reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

aaaaaaaaa jaki śliczny!!!

my po ataku na kałuże, było takie skakanie, że spodnie całe mokre!

aga właśnie jak zobaczyłam cenę nowego to się zszokowałam i ochrzaniłam mamę, że za tyle to znalazłam na wypasie tradycyjny rower z pedałami, a potem sobie poczytałam o nim same dobre opinie:) Jutro mama przywiezie to zobaczymy jak P da sobie radę. To może wtorek za tydzień w Broku? Jakbym wczoraj wieczorem wiedziała to miałabym dziś auto:/

reklama
Witam :-)

MsMickey, widziałam juz zdjecie na fb ale sie powtórzę - słodki bobasek :tak:

Kasienka ale masz księżniczkę w domu :tak: Śliczna sukienka

josie, Kasienka fajnie, ze sie spotkalyscie. Zazdroszczę :zawstydzona/y:

alijenka trzymam kciuki, żebyś małej nie udusila ;-) Nie daj sie :-D

Niespodzianka ależ Twój ma humorki, ach Ci faceci.
wybacz ale rozsmieszylo mnie jak napisałas, ze powiedziałas mu, ze wie gdzie lodówka a On, ze Tomkowi by zrobiłaś. No masakra ;-)

Ja mam dzisiaj zły dzien, wstalam z bólem oka znowu plus barku :wściekła/y:
Maz poszedł z Wojtkiem na play grupę a ja leze i nic nie robię. Zła jestem.
a do tego deszcz za oknem

Kaseik a ten rowerek to i za hulajnoge moze robić:)

Pola tulaski, oby ból przeszedł i humorek sie polepszył

Ja zaraz ide składać papiery do państwowego przedszkola i mam nadzieje ze pozwola mi złozyć tez dok. Matuesza. Ide z M i on ma bajerować, poczekamy zobaczymy:-D

A potem po chłopaków, boje sie jak chole.ra, ale mam na dziś plan, poprostu nie bede pytać, moze same Panie nie beda sie skarzyć :zawstydzona/y:

Juz po spacerze, akurat sie pogoda spierdzielilajak przyszlismy i spotkalismy na klatce listonosza z paszportem dla mlodego. Szczescie, bo bysmy musieli na poczte zasuwac :)

MsMickey nabieraj sil kochana. Julek jest przesliczny. Zaczyna mi sie chciec drugiego bobo jak patrze na te nasze forumowe kruszynki ;-)

Munka mialam pytac jak Gabi sie czuje? Przeszlo jej juz?

Josie no ja czasem tez gryze sie w jezyk i oczami przewracam, ale jak slysze codziennie cos to w koncu mi nerwy puszczaja :sorry: No a rozmowa nic nie daje. Jak pytam o co chodzi, czy ma jakies problemy, czy chce o czyms pogadac, cos zmienic to odpowiada, ze wszystko ok... :sorry:

Andzia moze potrzebuje uwagi, ale ja juz stracilam cierpliwosc troche i brak mi checi :-( Wczesniej na propozycje obejrzenia filmu czy zjedzenia kolacji ze swieczka i drineczkiem (bo wina nie lubimy) odpowiadal, ze jeszcze musi cos sprawdzic w necie (czyt ogladac filmiki o samochodach na yt), albo zejsc do kolegi na 10 min (minimum godzina). Odpuscilam wiec, bo ile mozna.
Jesli chodzi o przedszkole to nie pytaj ;) Mozenic nie powiedza. Albo jak zaczna to powiedz, ze pracujecie nad tym :)
Powodzenia w negocjacjach

Kasiek u nas to samo :D A mialam przeciwdeszczowe spodnie zalozyc. Jeszcze jakas lajza po psie nie sprzatnela i musialam kalosze w kaluzach plukac :crazy:

Polaa wspolczuje bolu. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie. Ty teraz kropli do oczu uzywasz? Pomagaja?

młoda lula a za oknem słonko wyszło:)

polaa znów to oko!!! Kurde, bierzesz te krople jeszcze?

niespodzianka
bosche skąd ja to znam, ogląda dzień w dzień auta albo jakieś nudne filmiki!

andzia powodzenia z państwowym:) A młodemu daj czas jak mówiłam może taki okres, albo Panie uważają że każde dziecko musi być grzeczne! Niby to podpórka na nogi w tym rowerku. Jutro przetestuje:)

Niespodzianka - dziękuje, że pytasz. Gabi jeszcze tylko troszkę smarka, więc jest coraz lepiej :)

MsMickey - cudo małe i tyle!!!!! I powiem Ci, że sama zapragnęlam synka, bo ciekawa jestem jaki by był z mieszanki mnie i S chlopak :)

Ja dziś tak z doskoku trochę, bo czytam sobie o skoliozach i szukam jakiegoś fajnego kursu w tym temacie :)

Munka - a Ty tylko kursy i kursy, jak Ci sie chce kobieto :szok: Ale dobrze dokształcaj sie, my na tym kozrzystamy :tak:
A synuś byłby równie cudny co Iśka ( tak ją chyba ostatnio nazwałaś?)

Niespodzianka, Kasiek - ja musze swoich w koncu wpuscić w kałuze, o biedne dzieic( Przez ciągłe choroby) nie wedza co to za frajda.
Mój tez lubi ogladać filmiki itp. ale dopiero jak ja zasnę :-p:-D

Kasiek - kiedyś były bardzo podobne hulajnogi, ale sie przyjrzałam i tamte ten podnózek miały niżej, wiec stanie na nim i odpychanie sie moze byc trochę trudne.

Ostatnia edycja:
Julek ahhhhh!!!!!! Cudny!

Wlasnie tez mysle zeby jankowi hulajnoge kupic. Tyle ze u nas wszedzie kostka brukowa... Nie wiem co za debil wymyslil kostke brukowa na jedynej spacerowej alejce w okolicy, nie dosc ze wozek sie telepie po tym to jeszcze sie nie da na rolkach ani hulajnodze pojezdzic

reklama
Andzia - taki zawód, bez tego nie istniejesz na rynku :/ chcę trochę się podokształcać zanim znów będę miała przerwę (druga ciąża), wtedy będę miała większe szanse na jakąś pracę.

Moja G też dawno nie była na dworze...bidulka. Myslalam, ze w tym tygodniu będzie lepsza pogoda, to bym już z nią wychodziła, ale póki co trzymam ją w domu. Liczę na pogodę w weekend i wyjazd na działkę, tam będzie mogła powdychać świeżego powietrza. Może w czwartek udałoby mi sie pojechać z nią do Konstancina i pochodzić przy tężniach.

Do góry