reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aga - jesli to był ból spowodowany wysokim cisnieniem, to na obniżenie bardzo dobrze działa czosnek (wiem, śmierdząca sprawa, ale skuteczna). Oby sie już nie powtórzył taki ból, ale jakby co, to spróbuj.

mlodak - ja mam Galaxy, ale s3 mini - trójka jest wieksza i bardziej mi się podoba, ale róznica w cenie wynosiła prawie 200 Euro, więc sobie odpuściłam, S4 - jest za duży do mojej dłoni, ale też mi się podobał. I nie zamieniłabym na żaden inny telefon - jest prosty w obsłudze, czytelny i podoba mi się wizualnie.

reklama
Zaza - jak obczaję temat z tym ujędrnianiem brzycha to dam znać, bo nie jestem pewna, czy same ćwiczenia to zredukują.

MsMickey - fajno, że jest szansa na jutrzejsze wyjście. Ciekawe jak G zareaguje!! Na pewno będzie przeszcześliwa z widoku mamy.

Andzia - dzięki za pamięć, no więc nadal masakra... dzis kolejna akcja. Trzeci dzień wstrzymywania i skończyło się na czopku, co też wprowadza ją w przeraźliwy płacz!!! Już nie wiem co robić, nic nie pomaga. Musze znów iść do lekarza, choć jej potrzebny psycholog :/ kciuki za echo.

Aylin - skąd miałaś borówki?? :)

Sunshine - myślę, ze wizyta u lekarza i badania niezbędne. W Polsce robi się badanie na krew utajoną w kale. Wtedy wiadomo, czy problem tkwi w głębi czy nie.
Gabi ma duże problemy i robi naprawdę twarde kupki, ale krwi nigdy nie było. Super, że u Sis z droznością ok.

Niespodziankac- moja G ma fioła na punkcie chodzenia w przeróżnych butach!! :)

Josie - poczytaj opinie na temat biegowego z hamulcem i bez. Chyba sporo tego w necie.
STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny dziekuje za zyczenia:) ja to jestem nienormalna, niania sie ze mnie smiala ze mam urodziny a zamiast siedziec to zapieprzam, po poludniu jeszcze cala kuchnie ogarnelam, a pozniej maz przyszedl i wzial mnie/nas na zakupy urodzinowe. Ale z tym moim chlopem to......... Wybieram pierscionek, mowie pani ze delikatny chce, pokazuje mi idealny, przymierzam, piekny! Pasuje do zareczynowego. Ale maz nie, bo te kamienie za male ze on woli jeden wielki, bo wtedy wie za co placi a nie jakies odpady malutkie... No i mi wybiera taki z wielkim kamieniem no owszem ladny ale zupelnie nie moj styl, no i wtedy albo zareczynowy albo ten bym musiala nosic bo dwa na raz to w ogole nie pasuja... Ale on mi mowi ze ten jest wart swojej ceny a ten co ja wybralam (tanszy!) to by sie czul oszukany ze ma tyle zaplacic za jakies male odpryski przerobione na kamienie :D o_O no a ja nie chce kupowac piersionka zeby lezal w szyfladzie i byl tylko do eleganckiej sukienki zakladany ( czyli 3 razy w roku srednio) Ehhhh no i wyszlismy bez niczego. Normalnie zwariowac z nim

Po kinie zafundowałam M wyścigi i przebiegliśmy niby 1km ale mega szybkim tempem. Uwielbiam wyścigi, kiedyś miałam długo niepobite pierwsze miejsce na Dolnym Śląsku na 600m:) I jakimś cudem mam ciągle super kondycję, chyba przez te spacery z P:ppp

josie ja mam Puky ten co wkleiła Aga. Dziś nie byłam u mamy po niego, ale jutro podjadę. On ma siodełko od 30cm, a Pola od kroku 32cm więc myślę że będzie idealny. Dam znać:)

andzia na Kapitan Ameryka. Zimowy Żołnierz. Niby bajka, ale zrobił na mnie wrażenie i zakochałam się w Sebastianie Stan - ach i och!

aylin josie cicho siedzieć z tym waszym zakupoholizmem!!!:D

Josie, sto lat!!! :-):tak::-)*** odpoczywaj, ale nie motorek w d...ie...!!! jeszcze sie niedlugo napracujesz

MsMickey, kciuki za wyjscie!
U nas P.byl obrazony na mnie po powrocie ze szpitala....bylam przez kilka dni lekko ignorowana...:rolleyes2::sorry2:

U nas wczoraj twarda (ale nie kamienie) kupka wczoraj (duze kulki) otoczone krwià :-( zebralam do pojemniczka na badanie kału (mialam w domu). pojechalismy do lekarza. zbadala malego, ale nie zlecila zadnych badan i nawet tego kalu nie wziela do zbadania :-( kazala dbac o wyproznienia-duzo warzyw, zalecila tez probiotyk i lactuloze i jesli sie to powtorzy to mamy znowu przyjsc...martwie sie...dzis zero kupy...
Munka, oby te problemy G.tez szybko ustaly!

dostalam pierwszy @.... grrrrr.....

Hatszept - jaką dawkę lactulozy zapisała Piotrusiowi? Jutro jadę z G do lekarki na kontrolę po chorobie i powiem, że nadal problem z kupką. Współczuję @

Hej

Josie - oj josie ... babie nigdy nie dogodzi :-pJa osobiście tez wole dalikatne, a w ogóle to nie lubie bizuterii.
Miałaś chyba odpoczywać???
co do rowerka , my mamy właśnie ten kettlera z hamulcem. Szczerze to chyba hamulec nie potrzebny, bo dziecko i tak nogami hamuje.

Munka - myslałam ze u Gabi lepiej :-( Wizyta u psychologa niezbędna.

Kasiek wyscigi???? chciałaś chhłopa wykończyć. Ja nigdy nie lubiałam biegac, i zawsze byłam lepsze na gługie dystanse.

Zakupoholizm?? hmmm Ja sie bronie i nie chodze do galerii, ale cóż kiedy panie handluja w pracy, tylko dzwonia i mówia Pani Aniu mamy towarek :-D

Hatszept juz okres??? wspołczuje.

Adi często robi bardzo twarde kupki, Mati troche rzadziej ( włąśnie takie bobki), i czasem pzry podtarciu widac krew, ale tak niestety moze być.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry
Co z tymi kupami... My mamy zarwardzenia po antybiotyku juz tydzien, robi ale tak na 4 razy czasem, nasteka sie przy tym i ledwo co zrobi... Daje mu caly czas probiotyk jeszcze ale to chyba nie pomaga. Staram sie warzywa wciskac ale on ma akurat zwiekszona faze na makaron i bulki suche ehhhh

Andzia ja patrzylam na kettlera taki mautenski bez hamulca, te wieksze byly z hamulcem ale na taki to juz w ogole nie wsiadzie. Chyba wezme ten puky, jeszcze mi sie strider podoba bo najmniejszy i najlzejszy ale on juz kosztuje... No i poczytalam opinie i hamulec na tym etapie jest zbedny:)

Ostatnia edycja:
reklama
Munka borówki z zamrażalnika :) ale w Piotrze i Pawle są amerykanskie.
A co do problemow z kypa u Go. To napisze jak do biura dotrę co kolezanka zastosowala

Do góry