reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

aaaaaaaaa jaki śliczny!!!

my po ataku na kałuże, było takie skakanie, że spodnie całe mokre!

aga właśnie jak zobaczyłam cenę nowego to się zszokowałam i ochrzaniłam mamę, że za tyle to znalazłam na wypasie tradycyjny rower z pedałami, a potem sobie poczytałam o nim same dobre opinie:) Jutro mama przywiezie to zobaczymy jak P da sobie radę. To może wtorek za tydzień w Broku? Jakbym wczoraj wieczorem wiedziała to miałabym dziś auto:/

reklama
Witam :-)

MsMickey, widziałam juz zdjecie na fb ale sie powtórzę - słodki bobasek :tak:

Kasienka ale masz księżniczkę w domu :tak: Śliczna sukienka

josie, Kasienka fajnie, ze sie spotkalyscie. Zazdroszczę :zawstydzona/y:

alijenka trzymam kciuki, żebyś małej nie udusila ;-) Nie daj sie :-D

Niespodzianka ależ Twój ma humorki, ach Ci faceci.
wybacz ale rozsmieszylo mnie jak napisałas, ze powiedziałas mu, ze wie gdzie lodówka a On, ze Tomkowi by zrobiłaś. No masakra ;-)

Ja mam dzisiaj zły dzien, wstalam z bólem oka znowu plus barku :wściekła/y:
Maz poszedł z Wojtkiem na play grupę a ja leze i nic nie robię. Zła jestem.
a do tego deszcz za oknem

Kaseik a ten rowerek to i za hulajnoge moze robić:)

Pola tulaski, oby ból przeszedł i humorek sie polepszył

Ja zaraz ide składać papiery do państwowego przedszkola i mam nadzieje ze pozwola mi złozyć tez dok. Matuesza. Ide z M i on ma bajerować, poczekamy zobaczymy:-D

A potem po chłopaków, boje sie jak chole.ra, ale mam na dziś plan, poprostu nie bede pytać, moze same Panie nie beda sie skarzyć :zawstydzona/y:

Juz po spacerze, akurat sie pogoda spierdzielilajak przyszlismy i spotkalismy na klatce listonosza z paszportem dla mlodego. Szczescie, bo bysmy musieli na poczte zasuwac :)

MsMickey nabieraj sil kochana. Julek jest przesliczny. Zaczyna mi sie chciec drugiego bobo jak patrze na te nasze forumowe kruszynki ;-)

Munka mialam pytac jak Gabi sie czuje? Przeszlo jej juz?

Josie no ja czasem tez gryze sie w jezyk i oczami przewracam, ale jak slysze codziennie cos to w koncu mi nerwy puszczaja :sorry: No a rozmowa nic nie daje. Jak pytam o co chodzi, czy ma jakies problemy, czy chce o czyms pogadac, cos zmienic to odpowiada, ze wszystko ok... :sorry:

Andzia moze potrzebuje uwagi, ale ja juz stracilam cierpliwosc troche i brak mi checi :-( Wczesniej na propozycje obejrzenia filmu czy zjedzenia kolacji ze swieczka i drineczkiem (bo wina nie lubimy) odpowiadal, ze jeszcze musi cos sprawdzic w necie (czyt ogladac filmiki o samochodach na yt), albo zejsc do kolegi na 10 min (minimum godzina). Odpuscilam wiec, bo ile mozna.
Jesli chodzi o przedszkole to nie pytaj ;) Mozenic nie powiedza. Albo jak zaczna to powiedz, ze pracujecie nad tym :)
Powodzenia w negocjacjach

Kasiek u nas to samo :D A mialam przeciwdeszczowe spodnie zalozyc. Jeszcze jakas lajza po psie nie sprzatnela i musialam kalosze w kaluzach plukac :crazy:

Polaa wspolczuje bolu. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie. Ty teraz kropli do oczu uzywasz? Pomagaja?

młoda lula a za oknem słonko wyszło:)

polaa znów to oko!!! Kurde, bierzesz te krople jeszcze?

niespodzianka
bosche skąd ja to znam, ogląda dzień w dzień auta albo jakieś nudne filmiki!

andzia powodzenia z państwowym:) A młodemu daj czas jak mówiłam może taki okres, albo Panie uważają że każde dziecko musi być grzeczne! Niby to podpórka na nogi w tym rowerku. Jutro przetestuje:)

Niespodzianka - dziękuje, że pytasz. Gabi jeszcze tylko troszkę smarka, więc jest coraz lepiej :)

MsMickey - cudo małe i tyle!!!!! I powiem Ci, że sama zapragnęlam synka, bo ciekawa jestem jaki by był z mieszanki mnie i S chlopak :)

Ja dziś tak z doskoku trochę, bo czytam sobie o skoliozach i szukam jakiegoś fajnego kursu w tym temacie :)

Munka - a Ty tylko kursy i kursy, jak Ci sie chce kobieto :szok: Ale dobrze dokształcaj sie, my na tym kozrzystamy :tak:
A synuś byłby równie cudny co Iśka ( tak ją chyba ostatnio nazwałaś?)

Niespodzianka, Kasiek - ja musze swoich w koncu wpuscić w kałuze, o biedne dzieic( Przez ciągłe choroby) nie wedza co to za frajda.
Mój tez lubi ogladać filmiki itp. ale dopiero jak ja zasnę :-p:-D

Kasiek - kiedyś były bardzo podobne hulajnogi, ale sie przyjrzałam i tamte ten podnózek miały niżej, wiec stanie na nim i odpychanie sie moze byc trochę trudne.

Ostatnia edycja:
Julek ahhhhh!!!!!! Cudny!

Wlasnie tez mysle zeby jankowi hulajnoge kupic. Tyle ze u nas wszedzie kostka brukowa... Nie wiem co za debil wymyslil kostke brukowa na jedynej spacerowej alejce w okolicy, nie dosc ze wozek sie telepie po tym to jeszcze sie nie da na rolkach ani hulajnodze pojezdzic

reklama
Andzia - taki zawód, bez tego nie istniejesz na rynku :/ chcę trochę się podokształcać zanim znów będę miała przerwę (druga ciąża), wtedy będę miała większe szanse na jakąś pracę.

Moja G też dawno nie była na dworze...bidulka. Myslalam, ze w tym tygodniu będzie lepsza pogoda, to bym już z nią wychodziła, ale póki co trzymam ją w domu. Liczę na pogodę w weekend i wyjazd na działkę, tam będzie mogła powdychać świeżego powietrza. Może w czwartek udałoby mi sie pojechać z nią do Konstancina i pochodzić przy tężniach.

Do góry