reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

aronia taaaaak stokrotki luz, sąsiadki córa wciąga je notorycznie po kilka dziennie:D:D Chwila zagadania, obrócenia - stokrotka skonsumowana:)

lecę oglądać filmik z małżonkiem - pewnie jakiś badziewny ale cicho:p

reklama
Właśnie G miała atak kaszlu, myślałam, że się udusi... nie mogła przełknąć śliny. Noce są najgorsze...

Aronia - to fajno, że z młodym coraz lepiej! Ciekawe co go tak rozwolniło.
Co do odkręcania pedałów. Teoria może i spoko, ale dla czterolatka. Przeważnie w tym wieku dziecko jest w stanie bez problemu dotknąć całymi stopami podłoża siedząc na zwyklym rowerze, a to podstawowe założenie i konstrukcja rowerka biegowego. Stopy muszą całe dotykać ziemi, bo wtedy jest prawidłowy ruch. Jak dziecko nie sięga podłoża - nie pojedzie, jak siega tylko palcami będzie utrwalać nieprawidłową pracę stóp, co bedzie niosło za sobą inne konsekwencje.

Jadłam stokrotki jak byłam mała :D

mlecz jest smaczniejszy :)

hmm ja nasz rowerek musze przywiezc od tesciowej i zmierzyc tysie do niego. Ale to za tydzien pewnie

kasiekz - wow! jak ja bym przywiazala pse do wozka i pojawiloby sie cos ciekawego (inny pies, zwierz lowny albo chociaz przechodzien, ktory by sie nia zachwycal a ona tak sie cieszy kiedy jest w centrum uwagi...) to wozek by juz fruwal :rofl2: Pamietasz zdjecia, jak mnie czy m ciagnela na nartach? Ja bym powiedziala, ze ona jest bardziej polujaca czy pociagowa jak pasterska ale pasterskie talenty tez w niej drzemia :-)Wozek pilnowac moze wiec tylko bez smyczy :-p

P1060164.jpg

Munka - biedna Gabi :-(Za komentarz o rowerku wstawilabym Ci lajka ale i tak go nie zobaczysz :sorry:

Załączniki

• P1060164.jpg
    P1060164.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 48
Aronia - dzieki za lajka ;) zdjęcie przypomina mi jak moja sunia (owczarek niemiecki) pilnowala zawsze na działce moją malutką kuzynkę. Psiny już z nami nie ma, a kuzynka ma 18 lat. Była cudownym psem.

Munka, buuuuuu....zdrówka dla Gabi!!!!!! :no: niech szybko zdrowieje!!! :tak: a ten kuzyn miał dokładnie to samo?
Aronia, dla Was tez zdrówka!
Kasiek, fajny dzien mieliscie! I trampki rzeczywiscie super! musze pomyslec o takich dla P.!
Macku, gratulacje Neli!!! :)
Mickey, tesciowa na 3 tygodnie przed terminem???!!! Najjjjjjssssss :-D

Ja zmykam spac, bo nocki ciezkie ostatnio...:-(
aaa...my jeszcze nie schowalismy zimowych ubran, bo w drugiej połowie tygodnia ma byc niby 6-8stop....dla mnie to ziiiiiimmmmmnnnnoooo....:-p

Ostatnia edycja:
Kuzyn miał bardziej zaatakowaną krtań, ledwo mówił, wymiotował czasem przy kaszlu. Gabiśce bardziej poszło jakby w górę, zatoki, uszy. Gardło ma rozpulchnione, więc zatyka je gęsta nocna wydzielina, dlatego dusi ją czasem kaszel.

Szlag by trafil ta apke... no nic, jeszcze raz:

Aylin, Goga standardowo ok 7, ale ze poszlam spac ok 10 to luzik:)

Goga od wczoraj ma jakas biegunke. 4 kupy, im dalej, tym rzadziej. Ostatnia na podloge (Aronia;-)) i jakby kot z biegunka sie skitral. Od tyg mniej wiecej maja tez kolor zielony lub zielonkawy, od przedwczoraj mleczne podbarwienie. Wth? Pije duuuzo, je ladnie, humor dobry. Dostala wczoraj probiotyk, dzis dostanie dwa razy.

Myslalam, ze moze to na zęby, wychodzi ostatnia trojka ale czy ja wiem...

Munka usciski dla Gabiscona&&&&&&& jak noc?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Już nie było żadnej kaszlowej akcji na szczęście i nie wzbudzała się. Dziś wygląda dużo zdrowiej i kaszel się odrywa, także anty działa.

Czyżby jakiś wirus biegunkowy u dzieciaczków???

Coś nie mogę dołączyć karnego....a należy się Tobie MsMickey ;)

Ostatnia edycja:
Do góry