reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam!
U nas też leje! I znou mi dach na łączeniu przecieka! :wściekła/y:Mam własny wodospad w salonie...:dry:
A będę się musiała zebrać i po pieluchy jechać, bo nie mam w domu ani jednej...

Ale ogólnie to dobrze, że pada, bo póki co susza w tym roku straszna. Co rok wiosną sąsiad miał pół działki pod wodą i zawsze gęsi po trawniku pływały ;-) W tym roku sucho!
Alijenka na pocieszenie ci powiem ze mamuski z klubu mam po 1,5 godzinny obserwowania zmeczonej Tysi powiedziały ze podziwiaja i współczuja mi szczerzre. Cały czas na pełnych obrotach i ganianiu za nuną. Masakra. I tak na codzien mam ale w sumie wole takie dzecie niz anemiczne :)
Dokładnie! I na pewno sobie w życiu poradzą :tak:
Zosia też raczej z tych żywiołowych.

A jeśli chodzi o zabieranie zabawek to najlepszy jest mój bratanek - jak zabierze coś Zosi to leci pędem do mamy, żeby ta go ochroniła :-D
Nie wiem co jest ale mam ochote na kolonie ja wyslac. Lub do zlobka z internatem.
Dobre! Że też o tym nie pomyślałam ;-)

Córcia przeurocza! :tak:
Jutro o 8.30 mam echo serca dziecka nr 2:) trzymajcie kciuki zeby nic nie wyszlo!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
No Dziewczyny, trzymajcie kciuki... skurcze co 10 minut, wody ciurkaja, jedziemy do szpitala. Oby to nie bylo zbyt wczesnie dla Julka...
:-)
Powodzenia!

Szłam rano do pracy i widziałam bociana na gnieżdzie:szok: chyba wczesnie w tym roku ????

Zobacz załącznik 616554

edek: łoj cos słabo tego bociana widać,ale jest tam :-D
Widać! :tak: W nasze okolice jeszcze nie zleciały.

wiosna u moich teściów (Aga dobrze że wróciłaś!)
Zobacz załącznik 616561
:szok:

Witam,
dwa dni tylko nie zaglądałam a tyle napisalyscie :szok: I to w weekend :-D

MsMickey trzymam kciuki, ale fajnie

reszte pózniej poczytam ;-)

Tak wygląda część mojego ogrodu :szok::szok::szok:
Zdjęcie0342.jpgZdjęcie0343.jpg

A tak wygląda druga część ogrodu tu stał jeszcze w sobotę wielki orzech włoski którego w końcu się pozbyliśmy

Zdjęcie0344.jpgZdjęcie0345.jpg

A tak początek robienia skalniaka teraz już jest wyłożony agrowłókniną i część obsypana korą

Zdjęcie0339.jpgZdjęcie0341.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0342.jpg
    Zdjęcie0342.jpg
    53,3 KB · Wyświetleń: 43
  • Zdjęcie0343.jpg
    Zdjęcie0343.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 45
  • Zdjęcie0339.jpg
    Zdjęcie0339.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 36
  • Zdjęcie0341.jpg
    Zdjęcie0341.jpg
    58 KB · Wyświetleń: 35
  • Zdjęcie0344.jpg
    Zdjęcie0344.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 49
  • Zdjęcie0345.jpg
    Zdjęcie0345.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Alijenka duuuuzo pracy jeszcze przed Toba :) Czekam na efekt koncowy skalniaczka :)

Macku wodospad w salonie?? super uwielbiam :-D;-) Serio wspołczuje
Ty jak moja koleżanka z pracy, jej zawsze deszzczu za mało :-p

Ostatnia edycja:
maćku o kurdę współczuję przeciekającego dachu !!!! ja właśnie też się muszę zebrać do sklepu i coś mi strasznie ciężko od 2 godzin już to robię i jakoś mi nie wychodzi

andzia no dokładnie, jak na to wszystko patrzę to mam wrażenie że nie jest to do wykonania

Maćku - zapomniałam napisac ze twoja też cudowna :) Upaćkana jak moja :)
Alijenka - powodzenia :) podziwiam

Normalnie czekam na wieści od McMickey i usiedzień na miejscu nie moge...

aylin toż to aniołek!!!
Mojej kręcą się leciutko i przez to zawsze rozczochrana:D A wiązać nie pozwoli:/
20140321_104145.jpg20140321_104220.jpg

alijenka
wow wow wow, ale masz jeszcze roboty. Ale wyrównacie, posiejecie trawkę i z głowy. No i widzę piękny zarys skalniaczka. A u mnie w jego miejscu tylko geowłóknina:D

maćku
aaaaaaaaaaaaa!!!

Załączniki

• 20140321_104145.jpg
    20140321_104145.jpg
    54,3 KB · Wyświetleń: 44
  • 20140321_104220.jpg
    20140321_104220.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry