reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Tez widzialam wlasnie o tej babce... Ehhh

Jak czekalam na badanie to wywozili dziewczyne z cesarki, a zaraz po niej malenstwo, jak zobaczylam ta kruszynke to mi lzy stanely w oczach a babka kolo mnie czekajaca na cesarke sie zupelnie splakala:) tak sobie wyobrazilam ze tym samym korytarzem beda mnie/nas wiezc za dwa miesiace, alez cudnie !! Termin z usg mi wychodzi 25 maja, moze w pierwszej polowie juz mnie wezma?:)

Munka, Niespodzianka właśnie dzisiaj czytałam o tej kobiecie, Kasia tez miała przerzuty w węzłach :-( Masakra jakaś, ciocia męża właśnie zaczęła chemię, ma to samo...

alijenka duzy ogrod, będzie pięknie jak zrobicie wszystko :tak:

Josie dobrze, ze echo w porządku. To teraz Ty w kolejce, co nie? ;-)

AndZia ja tez mam dylemat :tak: Gdyby to była dziewczynka to bym sie nawet nie Zastanawiała :-D Ale czy by była grzeczna to nie wiem :-D

juz 5 stron wyprodukowalyscie :szok::-)

MsMickey - trzymaj sie! Czekamy na dobre wiesci!!!!!

Asik - ja za to jako dziecko mowilam "t" zamiast "k" i byl na przyklad "kok w bukach" :-D Moj bejbiszonek nauczyl sie wymawiac "k" jako jedna z peiwrszych liter ;-)

A wlasnie, mialam Was pytac: umieja Wasze dzieci wymowic juz "r"?

Tak jak obserwuje okoliczne dzieci to mam wrazenie ze faze na "to moje" dziewczynki przechodza szybciej i mocniej :-pMoj dziec lubi robic prezenty, nawet moja komorke chcial sasiadce sprezentowac :rofl2:

josie - w tym wieku dzieci nie musza jeszcze byc asertywne, ta umiejetnosc przychodzi z czasem :tak:

kasiekz
- akurat dzis czytalam, ze jesli dziec chce spac na poduszce to od 2 rz. Nasz spi poki co na plasko, bo wedruje po calym lozku (180/200cm) :rolleyes:

U nas nadal pawiankowa pupa ale odkad z 12 kupek/dobe przeszlismy na 2 przynajmniej nie placze przy zmianie pieluchy i daje sie nakremowac :happy2:

Ostatnia edycja:
oj dziewczyny duży obszar naprawdę samo koszenie trawy to 8 godzin z przerwami, ale co z tego jak ja bym chciała zrobić plac zabaw dla małej a mój K twierdzi że to nie jest potrzebne bo mogę z nią na plac iść do parku bo nam nowy wybudowali :-:)-(, powiedziałam mu że nigdzie tam nie będę chodzić i już

Muńka właśnie widziałam na onecie o śmierci tej kobiety

andzia a z tym lecącym bocianem to ***** prawda mi się nigdy nie sprawdziło :-p:-p

maćku u mnie działają też bajki ale wolę jej włączyć na tv bo mniej oczy się psują niż od kompa, od tygodnia prawie w ogóle nic nie oglądałam ani ja ani ona dziś za to od rana leci tv i mam od czasu do czasu chwilkę bo mała się stęskniła już za bajami ale i tak co chwilkę leci do mnie i krzyczy mamuniu mamuniu !!!

asik dlatego ja na zakupy pojechałam autem :-D:-D

josie maj super termin :-), mój K ma urodziny 22 maja

polaa najczęściej przerzuty są na węzły najszybciej

aronia moja nie mówi "r" mówi np. jowej (rower), zamiast rak mówi "jak" :-D:-D

A u mnie z bocianem się sprawdziło :) w 2012 roku wyjątkowo dużo bocianów widziałam w locie, jak nigdy :):) stwierdziłam, że to znak!! Heheh

reklama
Alijenka no tak, masz racje, ale słysząc te węzły od razu przypomniało mi sie jak o tym Kasia pisała :-(

Wlasnie wiadomo czy Julcio juz na świecie

Do góry