Ja tak na szybko. Od kilku dni próbuje coś napisać ale jakoś pod górkę mam.
Maćku fajnie ze po usg wszystko ok.
Josie super że echo serduszka nic nie wykazało złego.
Zaza i wszystkie które tego chciały - WIELKI KOP W DOOPALA!!!!!!!!!
Muńka nie zazdroszczę wczorajszego wieczoru. Też często tak mam że się boję nawet iść po schodach.
Asik to udanego wieczoru sam na sam z mężem.
Andzia to moje typy
Sony Xperia SP, Huawei Ascent P6, Samsung Galaxy S4, HTC Desire 500, LG L9 ten drugiej generacji a także z serii G2. No i najwyższa półka to Sony Xperia Z i Z1. Najbardziej skłaniam się ku samsungowi s4 ale pewnie nigdy nie będzie mnie na niego stać.
Szymek dziś w miarę ma humor bo ostatnie dni to koszmar był. Ryk ryk i ryk!!!!!
Plus taki że bardziej komunikacyjny się zrobił. Nie w sensu mowy oczywiście. Kręci główką na tak i na nie więc chociaż jakieś porozumienie z nim łapię.Ml
Maćku fajnie ze po usg wszystko ok.
Josie super że echo serduszka nic nie wykazało złego.
Zaza i wszystkie które tego chciały - WIELKI KOP W DOOPALA!!!!!!!!!
Muńka nie zazdroszczę wczorajszego wieczoru. Też często tak mam że się boję nawet iść po schodach.
Asik to udanego wieczoru sam na sam z mężem.
Andzia to moje typy
Sony Xperia SP, Huawei Ascent P6, Samsung Galaxy S4, HTC Desire 500, LG L9 ten drugiej generacji a także z serii G2. No i najwyższa półka to Sony Xperia Z i Z1. Najbardziej skłaniam się ku samsungowi s4 ale pewnie nigdy nie będzie mnie na niego stać.
Szymek dziś w miarę ma humor bo ostatnie dni to koszmar był. Ryk ryk i ryk!!!!!
Plus taki że bardziej komunikacyjny się zrobił. Nie w sensu mowy oczywiście. Kręci główką na tak i na nie więc chociaż jakieś porozumienie z nim łapię.Ml
Ostatnia edycja: