reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
To i ja się poskarżę, a co:D Mój notorycznie zostawia mi uwaloną deskę do krojenia, z uwalonym nożem, a dookoła stoją majonez, ketchup i musztarda...dzień w dzień, już się przyzwyczaiłam. Wkur...mnie jedynie jego gromadzenie gazet przy sedesie:wściekła/y:

aylin sukieneczka bardzo ładna i delikatna. Ja szukam dołu bardziej rozwianego, roztrzepanego:) Tysia w tym białym cudzie już w ogóle jak aniołek!

sylka to rowerek biegowy Puky LR M na 10 calowych oponach i z niziutkim siodełkiem - 30cm:) Jutro przetestuję to dam znać.

aronia moja ma rottweilera też ustawionego (mama posiada):) A podporządkowała się tam rządzącemu kotu (jak zresztą reszta psów:p). Hmmm też waży 20kg...nie wiem co zrobiłaby. Raz rzuca się, a raz obwą****e i przechodzi do zabawy:D

polaa czyli jeszcze jakiś czas może cię męczyć, oj biedna ty:/

zaza
to musimy otworzyć jakąś grupę motywacyjną:p

Eh faceci... Moj nie potrafi zlokalizować kosza na pranie. Polecenie wloz do pralki wywoluje w jego zwojach muzgowych zwarcie. Nie musze chyba mówić ze "poskladaj na polce" to prawie jak zlozenie pozwu rozwodowego

Kasiek ja tez szukalam czegoś weselszego i bardziej szalonego:) ale ta mnie urzekla. I juz mam. A jak cos jeszcze wpadnie mu w oko - to przy moim brudasinku nawet 3 sukienki nie będzie za duzo

Zaza ja też nie mogę się zmobilizować, żeby wziąć się za siebie. Jak podziała coś u Ciebie daj znać koniecznie. I możesz mnie kopnąć w du.psko, może się ruszę.

Zaza włąśnie zasadziłam Ci takiego kopiniaka, ze jak nie pomogł, to nie wiem co na Ciebie zadziała. :-paaaaaaa i proszę o zwrot.

proszę dziołchy - <kopniak> dla was!!! :-p;-)

zaza
to musimy otworzyć jakąś grupę motywacyjną:p
to jest myśl! ja zaczynam - przed spaniem zrobiłam pierwszy dzień z A6W:tak: trzymajcie kciuki, żebym nie wymiękła :sorry:

a na małża narzekać nie będę, bo nie mam czasu się rozpisywać na kilka stron:-D napiszę tylko, że mam podobnie jak wy

aronia kasiek ja mam amstaffy, więc u nas kontakty psio-psie to takie ograniczone dosyć... pies toleruje na prawdę wybrane sztuki i tylko mniejsze od siebie, najlepiej płci przeciwnej
suczka już o niebo lepiej i jak jej się jakis osobnik nie spodoba to przegania bardziej z zębiskami na wierzchu niż próbuje zaatakować, ale uważać trzeba :/

zaza widziałam je na fotkach i są piękne. I młody wśród nich - czyli nie taki diabeł straszny jak go malują:) Moja mama ma rottweilera i ta zaraza rzuca się nawet do swoich psów (jeśli chodzi o jedzenie czy zabawkę), ale tylko samców. Same problemy przez niego. A do ludzi lgnie i łasi się jak kot, a nie pies obronny. Złodziejowi najchętniej podałby herbatkę jakby tylko mógł. Ja tak czy siak mu nie ufam odnośnie Polki, bo nie był z nią chowany od urodzenia. Nie to co moja Luna - przyjaciółka dziecka, z którą to może robić co mu się żywnie podoba:p I gratuluję zapału, bo ja NIC!!! &&&&&

aylin w Smyku był spory wybór, ale większość na jakąś imprezę rodzinną, niedzielę czy święta a nie koniecznie na wesele. Też nie szukam nic wystrzałowego, chcę coś lajtowego, oddychającego i z jakimś 'natapirowanym' dołem jak u baletnicy:) A ta cie urzekła, bo jest urzekająco śliczna!

