reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

kasiekz - a ktore jest wykastrowane : Luna czy sasiad? W sumie ladne pieski by byly z tego mariazu ale i tak byscie sie chyba nie ucieszyli :-p

reklama
Chyba Mada sie nie obrazi, ale na fb dała znac wiec przekazuje dalej bo wide ze tez czekacie :)"Hej, alez mnie trzesie po zabiegu... wiec Julo juz jest (ok 16.40 go wyjeli). Dostalam solidnego krwawienia wiec szybkie cc. I dobrze, bo okazalo sie, ze pepowina miala przyczep bloniasty a Jul byl owiniety i latwo mogl ten przyczep peknac. A wtedy koniec z nim. Wiec duzo szcxescia. Juz lezal na mnie, taki ublocony:) i w sali pooperacyjnej cycowal, Pe go kangurowal zaraz po cc. Sliczny jest:):):)"

Hej babiszonki! Bb na komorce to ciężki temat jak dla mnie:-/ i dopiero przed chwilą S odkrył multicytaty;-)

MsMickey kciuki czekam na wieści!!!

Josie przecież i ty zaraz urodzisz - szok!!!
Sergiusz w przeciwnie do Jasia jest z tych co az za bardzo walczą o swoje:-/

Resztę potem bo i tak pisze tego posta juz chyba godzinne a gad maly ciagle przeszkadza:-/

Wlasnie odczytalam - msmickey gratulacje!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry