andzia1980
Fanka BB :)
Aylin - no do mnie troche dalej
Ale "roztrzepaniec" z Tysi :-) Pracuś
Ale "roztrzepaniec" z Tysi :-) Pracuś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie! I na pewno sobie w życiu poradząAlijenka na pocieszenie ci powiem ze mamuski z klubu mam po 1,5 godzinny obserwowania zmeczonej Tysi powiedziały ze podziwiaja i współczuja mi szczerzre. Cały czas na pełnych obrotach i ganianiu za nuną. Masakra. I tak na codzien mam ale w sumie wole takie dzecie niz anemiczne
Dobre! Że też o tym nie pomyślałam ;-)Nie wiem co jest ale mam ochote na kolonie ja wyslac. Lub do zlobka z internatem.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Jutro o 8.30 mam echo serca dziecka nr 2 trzymajcie kciuki zeby nic nie wyszlo!
:-)No Dziewczyny, trzymajcie kciuki... skurcze co 10 minut, wody ciurkaja, jedziemy do szpitala. Oby to nie bylo zbyt wczesnie dla Julka...
Widać! W nasze okolice jeszcze nie zleciały.Szłam rano do pracy i widziałam bociana na gnieżdzie chyba wczesnie w tym roku ????
Zobacz załącznik 616554
edek: łoj cos słabo tego bociana widać,ale jest tam
wiosna u moich teściów (Aga dobrze że wróciłaś!)
Zobacz załącznik 616561