reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
maćku dobrze, że badanie OK!

aga hmmm to spotykamy się?

muńka dzięki tobie zmobilizowałam się i posprzątałam w szafie tj. zimowe rzeczy na strych:) A słowo 'przyjęłabym deda' pierwsze słyszę :D:D:D Ufff, dobrze się skończyło!

andzia to taki zestaw ćwiczeń ponoć najdoskonalszy na brzuch i daje szybkie efekty:)

alijenka teraz pogoda posłuży ci do dokończenia ogrodu! Co do Orange-TP to doskonale rozumiem, dwa tygodnie miałam to samo i myślałam, że ich rozniosę!

niespodzianka cudne zdjęcie, cudny Tomcio!!! Pola od 12 miesiąca pije z kubka z rurką Dr Brown - jest the best. Mam już prawie rok i jest niezniszczalny, nie zapowietrza się, szybko leci (Z NUKA tragedia, musiałam sprzedać), myje się błyskawicznie bez zbędnych części, duży i nic się nie wylewa - nawet jak P kopie sobie ją po podłodze:) Dr Browns kubek z silikonową słomką 355ml 18m+ (4076014518) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Aylin ja do tej pory nie widze sukienki :(((( buuuu

A no i nie pisalam Wam, ze mlody ma faze na buty ostatnio. Zaklada wszystkie jakie sie da (najbardziej lubi moje tenisowki) i wkurza sie kiedy mu spadaja :confused2: Tu np T przed kapiela:

Zobacz załącznik 617084

Piękny jest :) Pielucha i gumiaki :)

hmmm nie wiem dlaczego nie widzisz? tj nie otwiera ci sie czy w ogóle jakby nic nie było?

Co do kubka to ja mam bidon niekapek TT. Fajny jest. Moja słomki nadal nie lubi

Niespodzianka T super w tych kaloszach wygląda :-D:-D:-D

kasiek a ja małej już dałam lovi 360 bo jak piła z rurki to zauważyłam że nie potrafi ze zwykłego kubka się napić, a teraz już jest oki ale mnie wkurza ten lovi bo mi ciągle cieknie tak jakby ciśnienie wywalało ciesz z kubka, postawię kubek na ławie i za chwilę jest mokra plama leci spod tego uchwytu

Kasiek fajny ten dr. brown. Ciekawe czy tu dostane... Wczesniej mialam nuby i munchkin przez chwile, ale mialy duzo rowkow i zakamarkow wiec jak pil do obiadu to wszedzie resztki wlazily, no i T pogryzl wszystkie silikonowe dziubki tak, ze z niekapkow zrobily sie kapki :sorry: Ten ostatni tommee tippee (chyba identyczny jak ma Aylin dawal rade), ale czytalam, ze slomki korzystnie wplywaja na aparat mowy wiec sie chyba skusze ;)

Aylin nie widze zdjecia. Pusto, nic, nieeeee ma ;( Bialosc widze tylko.

Niespodzianka T boski :-D

Alijenka - nie otwiera mi sie zdjecie z telefonem, jaki to??? Ja obecnie poszukuje, polecałyście kiedys Xperie ale nie pamietam która?? Siostra ostatnio kupiła sobie Samsunga Galaxy S4 i jest zadowolona.

Młodak ekspercie co obecnie polecasz???

Ja chyba kupie jakiś zwykły bidon na lato ( małam juz ale ostatnio zostawiłąm/zgubiłam na wsi), teraz nic nie biore na spacery, bo krótkie, w domu pije z kubka zwykłego.

Hej
"Sprzedaję"dzisiaj dzieci do mamy ale tylko od 17 do 20. Małż ma urodziny i chcę zrobić mu niespodziankę i spędzić trochę czasu tylko we dwoje:-)

MsMickey gratuluję!!! Julo cudny:-)

Aronia
dobrze, że u Was już lepiej. Młody "r" nie mówi

Kasiek rowerek fajny, babcia się wykosztowała:tak: haha najważniejsze, że ofiara dla bociana podziałała:-D

Andzia na Oliwię też pani często narzekała w p-lu, że niegrzeczna, nie słucha itp. Ona jest taka, że ciężko, jej usiedzieć w miejscu, zresztą ma stwierdzoną nadpobudliwość ruchową. Ale bardzo dużo z nią rozmawiałam, tłumaczyłam i wiadomo, że nie odrazu ale po jakimś czasie była poprawa

Josie, Kasieńkafajnie, że spotkanko udane. Sarunia ślicznie w sukienusi wygląda

Zaza i ja też potrzebuję motywującego kopa do zabrania się za siebie

Maćku super, że na połówkowym wsio ok

Niespo Tomcio super

aaaa jutro Oliwka jedzie na wycieczkę 3-dniową, chyba ja więcej będę przeżywać jak ona sama

Ostatnia edycja:
reklama
asik oooo to udanej wycieczki życzę Oliwce:)

niespodzianka
dostaniesz, tam mają wszystko Dr Browns. Świetnie się myje i serio tyle razy co lądował na kostce brukowej czy w domu fruwał to muszę przyznać, że jest niezniszczalny:)

alijenka ja lovi360 miałam ten od 12m+, ale nie chciała z niego pić, za to z rurka od razu była w akcji:) Poza tym tak jak mówisz, raz zalał mi wszystko w torbie i się wku... i sprzedałam:) Kubka z rurką używamy na spacerach, wyjściach i jak w nocy zachce jej się wody bo P bezbutelkowa. W dzień też pije ze zwykłego plastikowego z uchwytem - taki najtańszy z ikea:)

andzia ja mam samsung galaxy - bo ja ich fanka i kolekcjonuje ich modele:p Polecam, bo nawet wpadł do klopa, a po wyjęciu działał, spadł kilka razy po schodach i też wio OK. Poza tym ma jakąś mocną szybkę. W iphone Apple dwa razy wymieniałam, a w SG nawet rysy nie ma:)

Do góry