reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Alijenka - najbardziej widać to w pozycji na boku. W pozycji na brzuchu, czy to z nogami podkurczonymi, czy wyprostowanymi poduszka jest raczej niepotrzebna. Poza tym tak, jak piszesz, większość maluchów i tak po jakimś czasie ląduje poza poduszką :) Na tym etapie poduszka jest raczej mało potrzebna, czasem służy dzieciom bardziej do przytulenia niż prawidłowego leżenia.

reklama
Aylin cudna ta Twoja Tysia!!! Taka delikatna :) Aniołek z różkami??

My mamy 3kołowy rowerek, ale w sumie teraz sobie myślę, ze nie uczyłam Antka na nim jezdzić tylko go zawsze pcham :) muszę zejsc dziś do piwnicy, bo z tego co pamiętam to jest tam jakiś 4kołowy, ale nie wiem czy nie z tych większych.
No i hulajnoga 3kołowa- zobaczymy co mu podpasuje, bo póki co bobby car najlepszy :)

Asik - moja teściowa tez daje sie wykrzystywać :-D

Szłam rano do pracy i widziałam bociana na gnieżdzie:szok: chyba wczesnie w tym roku ????

Zdjęcie0535.jpg

Zapalenie ucha miałam raz i dziękuje :no:

Munka Ty pewnie pierwsza sie dowiesz co MsMickey. Tez ciągle mysle co u niej i Julka

edek: łoj cos słabo tego bociana widać,ale jest tam :-D

Załączniki

• Zdjęcie0535.jpg
    Zdjęcie0535.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 68
aylin Tysia przesłodka!!! Czapunia i biały płaszczyk cudowne!

muńka wielkie dzięki. Ona pół nocy na brzuchu, pół na plecach. I w większości bez poduszki lub na płaskiej, czasami zasypia na naszej, ale po chwili z niej ucieka.

alijenka uuuuuuu to faktycznie dużo roboty. My w tamtym roku tak mieliśmy, teraz wszystko cacy czeka tylko na rośliny, ale te w następnym roku ze względu na dużego niszczyciela - psa sąsiadów, a ten u nas będzie jeszcze ponad pół roku (oni się budują).

wiosna u moich teściów (Aga dobrze że wróciłaś!)
20140324_062658.jpg

Załączniki

• 20140324_062658.jpg
    20140324_062658.jpg
    54,3 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Łaaaa . Ale zima:szok:
U nas nawet jak posypie, to juz chyba snieg nie poleży; mam nadzieje, bo juz do wiosny sie pzryzwyczaiłam, pięknie sie zrobiło.
Byłam wczoraj u mojej babci i snieg widziałam jeszcze,a le tylko w rowach( tyle go nasypało, ze sie utrzymał mimo 20 st)

Kasiek - ledwo co u ciebie na fb widziałam demota odnośnie zimy :) wiec sie pakuj i do teściów :)

Aylin cudna ta Twoja Tysia!!! Taka delikatna :) Aniołek z różkami??

QUOTE]
To zdjęcia bardziej obrazują Tysiąca:

IMG_20110322_122918_3.jpgIMG_20110322_123200.jpg

Asik - moja teściowa tez daje sie wykrzystywać :-D

Szłam rano do pracy i widziałam bociana na gnieżdzie:szok: chyba wczesnie w tym roku ????

Zobacz załącznik 616554

Zapalenie ucha miałam raz i dziękuje :no:

Munka Ty pewnie pierwsza sie dowiesz co MsMickey. Tez ciągle mysle co u niej i Julka

edek: łoj cos słabo tego bociana widać,ale jest tam :-D

W przemyślu juz 2 tygodnie temu były. Boćki :)

Munika - a do tego drożdzowego mozna dać owoce?

Załączniki

• IMG_20110322_122918_3.jpg
    IMG_20110322_122918_3.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_20110322_123200.jpg
    IMG_20110322_123200.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Aylin - hhmmm....wydaje mi się, że srednio, bo jest delikatny. Owoce można do tego, którego przepis też chyba wstawialam.

Do góry