a ja rano z mlodym na zakupy na ryneczek + godzina biegania po trawie za golebiami i zbierania kamieni, pozniej szykuje obiad a tu kolega z pracy dzwoni ze wpadna - bo mam dzis urodziny... No to szybko machnelam jeszcze szarlotke, w tym czasie mlody caaaaly porysowal sie pisakami (na szczescie zmywalne) rece i buzia czarne, nawet usta pomalowal:) i ledwo zdazylam go uspic zanim przyszli, no i szarlotka na styk wyszla z piekarnika:) uffff.... Teraz niania juz go wziela na plac zabaw i w koncu usiadlam:)

Sunshine super ze siostra ma dobre wyniki. Moja najlepsza obecnie kolezanka ma miec teraz 3 inseminacje bo ma wielkie torbiele na obydwu jajnikach (3 lata nie byla u gina.....) i te inseminacje to moze byc ostatnia szansa bo byc moze bedzie trzeba jajniki usunac :( strasznie mi jej zal bo ona tak strasznie chce dzieci juz od paru lat

A z tymi kupkami moze sprobuj ja chusteczkami wycierac? Bo moze ma bardzo delikatna ta skorke i od papieru peka

Niespodzianka tomek boski:)

Aylin sukienka przecudna, moj styl:)

Munka dobrze ze juz nowy dzien!!! O.O fajnie z tym kursem:)

Msmickey kciuki za wyjscie! Wlasnie ja sie najbardziej obawiam rozstania z jasiem bo tylko raz go na noc zostawilam. A juz mi dwie osoby mowily ze dziecko sie obrazilo po powrocie ze szpitala... Licze ze moze uda mi sie go zobaczyc choc chwile w szpitalu...

Ostatnia edycja:
josie najlepszego :*

sunshine uffff to juz teraz miejmy nadzieje z gorki

ja zaraz na kontrloe z M w zwiazku z tymi szmerami. Trzymajcie kciuki ze juz ich nie bylo.

a i juz wiem na 100 ze A sie dostal do przedszkola a M nie, niestety niektore procedury nie do ominiecia, ale pewnie od stycznia dolaczy do brata.

Ostatnia edycja:
ale numer odwaliłam... zrobiłam zakupy i je zostawiłam w sklepie:zawstydzona/y::szok: kapnęłam się dopiero w domu, że połowy rzeczy nie mam

Aga mi na ból głowy zawsze pomaga ibuprom

MsMickey kciuki za jutrzejsze wyjście do domku

Sunshine krew może być od napinania się podczas robienia kupki, u nas tak było. Badań oczywiście nie zaszkodzi zrobić. No i super, że siostry wyniki ok

hej
ja jak zwykle zapracowana :( mam czasami ochotę wygrać w totka hehe
ja też mam taką ochotę

Polaa to co Ty kochana robisz jak NIE MASZ lenia???

Josie masz urodziny w tym samym dniu co mój małż- wszystkiego najlepszego kochana!!!

hmm, u mnie nie dzialaja znow (od wczoraj) podziekowania/polubienia :baffled:

Jakos sie nie moge skupic dzis, wiec tylko pare slow na tematy przez Was poruszane.
U nas sie cosnieco pospulo i dziec zamiast sygnalizowac, ze jest spiacy czy glodny to po prostu marudzi i ja musze zgadywac, co mu w danym momencie nie pasi :rolleyes2:

Nasz nienawidzi kaloszy, pol minuty w nich nie ustoi :confused2:

aliejnka
- psycholog ma wygodnie: czy malzenstwo w kryzysie, czy nastolatek z problemami, czy rodzice zatroskani o dzieci rada jest jedna: sprawic sobie sztuczna szczeke :-D

Haha dziewczyny do południa nie miałam lenia, zaczął sie ujawniać jak juz zrobiłam :-D Chociaż fakt nawet jak mam lenia to niektóre rzeczy muszę zrobić :zawstydzona/y: Głupie No ale cóż.

Josie wszystkiego Najlepszego :)
Sunshine super, ze u siostry wszystko ok

Witam!
W połowie nadrabiania padł mi net, więc multicytaty poszły się gonić i nie pamiętam co komu miałam... W każdym razie:

josie najlepszego! :-)

Muńka fajnie, że jednak oszukałaś to przeznaczenie ;-)

Pola mam nadzieję, że z oczami będzie w końcu oki :tak:

Niesppodzianka Zochan też uwielbia buty. Od dłuższego czasu i nie zanosi się, aby jej przeszło ;-) A Tomek słodziak! :tak: Jeśli chodzi o kubeczki yo ja jestem zadowolona z babyono Kubek BabyOno 208Ale chyba też się skuszę na tego dr brownsa o ktorym pisała Kasia.

aaaa jutro Oliwka jedzie na wycieczkę 3-dniową, chyba ja więcej będę przeżywać jak ona sama
Ze szkoła? U nas dopeiro kl IV mogą jechać na wycieczki kilkudniowe i dobrze, bo nie chciałabym jechać z takimi małymi dzieciaczkami :no:

Mysle, ze przed swietami bede miala chwile, zeby zajrzec i poczytac.... OBIECUJE :*
Mam nadzieję, że masz na myśli Wielkanoc ;-)
Obydwa drozne!!!!! uffffff ale sie ciesze, az sie poryczalam a jestem w pracy :cool2:
Dzieki za kciuki w grupie sila :tak:
Super! Oby się teraz udało. Może je przepchali :tak:

ja zaraz na kontrloe z M w zwiazku z tymi szmerami. Trzymajcie kciuki ze juz ich nie bylo.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
aaaaa Puszka pomidor

asik bosche, i co udało się odebrać te zakupy?! Sto lat dla męża:) Jak tam przygotowania do ślubu i wybór sukienki?

josie
STO LAT:)

andzia gratki za p.przedszkole dla starszaka. Dobre i to:)

maćku ależ sąsiadki dziecko jedzie w maju na 3-dniową wycieczkę, a jest w klasie 1:D

Spadam z M do kina:)

Do góry