reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

E to ja juz sobie pojde jako jedyna z "dojczlandiiii":-p ;-) no a tak na serio uciekam dziewczyny mlody sie niecierpliwi ze mama sie z nim nie chce bawic:-D no i caly czas czekam na wiesci od M ale na izbie to sobie pewnie pooooooosiedzi dluuuuugo. no to milego dnia zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ja w Polsce jestem znad morza a teraz w Niemczech jestem więc lea nie jesteś sama!! A swoją drogą bardzo mi się imię Lea podoba, może jak córcia będzie to ją tak nazwiemy :happy:

Witajcie mamuśki!!

Widzę, że Wrocek ma wzięcie!!;-) ja z kolei tam studiowałam i mam super wspomnienia. Wroc jest genialnym studenckim miastem...nocne imprezy w świetnych pubach, piękny rynek...ahhh się rozmarzyłam :-)
I wszyscy mówią, że kto wyjeżdża z Wrocka do stolicy robi błąd, ale ja tak nie uważam, bo Wawę też pokochałam i super się tu czuję. A tak w ogóle to pochodzę z Wielkopolski!:-D

Jeszcze 3 dni i USG...!!
Wczoraj miałam pierwszy kiepski dzień, rano lekkie mdłości i naczynia myte na raty, bo po prostu brakowało mi sił, serducho zaczynało walić i musiałam się położyć. Jazda autem też nie należała do przyjemnych.
Dziś rano jak pomyślałam o kanapce z mięsem czy serem, to mi było niedobrze, dlatego skończyło się na bułce z powidłami. Chyba bardziej ciągnie mnie do słodkiego ;-)
Witam wszystkie nowe czerwcówki!!

witajcie dziewczyny:tak:

zazdroszcze ze mozecie tak duzo mozecie udzielac sie na forum. moj dwulatek wymaga mojej ciaglej obcnosci, a szczegolnie wtedy kiedy siadam do kompa:crazy:
w pierwszej ciazy non stop siedzialam na forum, tak sie uzaleznilam hahaha

u mnie dzisiaj spadek formy- niby nie mam typowych mdlosci, ale jakos tak niekomfortowo sie czuje:cool:

kosmopolitan, ja mam 2,5 latka w domu i też nie jest mi łatwo, zaglądam tu z doskoku jak malec czymś się zajmie akurat choć nie mogę narzekać bo czasem godzinę potrafi sam się bawić, trzeba tylko raz na jkiś czas go pochwalić i się czymś zachwycić i na kilka pytań odpowiedzieć :tak:

nanulika trzymam kciuki, ja już dziś po południu wynik mam, na niczym się skupić nie mogę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No dziewczyny spotkanie musi byc! Zmylilo mni forum spotkanie czerwcowek 2012 ,juz chcialam sie dopisywac,ale cos nicki mi sie nie zgadzaly,a to chyba dziewczyny z 2011 sie spotykaja. Wroclaw moze byc przynajmniej mam bezposredni samolot ode mnie z miasta do wrocka :)
Ja tez odczuwam spadek formy,chyba troche schudlam,bo prawie nic jesc nie moge,ale w pierwszej ciazy tez najpierw ubylo mi 6kg,potem tylko 12 przytylam,ale wtedy to ja mialam 19 lat i bylam mloda i sprezysta :d :d :d
Witajcie nowe czerwcowki!

reklama
Witam was wszystkie.
No kobitki rozpisałyście się troszkę. Witam wszystkie czerwcowe mamusie i gratuluję.
nanulika trzymam kciuki z twoja bete
karamija daj znać jak odbierzesz wyniki.
Wybaczcie ze nie na każdą wiadomość odpowiem ale od 2 dni jakoś nie bardzo się czuje. Tzn głowa mnie boli i to bardzo czuję jakby miała zaraz eksplodować i taka mega rozdrażniona jestem. I do tego to zmęczenie. Zawsze byłam śpioszkiem mogłam spać nawet do 12:zawstydzona/y: a teraz wieczorami nie mogę zasnąć a jak już mi się udaje to koło 24 1 w nocy i już o 9 wstaje. czasami nawet szybciej ;o I jeszcze jakby było mało tego cholernie mi zimno. Jak przyjdzie zima to nie wiem co zrobię :szok:

Oj to chyba ja jedynie jestem hmmm z drugiego końca bo z okolic Gdańska :o tzn z Tczewa ;o także jakby nie patrzeć to troszkę daleko do Wrocławia

Ostatnia edycja:
Do góry