reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
maćku dobrze, że badanie OK!

aga hmmm to spotykamy się?

muńka dzięki tobie zmobilizowałam się i posprzątałam w szafie tj. zimowe rzeczy na strych:) A słowo 'przyjęłabym deda' pierwsze słyszę :D:D:D Ufff, dobrze się skończyło!

andzia to taki zestaw ćwiczeń ponoć najdoskonalszy na brzuch i daje szybkie efekty:)

alijenka teraz pogoda posłuży ci do dokończenia ogrodu! Co do Orange-TP to doskonale rozumiem, dwa tygodnie miałam to samo i myślałam, że ich rozniosę!

niespodzianka cudne zdjęcie, cudny Tomcio!!! Pola od 12 miesiąca pije z kubka z rurką Dr Brown - jest the best. Mam już prawie rok i jest niezniszczalny, nie zapowietrza się, szybko leci (Z NUKA tragedia, musiałam sprzedać), myje się błyskawicznie bez zbędnych części, duży i nic się nie wylewa - nawet jak P kopie sobie ją po podłodze:) Dr Browns kubek z silikonową słomką 355ml 18m+ (4076014518) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Aylin ja do tej pory nie widze sukienki :(((( buuuu

A no i nie pisalam Wam, ze mlody ma faze na buty ostatnio. Zaklada wszystkie jakie sie da (najbardziej lubi moje tenisowki) i wkurza sie kiedy mu spadaja :confused2: Tu np T przed kapiela:

Zobacz załącznik 617084

Piękny jest :) Pielucha i gumiaki :)

hmmm nie wiem dlaczego nie widzisz? tj nie otwiera ci sie czy w ogóle jakby nic nie było?

Co do kubka to ja mam bidon niekapek TT. Fajny jest. Moja słomki nadal nie lubi

Niespodzianka T super w tych kaloszach wygląda :-D:-D:-D

kasiek a ja małej już dałam lovi 360 bo jak piła z rurki to zauważyłam że nie potrafi ze zwykłego kubka się napić, a teraz już jest oki ale mnie wkurza ten lovi bo mi ciągle cieknie tak jakby ciśnienie wywalało ciesz z kubka, postawię kubek na ławie i za chwilę jest mokra plama leci spod tego uchwytu

Kasiek fajny ten dr. brown. Ciekawe czy tu dostane... Wczesniej mialam nuby i munchkin przez chwile, ale mialy duzo rowkow i zakamarkow wiec jak pil do obiadu to wszedzie resztki wlazily, no i T pogryzl wszystkie silikonowe dziubki tak, ze z niekapkow zrobily sie kapki :sorry: Ten ostatni tommee tippee (chyba identyczny jak ma Aylin dawal rade), ale czytalam, ze slomki korzystnie wplywaja na aparat mowy wiec sie chyba skusze ;)

Aylin nie widze zdjecia. Pusto, nic, nieeeee ma ;( Bialosc widze tylko.

Niespodzianka T boski :-D

Alijenka - nie otwiera mi sie zdjecie z telefonem, jaki to??? Ja obecnie poszukuje, polecałyście kiedys Xperie ale nie pamietam która?? Siostra ostatnio kupiła sobie Samsunga Galaxy S4 i jest zadowolona.

Młodak ekspercie co obecnie polecasz???

Ja chyba kupie jakiś zwykły bidon na lato ( małam juz ale ostatnio zostawiłąm/zgubiłam na wsi), teraz nic nie biore na spacery, bo krótkie, w domu pije z kubka zwykłego.

Hej
"Sprzedaję"dzisiaj dzieci do mamy ale tylko od 17 do 20. Małż ma urodziny i chcę zrobić mu niespodziankę i spędzić trochę czasu tylko we dwoje:-)

MsMickey gratuluję!!! Julo cudny:-)

Aronia
dobrze, że u Was już lepiej. Młody "r" nie mówi

Kasiek rowerek fajny, babcia się wykosztowała:tak: haha najważniejsze, że ofiara dla bociana podziałała:-D

Andzia na Oliwię też pani często narzekała w p-lu, że niegrzeczna, nie słucha itp. Ona jest taka, że ciężko, jej usiedzieć w miejscu, zresztą ma stwierdzoną nadpobudliwość ruchową. Ale bardzo dużo z nią rozmawiałam, tłumaczyłam i wiadomo, że nie odrazu ale po jakimś czasie była poprawa

Josie, Kasieńkafajnie, że spotkanko udane. Sarunia ślicznie w sukienusi wygląda

Zaza i ja też potrzebuję motywującego kopa do zabrania się za siebie

Maćku super, że na połówkowym wsio ok

Niespo Tomcio super

aaaa jutro Oliwka jedzie na wycieczkę 3-dniową, chyba ja więcej będę przeżywać jak ona sama

Ostatnia edycja:
reklama
asik oooo to udanej wycieczki życzę Oliwce:)

niespodzianka
dostaniesz, tam mają wszystko Dr Browns. Świetnie się myje i serio tyle razy co lądował na kostce brukowej czy w domu fruwał to muszę przyznać, że jest niezniszczalny:)

alijenka ja lovi360 miałam ten od 12m+, ale nie chciała z niego pić, za to z rurka od razu była w akcji:) Poza tym tak jak mówisz, raz zalał mi wszystko w torbie i się wku... i sprzedałam:) Kubka z rurką używamy na spacerach, wyjściach i jak w nocy zachce jej się wody bo P bezbutelkowa. W dzień też pije ze zwykłego plastikowego z uchwytem - taki najtańszy z ikea:)

andzia ja mam samsung galaxy - bo ja ich fanka i kolekcjonuje ich modele:p Polecam, bo nawet wpadł do klopa, a po wyjęciu działał, spadł kilka razy po schodach i też wio OK. Poza tym ma jakąś mocną szybkę. W iphone Apple dwa razy wymieniałam, a w SG nawet rysy nie ma:)

Do góry