Sylka - i to jest to!!! Konsekwencja w postępowaniu z facetem - chcesz, to masz, ciekawe jak długo wytrzymasz :D

Polaa - przykro mi, że znów powraca problem oczu...

Mialam dziś dziwny dzień.... rano wysypałam połowę kaszki Gabi do szuflady ze sztućcami i przyborami kuchennymi (choć może to i dobrze, bo zanosilam sie od dawna z zamiarem posprzątania tam), potem wylałam szklankę soku i prawie złamałam zęba na kamieniu wielkości paznokcia małego palca, który był w chlebie... A teraz!!! Mało brakowało a przyjełabym deda... Podłączałam do listwy kabel od podgrzewacza, w którym była woda i spadł mi wprost na stos podłączonych kabli....gdybym nie stała w gumowych klapkach to byłoby po mnie, woda była wszędzie, żarówka od lampki wysiadła.Posprzątałam i zachłysnęłam sie własną śliną, ledwo oddech brałam. Czy to nie przypomina filmu "oszukać przeznaczenie" ?????

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

Munka zyjesz????:szok: Ale mialaś dzień, rzeczywiscie jak z filmu.

Zaza - a co A6W??? &&&& za wytrzymałość. Ja wczoraj serial, chipsy i batonik. Oj za slabo mnie kopnełaś :-p:-p

Polaa jak oko??

hej dziewczyny

Wczoraj ze względu na to że mój K miał trochę wolnego to jeździliśmy i załatwialiśmy sprawy, oczywiście w tpsa podnieśli mi tak ciśnienie że szok, myślałam że ich tam rozszarpię!!!!! Pojechałam wymienić dekoder tv, wszystko było zgłoszone i sprzęt miał na mnie czekać, oczywiście nie było go i jak na złość nie było ani jednego innego na stanie. Zadzwonił mój K na infolinię i narobił takiej zadymy że Pani po drugiej stronie nie wiedziała co ma powiedzieć, zobaczymy jak się to skończy bo w ciągu 24 godzin mamy dostać odpowiedź co dalej.

Uwaga zamówiłam sobie nowy telefon :-D:-D:-D, za tydzień mam go mieć bo nie mieli na stanie białych :-)

b3b05bd2-e85f-4faa-a03d-e664a3969e26_i-lg-l9-p760-bialy.jpg

Kasieńka Sarunia śliczna !!!!!!!

Niespodzianka współczuję kłótni z małżem, sama wiem co to jest i nie zazdroszczę!!!! On jakby był zazdrosny o T !!!!

Aga, Kasia na mnie nie liczcie na spotkania, na razie to mam tu tyle roboty że nie wiem gdzie ręce wsadzić, może wygospodaruję jakiś czas w następnym tygodniu. Także jak coś spotykajcie się beze mnie. Chcę aby ten ogród do lata był skończony abyście mogły w końcu do mnie przyjechać !!!!!!!!

MsMickey słodziutki ten Twój ON :-D:-D:-D, buziaczki dla niego !!!!

maćku hahahaha rozbawiłaś mnie tymi majonezem......., u nas całe szczęście nie ma kolacji to jest spokój :-D:-D, no i najważniejsze że na usg wszystko w porządku :-)

aronia co to za psycholog hahahahahaaa

Aylin ale ta Twoja niunia ma jasne włoski szooook, hahahhaa się uśmiałam z tego pozwu rozwodowego :-D:-D:-D
a co do sukienek nie wiem czy Ci pisałam że szukałam i nie mam nic ładnego takiego prostego, wszystko jakieś takie z szyfonami i wielką ilością ozdób

Sylka ja też ostatnio zasypiam prawie o tej samej porze co mała, a moja też wybrzydza z jedzeniem ale ja nie naciskam, juz jej nie karmię na godziny je kiedy chce no ale pilnuję aby miała te 3 posiłku plus przekąski choć jak nie chce to zabieram i nie je i później sama woła jak zgłodnieje.
Mojego K bratowej siostra ma dziecko z wadą serca i jest po operacjach, ta dziewczynka jest z marca 2012 roku i ta mam biega ciągle za tą małą z jedzeniem bo mała nie chce jeść, ta biega a mała się z nią bawi i tak nie je, ale ona uważa że musi jeść bo przecież ma wadę serca. Normalnie nie rozumiem takich ludzi tłumaczą jej wszyscy, że tak się nie robi bo dziecko traktuje to jako zabawę ale ona i tak swoje, a mała zamiast spokojnie usiąść i zjeść to nic nie je i biega i traci na wadze. Jakby ją tak przegłodziła 1-2 dni i zaczęła normalnie sadzać ją do stołu to mała by się nauczyła jeść.

