reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
MsMickey kciuki, aaaaa ciekawa jestem czy Julek juz z Wami :)

Munka zdrowka dla Gabi. Dobrze, ze jej sie na uszka nie rzucilo.
Alijenka juz sobie wyobrazam Tomcia w Twoim ogrodzie :-) Kamienie ze skalniaka na pewno by nie staly w tym samym miejscu

Josie kciuki za echo. Na pewno bedzie git :)

Macku gratuluje dziewczynki :) Nela bardzo mi sie podoba - chyba bym sie sklaniala ku Anieli. Zosia i Nela :))))

kurcze chcialam popisac, ale sie nie da, bo awanturrra. zmykam bede pozniej

Niespodzianka no raczej nie dał by rady unieść większości kamieni także pod tym względem byłabym spokojna :-):-) bo te wszystkie małe kamyki to tam tylko są na chwilkę, moja też próbowała i po kilku próbach zrezygnowała, a też zawsze wszystkie kamyki jej, chyba się już znudziła tym :-D:-D

Muńka samego ogrodu to jakieś 1200-1250 m2, a cała działka z domem to jakieś 14 arów

Tak wygląda część mojego ogrodu :szok::szok::szok:
Faktycznie pracy sporo, ale za to ile miejsca!:tak:

Mojej kręcą się leciutko i przez to zawsze rozczochrana:D A wiązać nie pozwoli:/
Zochnie kręcą się tylko z tyłu końcówki. I ma już całkiem długie, a też nie daje sobie ich związać. :no:

Hej echo w porzadku:)
:-)

kurcze chcialam popisac, ale sie nie da, bo awanturrra. zmykam bede pozniej
U mnie działa włączenie drugiego kompa. Na jednym bajka na drugim ja. I mam chwilę spokoju ;-)

Zupa prawie ugotowana, ja prawie pozbierana to czas ruszyć 4 litery...

wróciliśmy z zakupów a, że pada i młody miał kalosze i śmigał po wszystkich kałużach to teraz płacze pod drzwiami, że on chce jeszcze

Andzia a czy Ty wiesz co wróżą bociany hehehe?:-p

Kasiek świetna wiosna u Twoich teściów- śliczny widok

Aylin, Kasiek ale dziewuszki mają super loczki:tak:

Maćku o kurczę, współczuję przeciekającego dachu

Alijenka sporo pracy przed Tobą- powodzenia.

Hej echo w porzadku:)
super!!!

Ostatnia edycja:
Alijenka - to niezły obszar. Młoda będzie miała gdzie szalec!

I znów dolina...zmarła na raka szyjki jedna z uczestniczek voice of poland, ktora spiewała 8-go marca.... Zaczynają mnie dobijać takie informacje...

reklama
Josie rzucilo mi sie na oczy ;) Super, ze echo ok, nie moglo byc inaczej :)

Macku oj u nas bajki dzialaja jak hipnoza. Od miesiaca nie wlaczam tv w ogole w dzien, bo sie tak zagapial, ze nic innego dla niego nie istnialo. Najbardziej to chyba mnie brakuje tego szumu w tle ;)

Asik u nas tez nieustajaca milosc do biegania po kaluzach. Im wiecej wody ty lepiej :)

Andzia a moze jednak ten bociek trzeciego urwisa Ci przyniesie ;-)

Munka nie wiem kto to byl, ale coraz wiecej takich smutnych wiesci dociera :(

Do góry