reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Tez widzialam wlasnie o tej babce... Ehhh

Jak czekalam na badanie to wywozili dziewczyne z cesarki, a zaraz po niej malenstwo, jak zobaczylam ta kruszynke to mi lzy stanely w oczach a babka kolo mnie czekajaca na cesarke sie zupelnie splakala:) tak sobie wyobrazilam ze tym samym korytarzem beda mnie/nas wiezc za dwa miesiace, alez cudnie !! Termin z usg mi wychodzi 25 maja, moze w pierwszej polowie juz mnie wezma?:)

Munka, Niespodzianka właśnie dzisiaj czytałam o tej kobiecie, Kasia tez miała przerzuty w węzłach :-( Masakra jakaś, ciocia męża właśnie zaczęła chemię, ma to samo...

alijenka duzy ogrod, będzie pięknie jak zrobicie wszystko :tak:

Josie dobrze, ze echo w porządku. To teraz Ty w kolejce, co nie? ;-)

AndZia ja tez mam dylemat :tak: Gdyby to była dziewczynka to bym sie nawet nie Zastanawiała :-D Ale czy by była grzeczna to nie wiem :-D

juz 5 stron wyprodukowalyscie :szok::-)

MsMickey - trzymaj sie! Czekamy na dobre wiesci!!!!!

Asik - ja za to jako dziecko mowilam "t" zamiast "k" i byl na przyklad "kok w bukach" :-D Moj bejbiszonek nauczyl sie wymawiac "k" jako jedna z peiwrszych liter ;-)

A wlasnie, mialam Was pytac: umieja Wasze dzieci wymowic juz "r"?

Tak jak obserwuje okoliczne dzieci to mam wrazenie ze faze na "to moje" dziewczynki przechodza szybciej i mocniej :-pMoj dziec lubi robic prezenty, nawet moja komorke chcial sasiadce sprezentowac :rofl2:

josie - w tym wieku dzieci nie musza jeszcze byc asertywne, ta umiejetnosc przychodzi z czasem :tak:

kasiekz
- akurat dzis czytalam, ze jesli dziec chce spac na poduszce to od 2 rz. Nasz spi poki co na plasko, bo wedruje po calym lozku (180/200cm) :rolleyes:

U nas nadal pawiankowa pupa ale odkad z 12 kupek/dobe przeszlismy na 2 przynajmniej nie placze przy zmianie pieluchy i daje sie nakremowac :happy2:

Ostatnia edycja:
oj dziewczyny duży obszar naprawdę samo koszenie trawy to 8 godzin z przerwami, ale co z tego jak ja bym chciała zrobić plac zabaw dla małej a mój K twierdzi że to nie jest potrzebne bo mogę z nią na plac iść do parku bo nam nowy wybudowali :-:)-(, powiedziałam mu że nigdzie tam nie będę chodzić i już

Muńka właśnie widziałam na onecie o śmierci tej kobiety

andzia a z tym lecącym bocianem to ***** prawda mi się nigdy nie sprawdziło :-p:-p

maćku u mnie działają też bajki ale wolę jej włączyć na tv bo mniej oczy się psują niż od kompa, od tygodnia prawie w ogóle nic nie oglądałam ani ja ani ona dziś za to od rana leci tv i mam od czasu do czasu chwilkę bo mała się stęskniła już za bajami ale i tak co chwilkę leci do mnie i krzyczy mamuniu mamuniu !!!

asik dlatego ja na zakupy pojechałam autem :-D:-D

josie maj super termin :-), mój K ma urodziny 22 maja

polaa najczęściej przerzuty są na węzły najszybciej

aronia moja nie mówi "r" mówi np. jowej (rower), zamiast rak mówi "jak" :-D:-D

A u mnie z bocianem się sprawdziło :) w 2012 roku wyjątkowo dużo bocianów widziałam w locie, jak nigdy :):) stwierdziłam, że to znak!! Heheh

reklama
Alijenka no tak, masz racje, ale słysząc te węzły od razu przypomniało mi sie jak o tym Kasia pisała :-(

Wlasnie wiadomo czy Julcio juz na świecie

Do góry