reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Macku kochana twoje kciuki pomogly, na szczescie zadnych szmerow juz nie ma uffff

asik buuhahahaha, mam nadzieje ze nikt ich nie wzial

kasiek na jaki film idziesz/bylas ?

reklama
Andzia super ze serduszko ok:)

Dziewczyny czy w rowerku biegowym powinien byc hamulec??? Bo ogladalismy dzis w intersport i byly i takie i takie. A i przymierzylam malego, usmiech od ucha do ucha i taka radosc!!!! Tylko juz wiem ze musimy szukac najmniejszego bo przymierzalismy kettler 10 cali z siodelkiem 31-41 cm i na palcach tylko dosiegal podlogi. A do lata pewnie duzo juz nie urosnie

No i wszystkie przepadły. A ja dzisiaj wyjątkowo ogarnieta jestem i mogę poklikac :)

Aga jak głowa?

Asik odebrałaś zakupy???? Wieczór z mężem udany?
o

Aylin ja wczoraj pojechalam po trampki a skonczylo sie na trampkach, 3 czapkach koszulce (o ktorej zapomnialam i nie zaplacilam- wisiala sobie na wieszaczku z boku wozka a ze byla niezabezpieczona to po prostu z nia wyszlam.....) i dwoch nowych samochodach :D

Ostatnia edycja:
Josie na fb ci skladalam ale i tu nie zaszkodzi - sto lat, dpelnienia wszelkch marzeń i aby wszystko szlo pi twojej myśli :)

reklama
Andzia no to super wiadomość :tak: Ciesze sie bardzo.

Aga dobrze, ze przeszło. Ja ostatnio tez miałam okropne bóle głowy ale juz Wam wspominałam, walczyłam z nałogiem.

josie ja tez zawsze jadę tylko po butki albo tylko po spodnie dla chlopakow a wiadomo jak sie to kończy :-D Nie jesteś sama ;-)

Aylin ale wystroisz ta swoją księżniczkę :tak:
Pokaz zdjecie jak juz znajdziesz te balerinki.

Do góry