reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aronia tak wlasnie siku z rossmana tylko u nas to po 2 modele na sklep rzucaja:) w zabawkowym w zakopcu raz widzialam duzy wybor a w takim kolo nas to raczej chinski badziew plastikowy. W smyku hot wheels maja ale mi jakos nie pasuja te autka jakies przekombinowane

Mu ka no wlasnie antybiotyk bardzo szybko pomaga:) i ja daje cala zalecona dawke czyli ostatnio 7 dni mimo ze na 2 dzien juz bylo o niebo lepiej. Bo bardziej niebezpieczne jest przerwanie za wczesnie- wtedy niedobite bakterie sie uodparniaja na dany antybiotyk i nastepnym razem moze byc ciezko dobrac.

Ostatnia edycja:
reklama
Munka - bejbiszonek w nocy ze srody na czwartek zwymiotowal i mial rozwolnienie, ludzilam sie ze to niestrawnosc lub z przejedzenia (tego dnia najadl sie jak dorosly, po kilku dniach lekkiego podskubywania) ale od czwartku biegunka (w czwartek 12 kupek, w piatek 9). Temperatury brak, nastroj i apetyt dopisuja. Debilka lekarka stwierdzila, ze to dlatego, ze nie zaszczepilismy (nieistniejaca szczepionka) na norowirusa :szok:

Ostatnia edycja:
Postanowilam reaktywowac watek prezentowy z racji wiosny i zblizajacych sie urodzin. Dajcie pliz jakies rady odnosnie rowerkow

josie - ja jestem sceptyczna wobec rowerkow tak wczesnie. Pomijam fakt, ze nie kazdy 2-latek skuma czacze to problem widze przede wszystkim jak upilnowac dziecia. Taka scenka rodzajowa z parku: dziec daje czadu na maksa a rodzice biegiem za nim, nie nadazaja, dziec sie oddala, nie zwaza na nic, nie reaguje na nawolywania :szok: Takze jesli juz rowerek to tylko dla grzecznych dzieci typu Pola kasiekz ;-)

Hmmm, moze macie jakas mala filie Rossmanna. Patrzylas w wiekszej? W naszej sa chyba ze 4 regaly z zabawkami (1 niemowlece, 2-3 dzieciece, w tym cale mnostwo samochodzikow, lego itp, 4 - ksiazeczki). W sklepach zabawkowych kolo nas (male, prywatne, nie sieciowki) malo chinszczyzny, za to duzo zabawek z Polski :tak: Jak marzy Ci sie jakis szczegolny siku (swoja droga wymowa po polsku bezcenna :-D), moge Ci kupic ;-)

Aronia - a nie myślałaś o konsultacji z innym lekarzem?? Takie biegunki to nic dobrego.

Josie - ja jakis czas temu w wątku na fb pisałam o rowerku.

Co to SIKU ???

hej
aylin [/B]no więc dziś musisz mieć relaks przy winku albo przy allegro:)
)
no cóż.... sałatka owocowa wczoraj i spanko o 23, a dzis spacer, spotkanie klubiku mam z rzeszowa (make up dzienny, zabieg na dlonie mary cay i zdjecie wiosenne nunu) a wieczorkiem fryzjer. w miedzy czasie kupiłam nunu sukienke na wesele i pochwale sie jak przyjdzie :)

Postanowilam reaktywowac watek prezentowy z racji wiosny i zblizajacych sie urodzin. Dajcie pliz jakies rady odnosnie rowerkow

my mamy biegowy

Aronia - a nie myślałaś o konsultacji z innym lekarzem?? Takie biegunki to nic dobrego.

Josie - ja jakis czas temu w wątku na fb pisałam o rowerku.

Co to SIKU ???
siku - autka :) tj firma która je produkuje. Fajne resoraczki
w jakim wątku na fb?

Na Ślężę się nie wdrapałam, bo był maraton więc pojechaliśmy na Zamek Książ i 2 godziny spędziliśmy w stadninie koni a potem dopiero zamczysko. My z psem, gościu zobaczył, że sunia grzecznie chodzi tylko przy wózku i ma konie w nosie to nas wpuścił - fart! Tak więc pies leżał i pilnował wózka, a my dotykaliśmy każdego z ponad 100 koni i multum małych źrebaczków:) Ale największa fascynacja była wszechobecnymi kotami!

muńka zdrówka dla Gabi! Z tym (h)uj uważaj na ludzi na ulicy:D:D:D

msmickey bosche już torba do szpitala i niedługo przybędzie nam kolejne piękne dziecię czerwcówki!!!:)

josie bosche, fakt za 2 miechy zaczną się urodziny!

aronia ojoj biedna pupka:/ Spróbuj z mąką ziemniaczaną, bo działa cuda! P grzeczna jest, dziś nawet pani z 2,5letnią córą była w szoku że są dzieci na świecie, które słuchają się - ale to może dlatego, że jeszcze nie wpadła w bunt 2 latka:D:D:D Także wiesz - do czasu!

aylin
aaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D Dobrze ci! Czekam na sukienkę:)

P jeździła dziś rowerkiem dwukołowym (12cali) z bocznymi kółeczkami - pożyczonym na chwilę:) I jestem w szoku, bo odważna, chciała pedałować (dosięga bez problemu na obniżonym siodełku), ale jeszcze czasem nogi jej się mieszały. Jednak to dwa dni i śmigałaby, problem jedynie w tym, że nie umie skręcać i trzyma kierownicę tylko prosto:D:D

reklama
Macku, Julek dostal nowe lozeczko. Gosia aktualnie ma turystyczne, ale ze kupowalismy na wakacje w zeszlym roku to juz bez podwyzszanej podlogi. Wiec dla niemowlecia bez sensu, plus Gocha je kocha:) przy niej na poczatku mielismy drewniane ale wywiezlismy do Ł i tam sporadycznie korzystamy, bo G obijala sie o szczebelki i byl placz w nocy. I tak chcielibysmy kupic turystyczne pozniej dla J. A w Ł tez bedzie musial na czyms spac, on albo G.
Moja kuzynka kupila wieksze lozko dla Mlodej (z barierka) a tamto zostawila dla Maluszka. Roznica wieku ta sama jak u nas.
Moja kolezanka za to kupila dla Starszej lozeczko 140/70 z opcja zdejmowanej scianki bocznej na przyszlosc.
Jak widzisz, opcji jest wiele:)

Kasiek, niezla ta Polka:) na rowerku:)

Aronia, u nas wiekszosc rossmannow jest raczej mala. W Ł jest jeden taki duzy i tam tez np samej spozywki sa chyba trzy korytarze.

Kasiek, juz nie moge sie doczekac tego dzieciecia:)

Do góry