reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Ja tak na szybko. Od kilku dni próbuje coś napisać ale jakoś pod górkę mam.

Maćku fajnie ze po usg wszystko ok.

Josie super że echo serduszka nic nie wykazało złego.

Zaza i wszystkie które tego chciały - WIELKI KOP W DOOPALA!!!!!!!!!

Muńka nie zazdroszczę wczorajszego wieczoru. Też często tak mam że się boję nawet iść po schodach.

Asik to udanego wieczoru sam na sam z mężem.

Andzia to moje typy

Sony Xperia SP, Huawei Ascent P6, Samsung Galaxy S4, HTC Desire 500, LG L9 ten drugiej generacji a także z serii G2. No i najwyższa półka to Sony Xperia Z i Z1. Najbardziej skłaniam się ku samsungowi s4 ale pewnie nigdy nie będzie mnie na niego stać.

Szymek dziś w miarę ma humor bo ostatnie dni to koszmar był. Ryk ryk i ryk!!!!!

Plus taki że bardziej komunikacyjny się zrobił. Nie w sensu mowy oczywiście. Kręci główką na tak i na nie więc chociaż jakieś porozumienie z nim łapię.Ml

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam nokie 920 i polecam.

niespodzianka a teraz?
WP_20140325_16_27_25_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20140325_16_27_25_Pro.jpg
    WP_20140325_16_27_25_Pro.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 29
Witam :) tak się cieszyłam, ze babcia zabrała A do sklepu i mam godzine dla siebie do czasu jak napisał mój brat, ze za godzinę będą, więc spędziłam godzinę na ekspresowym sprzątaniu, bo wczoraj powyciągałam pełno ciuchów na all.
Do tego głowa mnie boli.

Niespodzianka T przypomina mi A tylko, ze moj ma koszulkę zamiast pampersa i kalosze :D generalnie kalosze muszę chować, bo cały czas chce w nich chodzić.

kasiek, mlodak - ja osatatnio miałąm w reku tego samsunga S4 i powiedzmy ze sie zakochałam, drogi, ale moja sis twierdzi ze warto.

Asik - udanego wieczora a dla Olci udanej wycieczki. no i najleszego dla męża.

Aga powodzenia z all i wspołcuzje bólu < a siooo>
Mlodak - zawsze to coś i oby do przodu. Mati tez marudny ostatnio, znowu ma faze na rece:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witam :) tak się cieszyłam, ze babcia zabrała A do sklepu i mam godzine dla siebie do czasu jak napisał mój brat, ze za godzinę będą, więc spędziłam godzinę na ekspresowym sprzątaniu, bo wczoraj powyciągałam pełno ciuchów na all.
Do tego głowa mnie boli.

Niespodzianka T przypomina mi A tylko, ze moj ma koszulkę zamiast pampersa i kalosze :D generalnie kalosze muszę chować, bo cały czas chce w nich chodzić.

Aga - ciuchy po Antku sprzedajesz? Moje dwie koleżanki maja miec chłopców (koniec lipca), prosiły abym dała znac jak cos mi fajnego wpadnie w oko - podeslij to co masz do sprzedania. A nuż zaoszczedzisz na prowizji :)

Hej,
Usciski ze szpitala:)
Jesli Julciowi nie przypaleta sie zoltaczka to jutro wracamy do domu:):):) yay:):)
Pe mowi mi, ze Gocha smutna w domu, dzis godzine sie do siebie tulili... az mi sie plakac zachcialo... tesknie za nia bardzo:(

Wywolana do tablicy, dzieki Andzia ale nie jestem przygotowana :zawstydzona/y::sorry:

Pe znowu nie ma caly tydzien, wiec sama siedze z mloda, do tego kazda wolna chwile poswicam na nauke.... again..... i miedzy czasie jeszcze szukam domu, normalnie czasu mi brak :confused2::-(
Mysle, ze przed swietami bede miala chwile, zeby zajrzec i poczytac.... OBIECUJE :*

