reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam!
U nas też leje! I znou mi dach na łączeniu przecieka! :wściekła/y:Mam własny wodospad w salonie...:dry:
A będę się musiała zebrać i po pieluchy jechać, bo nie mam w domu ani jednej...

Ale ogólnie to dobrze, że pada, bo póki co susza w tym roku straszna. Co rok wiosną sąsiad miał pół działki pod wodą i zawsze gęsi po trawniku pływały ;-) W tym roku sucho!
Alijenka na pocieszenie ci powiem ze mamuski z klubu mam po 1,5 godzinny obserwowania zmeczonej Tysi powiedziały ze podziwiaja i współczuja mi szczerzre. Cały czas na pełnych obrotach i ganianiu za nuną. Masakra. I tak na codzien mam ale w sumie wole takie dzecie niz anemiczne :)
Dokładnie! I na pewno sobie w życiu poradzą :tak:
Zosia też raczej z tych żywiołowych.

A jeśli chodzi o zabieranie zabawek to najlepszy jest mój bratanek - jak zabierze coś Zosi to leci pędem do mamy, żeby ta go ochroniła :-D
Nie wiem co jest ale mam ochote na kolonie ja wyslac. Lub do zlobka z internatem.
Dobre! Że też o tym nie pomyślałam ;-)

Córcia przeurocza! :tak:
Jutro o 8.30 mam echo serca dziecka nr 2:) trzymajcie kciuki zeby nic nie wyszlo!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
No Dziewczyny, trzymajcie kciuki... skurcze co 10 minut, wody ciurkaja, jedziemy do szpitala. Oby to nie bylo zbyt wczesnie dla Julka...
:-)
Powodzenia!

Szłam rano do pracy i widziałam bociana na gnieżdzie:szok: chyba wczesnie w tym roku ????

Zobacz załącznik 616554

edek: łoj cos słabo tego bociana widać,ale jest tam :-D
Widać! :tak: W nasze okolice jeszcze nie zleciały.

wiosna u moich teściów (Aga dobrze że wróciłaś!)
Zobacz załącznik 616561
:szok:

Witam,
dwa dni tylko nie zaglądałam a tyle napisalyscie :szok: I to w weekend :-D

MsMickey trzymam kciuki, ale fajnie

reszte pózniej poczytam ;-)

Tak wygląda część mojego ogrodu :szok::szok::szok:
Zdjęcie0342.jpgZdjęcie0343.jpg

A tak wygląda druga część ogrodu tu stał jeszcze w sobotę wielki orzech włoski którego w końcu się pozbyliśmy

Zdjęcie0344.jpgZdjęcie0345.jpg

A tak początek robienia skalniaka teraz już jest wyłożony agrowłókniną i część obsypana korą

Zdjęcie0339.jpgZdjęcie0341.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0342.jpg
    Zdjęcie0342.jpg
    53,3 KB · Wyświetleń: 49
  • Zdjęcie0343.jpg
    Zdjęcie0343.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 49
  • Zdjęcie0339.jpg
    Zdjęcie0339.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 38
  • Zdjęcie0341.jpg
    Zdjęcie0341.jpg
    58 KB · Wyświetleń: 37
  • Zdjęcie0344.jpg
    Zdjęcie0344.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 53
  • Zdjęcie0345.jpg
    Zdjęcie0345.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Alijenka duuuuzo pracy jeszcze przed Toba :) Czekam na efekt koncowy skalniaczka :)

Macku wodospad w salonie?? super uwielbiam :-D;-) Serio wspołczuje
Ty jak moja koleżanka z pracy, jej zawsze deszzczu za mało :-p

Ostatnia edycja:
maćku o kurdę współczuję przeciekającego dachu !!!! ja właśnie też się muszę zebrać do sklepu i coś mi strasznie ciężko od 2 godzin już to robię i jakoś mi nie wychodzi

andzia no dokładnie, jak na to wszystko patrzę to mam wrażenie że nie jest to do wykonania

Maćku - zapomniałam napisac ze twoja też cudowna :) Upaćkana jak moja :)
Alijenka - powodzenia :) podziwiam

Normalnie czekam na wieści od McMickey i usiedzień na miejscu nie moge...

aylin toż to aniołek!!!
Mojej kręcą się leciutko i przez to zawsze rozczochrana:D A wiązać nie pozwoli:/
20140321_104145.jpg20140321_104220.jpg

alijenka
wow wow wow, ale masz jeszcze roboty. Ale wyrównacie, posiejecie trawkę i z głowy. No i widzę piękny zarys skalniaczka. A u mnie w jego miejscu tylko geowłóknina:D

maćku
aaaaaaaaaaaaa!!!

Załączniki

• 20140321_104145.jpg
    20140321_104145.jpg
    54,3 KB · Wyświetleń: 46
  • 20140321_104220.jpg
    20140321_104220.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry