reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
MsMickey, moze G. cos zjadła? hmmm...oby dzis juz ok! No co Ty?! ;) nie masz checi?! nie ma to jak zniechęcacze w postaci ostatnich tygodni ciązy i połogu ;)))
Munka, super, ze nocka ok!

P.z P. na spacerze i sprawdzają, czy bazarek obok czynny w niedziele ;)....malutka drzemie, a ja szykuję nas na wyjazd obiadowy do mojej mamy...

Hatszept, no wlasnie nie wiem... ona jada rozne rzeczy, np wczoraj rybke plus kapusta kiszona plus kukurydza plus ogorek kiszony... to moglo ja pogonic dodatkowo. Ale sytuacja juz trwa... dzis juz byla lepsza tzn nie kleks. Od dwoch dni daje jej tylko ryzowe kaszki do mleka, moze tez pomoglo.
Hatszept, no patrz, jakis mi pilka rozmiar l pod skora wplynela na checi sexualne;-)

MsMickey - jako ze ja swiezo po lekturze setki artykulow o kupkach to chce Cie ostrzec przed biala kupka. Wszedzie pisza, ze przy bialej trzeba galopem do lekarza. Nie wiem na ile u Was to biale podbarwienie jest biale ale badz czujna

kasikez
- i jak film wczoraj? m mial dobry gust czy rzeczywiscie badziew? ;-)

Właśnie upiekly mi się dwa placki drożdżowe :) moja mama w końcu odkopała zajefajny przepis na drożdżaki bez potrzeby wygniatania i takiego tam. Dodaje się warstwy, odstawia na 1,5 godziny, wsio miesza i do piekarnika :) mniam!! Wrzucę w wolnej chwili przepis na kuchnię.

Na obiad mielone, też już powoli gotowe :) ale się dziś uwinęłam (oczywiście jestem jeszcze w piżamie). Poza tym Iśka ma dzisiaj dzień na samotną zabawę. Siedzi w pokoiku i bawi się w doktora, badając zabawki, maluje, a w tej chwili biega dookoła stolika od czasu do czasu przysiadując na krześle :)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry. Dziecina nawet w weekend nie zna litości i 6.30 wstaje....

U mnie w tygodniu wstawal po 8 a dzis i wczoraj 6.20!!!
Teraz mi padl przy stoliku czekajac na obiad :D
ImageUploadedByForum BabyBoom1395578621.320171.jpg

No ale dobudzilam obiad pieknie zjadl sam widelcem, i poszedl spac do lozeczka wiec mam chwile

Musze kuchnie ogarnac bo sajgon. Dla nas na obiad dzis steki:) moze dorobie salatke makaronowa z roszponka do nich

Na placu zabaw sie opalilam chyba takie slonce:) po poludniu jedziemy jeszcze odwiedzic znajomych z ktorymi mamy nianie dzielic

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1395578621.320171.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1395578621.320171.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 50
Witam się

P też dziś wstała o 6.30 i już po dwugodzinnej drzemce.

O ten biegowy z linka od 36cm siodełko, a ten co P kupuje z pedałami od 38cm - więc to samo:)

Jedziemy do mamy na rosołek, bo jak Aylin napisała to aż mi zapachniało!

reklama
Wrzuciłam przepis na placek.

Aylin - zapominam Ci zawsze napisać, że robiłam już kilka razy polędwiczkę z Twojego przepisu ( z sosem dla leniwych ;-))
PYCHA!!!:-D
Jak możesz to wrzuć ten przepis na sos śliwkowy.

Do góry