reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
josie nie mogło być inaczej :-):-)
Niespodzianka
Fanka BB :)
MsMickey kciuki, aaaaa ciekawa jestem czy Julek juz z Wami
Munka zdrowka dla Gabi. Dobrze, ze jej sie na uszka nie rzucilo.
Alijenka juz sobie wyobrazam Tomcia w Twoim ogrodzie :-) Kamienie ze skalniaka na pewno by nie staly w tym samym miejscu
Josie kciuki za echo. Na pewno bedzie git
Macku gratuluje dziewczynki Nela bardzo mi sie podoba - chyba bym sie sklaniala ku Anieli. Zosia i Nela )))
kurcze chcialam popisac, ale sie nie da, bo awanturrra. zmykam bede pozniej
Munka zdrowka dla Gabi. Dobrze, ze jej sie na uszka nie rzucilo.
Alijenka juz sobie wyobrazam Tomcia w Twoim ogrodzie :-) Kamienie ze skalniaka na pewno by nie staly w tym samym miejscu
Josie kciuki za echo. Na pewno bedzie git
Macku gratuluje dziewczynki Nela bardzo mi sie podoba - chyba bym sie sklaniala ku Anieli. Zosia i Nela )))
kurcze chcialam popisac, ale sie nie da, bo awanturrra. zmykam bede pozniej
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Niespodzianka no raczej nie dał by rady unieść większości kamieni także pod tym względem byłabym spokojna :-):-) bo te wszystkie małe kamyki to tam tylko są na chwilkę, moja też próbowała i po kilku próbach zrezygnowała, a też zawsze wszystkie kamyki jej, chyba się już znudziła tym
Muńka samego ogrodu to jakieś 1200-1250 m2, a cała działka z domem to jakieś 14 arów
Muńka samego ogrodu to jakieś 1200-1250 m2, a cała działka z domem to jakieś 14 arów
Faktycznie pracy sporo, ale za to ile miejsca!Tak wygląda część mojego ogrodu
Zochnie kręcą się tylko z tyłu końcówki. I ma już całkiem długie, a też nie daje sobie ich związać.Mojej kręcą się leciutko i przez to zawsze rozczochrana A wiązać nie pozwoli:/
:-)Hej echo w porzadku
U mnie działa włączenie drugiego kompa. Na jednym bajka na drugim ja. I mam chwilę spokoju ;-)kurcze chcialam popisac, ale sie nie da, bo awanturrra. zmykam bede pozniej
Zupa prawie ugotowana, ja prawie pozbierana to czas ruszyć 4 litery...
wróciliśmy z zakupów a, że pada i młody miał kalosze i śmigał po wszystkich kałużach to teraz płacze pod drzwiami, że on chce jeszcze
Andzia a czy Ty wiesz co wróżą bociany hehehe?
Kasiek świetna wiosna u Twoich teściów- śliczny widok
Aylin, Kasiek ale dziewuszki mają super loczki
Maćku o kurczę, współczuję przeciekającego dachu
Alijenka sporo pracy przed Tobą- powodzenia.
Andzia a czy Ty wiesz co wróżą bociany hehehe?
Kasiek świetna wiosna u Twoich teściów- śliczny widok
Aylin, Kasiek ale dziewuszki mają super loczki
Maćku o kurczę, współczuję przeciekającego dachu
Alijenka sporo pracy przed Tobą- powodzenia.
super!!!Hej echo w porzadku
Ostatnia edycja:
andzia1980
Josie
Asik tylko lecący bocian zobaczony jako pierwszy w danym roku zwiastuje ciąze, a ten sobie stał, wiec spoko luz
Asik tylko lecący bocian zobaczony jako pierwszy w danym roku zwiastuje ciąze, a ten sobie stał, wiec spoko luz
reklama
Niespodzianka
Josie rzucilo mi sie na oczy Super, ze echo ok, nie moglo byc inaczej
Macku oj u nas bajki dzialaja jak hipnoza. Od miesiaca nie wlaczam tv w ogole w dzien, bo sie tak zagapial, ze nic innego dla niego nie istnialo. Najbardziej to chyba mnie brakuje tego szumu w tle
Asik u nas tez nieustajaca milosc do biegania po kaluzach. Im wiecej wody ty lepiej
Andzia a moze jednak ten bociek trzeciego urwisa Ci przyniesie ;-)
Munka nie wiem kto to byl, ale coraz wiecej takich smutnych wiesci dociera
Macku oj u nas bajki dzialaja jak hipnoza. Od miesiaca nie wlaczam tv w ogole w dzien, bo sie tak zagapial, ze nic innego dla niego nie istnialo. Najbardziej to chyba mnie brakuje tego szumu w tle
Asik u nas tez nieustajaca milosc do biegania po kaluzach. Im wiecej wody ty lepiej
Andzia a moze jednak ten bociek trzeciego urwisa Ci przyniesie ;-)
Munka nie wiem kto to byl, ale coraz wiecej takich smutnych wiesci dociera