reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
U nas dziś na obiad biały barszcz na białej kiełbasie z ziemniakami. Na naturalnym zakwasie - pychota:)

Gocha spała tylko pół godziny w samochodzie i ciągle szaleje... hmmm.
No i trzymajcie kciuki, mamy dziś spotkanie z położną...

msmickey i jak położna?

aronia film tragedia, zasnęłam po 15min. Jakiś science fiction z Will'em Smith'em:p

aga dobrze, że wracasz bo tam śnieg!!!

Teściowa dzwoniła, że właśnie nasypało 15cm śniegu i dalej pada!!!

hej
Dziewczyny sorki że się nie odzywam ale jakoś nie mogę się wbić po śmierci Kasi, nie wiem dlaczego to tak mocno przeżywam do dnia dzisiejszego, ciągle o tym myślę, a nawet śni mi się ona po nocach :-:)-:)-(

U nas wszystko oki, cały tydzień zapitalałam na ogrodzie i już mam dość, a końca prac nie widać :-:)-:)-(, mała czasami mi pomagała czasami musiałam na nią krzyknąć po prostu diabeł wcielony z niej się robi, ja nie wiem po kim ona taka :szok::szok::szok:. Przez ten ogród dom mam zaniedbany normalnie nie wiem kiedy ze wszystkim dojdę do ładu i składu.

Alijenka na pocieszenie ci powiem ze mamuski z klubu mam po 1,5 godzinny obserwowania zmeczonej Tysi powiedziały ze podziwiaja i współczuja mi szczerzre. Cały czas na pełnych obrotach i ganianiu za nuną. Masakra. I tak na codzien mam ale w sumie wole takie dzecie niz anemiczne :)

Polozna w porzadku. Rozmowa konkretna nt porodu samego, co miec, co robic. Pe chyba uspokoil sie co do swojej ewentualnej niekompetencji;) ja tez;)
No i cos ze mnie leci troszke... jakies tam rozowawe podbarwienie... polozna twierdzi, ze mize to czop bedzie odchodzil... generalnue zwracac uwage, jesli jest zywa krew. Mowie Wam, jeszcze w ciagu tyg urodze...;)

Alijenka, wspolczuje zapieprzu...

witam wieczorową porą :)

dzisiaj zaliczyliśmy wizytę u mojej psiapsiuły, która ma termin koło Wielkanocy :) aż mi się zamarzyło małe bobo :)

Kasiek jak ja ci zazdroszczę wizyty w Książu!!!!!!!!!!! super ta stadnina, co nie? :) uwielbiam to miejsce!

Muńka i jak Gabioszka dzisiaj?

MsMicky zdrówka dla Gosi! boziu mówisz, że w ciągu tygodnia urodzisz? jak to szybko zleciało:shocked2:

Aga czemu się cieszysz na powrót? agroturystyka ci nie przypadała do gustu?;-)

Aylin Sergiusz też ma motorek w dupce, non stop w ruchu i ciągle psoci, a do tego nerwus straszny ...

Aaaaa Msmickey!!!! Kciuki!

My bylismy u tych znajomych, powiem wam ze jednak moje dziecko to aniol:D no taki grzeczny byl ze nie moglam uwierzyc:)

ale troche sie tez martwie, obserwowam go dzis na placu zabaw, i u znajomych, on nie umie zupelnie zareagowac jak mu ktos cos zabiera,popycha go... Mialam nadzieje ze ten zlobek go zahartuje a teraz ze zlobka rezygnujemy... Nie chce zeby byl taka sierotka, juz starczy ze malutki jest. I tak mi przykro bylo patrzec ze sobie nie radzi jak mu ktos robi cos zlego. Z jednej strony fajnie ze jest taki uprzejmy nie bije sie o zabawki nie wyrywa, grzecznie prosi, ale z drugiej jak sobie pomysle o rozwydrzonych bahorach w dzisiejszych czasach to sie zastanawiam czy nie popelniamy bledu tak go wychowujac...

Aga czemu się cieszysz na powrót? agroturystyka ci nie przypadała do gustu?;-).
Bo jak to stare przysłowie głosi " wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej" :D

MsMickey ojej to już tuż tuż :)

Kasiek swietne fotki Polki i psiaka :) a A ma prawie taką samą jak zrywa mamie stokrotki :)

Josie ja myśle, ze dobrze ze grzeczny, a walczyć o swoje też się nauczy pewnie.

Dziś chyba pierwszy raz A się tak cieszył jak wrócił do domu :) pierwsze co poszedł do wc nałożył nakładkę na kibelek i kazał się rozebrać :) zrobił siusiu :) a potem goły jezdził na bobycar i krzyczał z radości :)

reklama
Josie a moja za to zabiera, wszystko ma byc jej. Robi awantury i nie daje sobie wytlumaczyc ze trzeba sie dzielić... Wiec to tez nie jest dobre.
A od wczoraj to ma jakiś pms lub skok rizwojowy albo inne dziadostwo. Śmieje sie, bawi, biega a za chwile ryk i histeria. Wraca ze spaceru sama do domu a nagle w windzie spazmów dostaje. Nie wiem co jest ale mam ochote na kolonie ja wyslac. Lub do zlobka z internatem.

Do góry