reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Co polecacie na ból głowy?? Tabletek żadnych w domu nie mam, a głowe mi rozsadza, aż mi słabo :-(jak za czasów kiedy miałam nadciśnienie 200/100.

reklama
Sunshine - a Perła to duze i twarde te kupy robi??? Bo jak tak to krew moze sie zdrarzac, ale powinnas coś z tym zrobić, tzn dawac jest cos na rozrzedzenie.
Powodzenia w nauce i szukaniu domu . &&&&

Zaza - ałććććć:-D nie tak mocno :-p
Co do zdjecia Saruni to wychodzi na to,ze tylko Ty go nie widzisż :sorry:

Munka - tak mi sie pzrypomniało. Jak problemy kupkowe Gabi???

Mlodak u nas tez faza na brum, non stop stałby na parapecie i ogladął auta, ale jak juz wyjdziemy na dwór to nie ma az takiego zainteresowania.

Hejka,

Muńka dobrze, ze wczorajszy dzień już za Tobą i abyś dzisiaj już nie miała takich przygód :tak:

Niespodzianka super zdjęcie T w kaloszach i pampku.

Asik zazdroszczę nawet tych kilku godzin. Ja jak na razie nie mam komu tutaj sprzedać dzieciarni. A co do wycieczki O. to zobaczysz jak szybko zleci i będziesz słuchała opowieści O. z wypiekami na twarzy. Tez to przechodziłam:-)

Mlodak u nas też rożnie z zachowaniem ostatnio. Chyba wchodzimy w bunt 2-latka. Tez czasami o wszystko ryk, albo pisk i siadanie lub kładzenie się na podłodze. I tez najchętniej ostatnio to siedział by tylko mi na rękach. Musimy przetrzymać, nie ma wyjścia.

MsMickey to trzymam kciukasy za wyjście do domu. Oj Gosia bardzo się na pewno ucieszyłaby. A i daj znać jaka będzie reakcja Gosi na Julka.

Sunshine a może warto zrobić badanie kału. Wtedy wyjdzie czy to związane z kupką czy faktycznie jakaś żyłka. A czy Aurelka ma zatwardzenia albo kłopoty z wypróżnianiem się?

Aga a mierzyłaś teraz ciśnienie? Jak już miewałaś skoki ciśnienia to może znowu ci skoczyło? Do lekarza wtedy.

Uciekam teraz do dzieciarni bo rozrabiają na całego.

mlodak mnie też nie stać na samsunga ani na xperię ani na nokię lumię 925 dlatego wzięłam lg tego drugiej generacji bo na G2 też długo mnie stać nie będzie :-:)-:)-(

Aga nie znam się na bólu głowy nie pomogę :-:)-(

andzia ja właśnie jak zobaczyłam na żywo tego LG swift L9 II też się zakochałam choć nie ukrywam wolałabym xperię Z1 lub właśnie samsunga S4, za dwa lata zaś można wymienić telefon to wtedy będzie co innego :-D:-D

Sunshine lepiej zrób jej badanie albo daj jej najpierw coś na luźniejszą kupkę i wtedy zobaczysz

Witam :-)

MsMickey no to super, ze jutro juz do domku :tak: Tak w wolnej chwili to prosimy o wiecej zdjęć Julcia ;-)

Munka ale fajnie, kolejny kurs przed Toba ;-)

Andzia dzieki, ze pytasz, dzisiaj trochę lepiej ale jednak jeszcze jest cos nie tak. Mam nadzieje, ze to chwilowe.

Niespodzianka ale super Tomus wyglada w tym pampersie i kaloszach :-D
No slodziak :)

Aga ja nie pomogę co na bol głowy, ja bardzo rzadko biorę przeciwbólowe ale jak juz biorę to aleve. Tak jak radzi Andzia, moze oklad? Wspolczuje bolu. Oby przeszło szybko

Zaza a kto by nie miał ochoty wygrać w totka? Ja na pewno tak tylko musze zacząć grać :-D

Ale nuda. Lenia mam :zawstydzona/y: Do południa jak Kuba byl w przedszkolu prasowalam, prałam, odkurzylam, obiad robiłam a teraz leze. Wojtek spi a Kuba ogląda bajki. Czas sie z Nim pobawić

Polaa - nuda.. posprzatala, poprała, ugotowała, a to tylko tyle bo ma lenia :-p:szok: oj Polaa Ty nasz pracusiu :-D

Alijenka - mnie tez nie stać, spisałam typy Mlodak i zobacze , który mi upchną najtaniej :blink:

pola to ja nie chce wiedzieć co ty robisz jak nie masz lenia... chyba w kompleksy wpadne.

Aaaa Muńka bo od poniedziałku pisze i zapominam - placek drozdzowy zrobiony z borówkami :) Pycha i borówki pasuja. nie wiem jak cieższe owoce sie zachowaja, albo soczyste :) ale poeksperymentuje

Dzieki dziewczyny, problemow z wyproznieniem raczej nie ma, codziennie jest kupka, ale jak ja robi to prze z calej sily i nie wiem czy to dlatego, ze czuje ze ja cisnie, czy z trudnosci wycisniecia jej, bo konsystencja nie jest jakas super twarda :dry: i nie zawsze jest ta krew...... Badania na pewno nie zaszkodza tylko musze poprosic o nie, a tu juz ina bajka, ciekawe czy zechca mi je zrobic :confused2:

Sorki ze taki temat do obiadu :-p:sorry2:

I jeszcze jedno mnie meczy :sorry2: moja mlodsza sis miala dzis badania na droznosc jajowodow..... czeka na wyniki a ja mam stresa, bo staraja sie juz kilka miesiecy i nic, leczyli ja, zeby wogole produkowala jajeczka a teraz jeszcez moze sie okazac, ze...... nie moge o tym myslec :-:)-:)-(

Przepraszam, ze tylko o sobie ale nie ma komu sie wygadac.......

reklama
aga nie wiem jak przy wysokim ciśnieniu, bo ja niskociśnieniowiec (90/60), ale przy normalnym bólu głowy cuda działa mega wielka dawka imbiru! Paskudne wiem, prawie rzygasz jak pijesz z wodą (ja dodaję miód), ale pomaga!

sunshine joj, nie zdarzyło się to u nas, a kupki są twarde, ale małe bobki. Hmmm, może warto kupkę zbadać i jak tam nie wyjdą żadne pasma krwi to może jak Andzia pisze, że od dużych kupek? I &&&&& za siorkę!

Do góry