A jak juz pisze to sie Was doradze, bo sie troszke zaniepokoilam :-( Aurelka robi kupke i siusiu na sedes :happy2: i dzis rano posadzilam ja zeby zrobila co swoje i siedziala moze z 5min moze wiecej, ale jak ja podcieralam po kupce to na papierze byla krew, wczesniej tez juz sie to zdarzylo albo pomyslalam, ze moze z wysilku jakies zylki pekly albo za dlugo siedziala, ale cos mnie tknelo, ze to moze byc cos inego i nie wiem.... w kupce nic krwi nie widzialam....

reklama
hej

ja jak zwykle zapracowana :( mam czasami ochotę wygrać w totka hehe

Zaza - a co A6W??? &&&& za wytrzymałość. Ja wczoraj serial, chipsy i batonik. Oj za slabo mnie kopnełaś :-p:-p
a to masz jeszcze jednego <kopniak w dupala> :-D

Mialam dziś dziwny dzień.... rano wysypałam połowę kaszki Gabi do szuflady ze sztućcami i przyborami kuchennymi (choć może to i dobrze, bo zanosilam sie od dawna z zamiarem posprzątania tam), potem wylałam szklankę soku i prawie złamałam zęba na kamieniu wielkości paznokcia małego palca, który był w chlebie... A teraz!!! Mało brakowało a przyjełabym deda... Podłączałam do listwy kabel od podgrzewacza, w którym była woda i spadł mi wprost na stos podłączonych kabli....gdybym nie stała w gumowych klapkach to byłoby po mnie, woda była wszędzie, żarówka od lampki wysiadła.Posprzątałam i zachłysnęłam sie własną śliną, ledwo oddech brałam. Czy to nie przypomina filmu "oszukać przeznaczenie" ?????
ha u mnie to byłby dzien jak co dzień;-) taka ciapa ze mnie :sorry:

zaza, andzia ja też już kilka razy brałam się za siebie i coś mi o nie wychodzi co schudnę to jakoś przestaję dbać o to co jem i zaś 2-3 kg na plusie i tak w kółko, mam tak samo że nie ma mnie kto kopnąć w dupsko, ehhhh kiedyś miałam taką silną wolę walki a teraz co gdzie ona jest :-:)-:)-:)-:)-:)-(
to proszę dla ciebie równie <kopal w dupala> :-D

Ja codziennie od 3 tygodni robię 10 minutowy trening brzucha z mel b i są powoli efekty. Mięśnie się wzmacniają tylko jeszcze trochę chciałabym żeby skóra na brzuchu się ujędrniła.

Dostałam się na kurs o którym zapomniałam, że się zgłaszałam - rehabilitacja dzieci i dorosłych w wodzie tzw. Metoda Halliwicka :D ale się cieszę!!! 4 dni pod koniec kwietnia w Wawie :)
no właśnie! co zrobić, żeby ujędrnić skórę na brzuchu??????? wie ktoś?
super z tym kursem! Gratki!

Ja jeszcze nigdy nie probowalam :)

Zobacz załącznik 617084
moje drugie podejście jest do a6w...
a Tomcio przesłodki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej
"Sprzedaję"dzisiaj dzieci do mamy ale tylko od 17 do 20. Małż ma urodziny i chcę zrobić mu niespodziankę i spędzić trochę czasu tylko we dwoje:-)

Zaza i ja też potrzebuję motywującego kopa do zabrania się za siebie

aaaa jutro Oliwka jedzie na wycieczkę 3-dniową, chyba ja więcej będę przeżywać jak ona sama
ale zazdroszczę tego czasu we dwoje! a 3 dni szybko zlecą, nawet się nie obejrzysz :tak:

ps. no i oczywiście <kopal w dupala>

Hej,
Usciski ze szpitala:)
Jesli Julciowi nie przypaleta sie zoltaczka to jutro wracamy do domu:):):) yay:):)
Pe mowi mi, ze Gocha smutna w domu, dzis godzine sie do siebie tulili... az mi sie plakac zachcialo... tesknie za nia bardzo:(
no to kciuki za szybki powrót do domu&&&&&&&&&&&&&&

P.s. czy tylko mi się zdjęcie saruni nie wyświetliło? :sorry:

Do góry