Alijenka - najbardziej widać to w pozycji na boku. W pozycji na brzuchu, czy to z nogami podkurczonymi, czy wyprostowanymi poduszka jest raczej niepotrzebna. Poza tym tak, jak piszesz, większość maluchów i tak po jakimś czasie ląduje poza poduszką Na tym etapie poduszka jest raczej mało potrzebna, czasem służy dzieciom bardziej do przytulenia niż prawidłowego leżenia.
reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Aylin cudna ta Twoja Tysia!!! Taka delikatna Aniołek z różkami??
My mamy 3kołowy rowerek, ale w sumie teraz sobie myślę, ze nie uczyłam Antka na nim jezdzić tylko go zawsze pcham muszę zejsc dziś do piwnicy, bo z tego co pamiętam to jest tam jakiś 4kołowy, ale nie wiem czy nie z tych większych.
No i hulajnoga 3kołowa- zobaczymy co mu podpasuje, bo póki co bobby car najlepszy
My mamy 3kołowy rowerek, ale w sumie teraz sobie myślę, ze nie uczyłam Antka na nim jezdzić tylko go zawsze pcham muszę zejsc dziś do piwnicy, bo z tego co pamiętam to jest tam jakiś 4kołowy, ale nie wiem czy nie z tych większych.
No i hulajnoga 3kołowa- zobaczymy co mu podpasuje, bo póki co bobby car najlepszy
andzia1980
Asik - moja teściowa tez daje sie wykrzystywać
Szłam rano do pracy i widziałam bociana na gnieżdzie chyba wczesnie w tym roku ????
Zapalenie ucha miałam raz i dziękuje
Munka Ty pewnie pierwsza sie dowiesz co MsMickey. Tez ciągle mysle co u niej i Julka
edek: łoj cos słabo tego bociana widać,ale jest tam
Szłam rano do pracy i widziałam bociana na gnieżdzie chyba wczesnie w tym roku ????
Munka Ty pewnie pierwsza sie dowiesz co MsMickey. Tez ciągle mysle co u niej i Julka
Załączniki
kasiekz
aylin Tysia przesłodka!!! Czapunia i biały płaszczyk cudowne!
muńka wielkie dzięki. Ona pół nocy na brzuchu, pół na plecach. I w większości bez poduszki lub na płaskiej, czasami zasypia na naszej, ale po chwili z niej ucieka.
alijenka uuuuuuu to faktycznie dużo roboty. My w tamtym roku tak mieliśmy, teraz wszystko cacy czeka tylko na rośliny, ale te w następnym roku ze względu na dużego niszczyciela - psa sąsiadów, a ten u nas będzie jeszcze ponad pół roku (oni się budują).
wiosna u moich teściów (Aga dobrze że wróciłaś!)
muńka wielkie dzięki. Ona pół nocy na brzuchu, pół na plecach. I w większości bez poduszki lub na płaskiej, czasami zasypia na naszej, ale po chwili z niej ucieka.
alijenka uuuuuuu to faktycznie dużo roboty. My w tamtym roku tak mieliśmy, teraz wszystko cacy czeka tylko na rośliny, ale te w następnym roku ze względu na dużego niszczyciela - psa sąsiadów, a ten u nas będzie jeszcze ponad pół roku (oni się budują).
wiosna u moich teściów (Aga dobrze że wróciłaś!)
Załączniki
Ostatnia edycja:
andzia1980
Łaaaa . Ale zima
U nas nawet jak posypie, to juz chyba snieg nie poleży; mam nadzieje, bo juz do wiosny sie pzryzwyczaiłam, pięknie sie zrobiło.
Byłam wczoraj u mojej babci i snieg widziałam jeszcze,a le tylko w rowach( tyle go nasypało, ze sie utrzymał mimo 20 st)
U nas nawet jak posypie, to juz chyba snieg nie poleży; mam nadzieje, bo juz do wiosny sie pzryzwyczaiłam, pięknie sie zrobiło.
Byłam wczoraj u mojej babci i snieg widziałam jeszcze,a le tylko w rowach( tyle go nasypało, ze sie utrzymał mimo 20 st)
Kasiek - ledwo co u ciebie na fb widziałam demota odnośnie zimy wiec sie pakuj i do teściów
Aylin cudna ta Twoja Tysia!!! Taka delikatna Aniołek z różkami??
QUOTE]
To zdjęcia bardziej obrazują Tysiąca:
Asik - moja teściowa tez daje sie wykrzystywać
Zobacz załącznik 616554
W przemyślu juz 2 tygodnie temu były. Boćki
Munika - a do tego drożdzowego mozna dać owoce?
Załączniki
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Muńka to andzia wstawiła zdjęcie z bocianem :-)
reklama