polaa zobaczysz będzie wszystko oki z oczami !!!!

zaza, andzia ja też już kilka razy brałam się za siebie i coś mi o nie wychodzi co schudnę to jakoś przestaję dbać o to co jem i zaś 2-3 kg na plusie i tak w kółko, mam tak samo że nie ma mnie kto kopnąć w dupsko, ehhhh kiedyś miałam taką silną wolę walki a teraz co gdzie ona jest :-:)-:)-:)-:)-:)-(

andzia A6W to Aerobiczna 6-stka Weidera | Mięśnie Brzucha

Muńka to miałaś super dzień !!!!!! Szok !!!!
piszę tego posta od 6.45 :-:)-:)szok::szok:

Ostatnia edycja:
Żyję żyje, ale zaraz po napisaniu posta przestał działać mi internet... to znaczy działał, ale nigdzie nie mogłam sie zalogować,jak nigdy!!! I śniło mi się, że krwawiłam :/ bosz..... zaczynam się bać :)

Ja codziennie od 3 tygodni robię 10 minutowy trening brzucha z mel b i są powoli efekty. Mięśnie się wzmacniają tylko jeszcze trochę chciałabym żeby skóra na brzuchu się ujędrniła.

Dostałam się na kurs o którym zapomniałam, że się zgłaszałam - rehabilitacja dzieci i dorosłych w wodzie tzw. Metoda Halliwicka :D ale się cieszę!!! 4 dni pod koniec kwietnia w Wawie :)

reklama
Zaza wpisalam w google zdjecia: before and after weight loss women i wyskoczyl stos obrazkow. Czasem ogladam jak mam slabszy dzien :) Kciuki za 6weidera. Ja jeszcze nigdy nie probowalam :)

Macku super, ze na polowkowym wszystko ok :)

Munka oj co za dzien :szok: Dobrze, ze cala i zdrowa jestes - uwazaj na siebie. Fajno, ze kolejny kurs przed Toba :)

Aylin ja do tej pory nie widze sukienki :(((( buuuu

Macku u mnie tez czesto arsenal wyjety, ale jakos mnie nie wkurza... Sama nie uzywam wiec nawet czasem zapomne schowac :-p Najwyzej same wyjda ;-)

Kasiek jak juz pisalam kaczupy i majonezy moga byc, ale brudnej deski to bym chyba nie zniosla ;-)

Sylka niezle meza zalatwilas :-D Ja sobie powtarzalam, nie raz, ze nie kiwne palcem i nic nie bede robic (prac, gotowac, sprzatac), ale jakos wymiekalam, Moze nastepnym razem wytrwam ;-)

Alijenka telefon super :) Szkoda tylko, ze w tepsie Ci cisnienie podniesli. Pamietam jeszcze jak dzwonilam na infolinie w sprawie problemow z netem... i te pytania: czy modem jest podlaczony do pradu :confused2:

Mlody wstal o 6.30. Aghrrrr. Slonce swieci, ruszamy na spacer i do sklepu. Musze kupic jakis kubek/niekapek, bo ostatni zaginal i od dwoch dni T pije ze szklanki ze slomka. Niby zdrowo, ale na spacer sie nie da zabrac. Macie jakies fajne poidelka do polecenia?

A no i nie pisalam Wam, ze mlody ma faze na buty ostatnio. Zaklada wszystkie jakie sie da (najbardziej lubi moje tenisowki) i wkurza sie kiedy mu spadaja :confused2: Tu np T przed kapiela:

kapiel.jpg

Załączniki

• kapiel.jpg
    kapiel.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Do góry