reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Nela jest sliczne juz ci mowilam:)
Wedlug wikipedii zostaje ci jeszcze eleonora helena i kornelia:)

A ja dzis mlodemu upolowalam kolejne resoraki siku- uwielbiamy te autka sa porzadnie wykonane i fajne modele. A ze ciezko dorwac jakies fajne w sklepie to dzis jak zobaczylam wranglera z motorowka na przyczepie i pickupa z quadem na przyczepie to kupilam obydwa zestawy:) schowalam do szafy na jakas okazje

Aaa i mialam sie pochwalic:) jakis czas temu zaczal mowic dosc jak juz nie chcial jedzenia. Teraz to slowo ewoluowalo: jestesmy zoo ogladamy zyrafy a on nagle mowi: dosc to! Odwraca sie i idzie do wyjscia :D :D :D
I mowi tez no, zamiast tak:) i to tak smiesznie jakos w innym kontekscie, ze brzmi kompletnie nie na miejscu:)

reklama
Spadamy dziś znowu wdrapać się na Ślężę, a potem wypad do znajomych - mają syna z lipca 2012:)

josie
dobrze, że usg OK:)

maćku wg mnie fajowo, ja wolałabym drugą babę, bo przecież mam tyle ciuchów:D:D Nela bardzo ładnie! Ja w ogóle fanka krótkich imion:p

sylka rybę josie ja robiłam i pychaaaaa! P bez problemu wsiada i daje się zapiąć, ale czasem odprawia histerię, że chce siedzieć jak dorosły normalnie na fotelu przypięta zwykłym pasem a nie w foteliku.

aylin no więc dziś musisz mieć relaks przy winku albo przy allegro:)

polaa
ja też najstarsza i mam jeszcze brata 5 lat młodszego:)

Sylka - Gabi chętnie jeździ w foteliku. Nigdy nawet nie siedziała na innym miejscu w aucie, bo nie chcę żeby poczuła, że można inaczej.

Maćku - mnie się Nela bardzo podoba. Mam w rodzinie taką śliczną blond Nele w wieku Gabi :)

Z Gabi jednak nie jest super. Nie podobało mi się w nocy jak oddycha i pojechaliśmy na pomoc nocną. Ma zapchaną całą górę górnych dróg oddechowych i niestety już widać w badaniu wysięki w uszach, wiec dostała pierwszy w swoim życiu antybiotyk :/
No, ale jakby miało jej się rzucić na zatoki bądź uszy, to lepiej temu zapobiec. Mam tylko nadzieje, ze nie będzie miała żadnych skutków ubocznych antybiotyku.

Cześć dziewczynki

U nas pogoda się popsuła, deszcz na przemian ze słońcem i wiatrem.
Hehe ktoś mi chyba Oliwkę podmienił, jak nigdy sama z siebie posprzątała swój pokój, pomyła naczynia po śniadaniu i w ogóle jest b. grzeczna:-)

Aronia zdrówka dla młodego. No i przy wirusówce tak jak piszą dziewczyny ważna jest dieta. Olcia jak podłapała w szpitalu to oprócz suchych ziemniaków, chrupek kukurydzianych i biszkoptów nic nie mogła jeść a do picia woda lub herbata niesłodzona

Maćku gratuluję drugiej córusi :tak:i wszystkiego najlepszego kochana. A Nel bardzo ładne imię

Josie super, że ktg wyszło ok

Sylka u nas bez problemu siada w foteliku i daje się przypiąć

Andzia udanej imprezy;-)

Muńka zdrówka dla Gabi. Oby szybko jej przeszło

Kasiek udanego spotkanka

No nie napisalam dzis takiego posta i go nie ma :-\
My czekamy na babcie :-)

Macku lenka slicznie :-)

Kasiek milego lazenia:-)

Josie tez lubimy resoraki siku nie do zdarcia.

Asik widzisz jaka masz grzeczna corcie :-)

Andzia milej imprezki :-)

Munka buziaki dla Gabi i dobrze, ze pojechaliscie w pore do lekarza.

Aronia jak bejbiszon dzis??

Sylka, a teraz macie domek czy mieszkanko z ogrodkiem??

Ja musze w tym roku zrobic do konca dzialke by Antek mial fajnie, bo poza trampolina i piaskownica nic nie ma.

Aga - dla Ciebie :) słoneczny karny K.

A tak w temcie, moja Gabi w słowie fuj (jak są jakieś fafoły itp.) zmienia " f " na " h " :D

Załączniki

• 1395494670781.jpg
    1395494670781.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Hej
Munka usciski dla Gabioszki - choruska &&&&&
Aga fajnie masz z tym relaksem na wsi:)
Asik nie oddawaj czasem tej wersji O;)
Macku fajnie jest wiedziec, prawda?;) Nela pieknie:)
Josie "dosc to!" :):):)

U nas dzis piekny dzien, pojechalismy na rynek po zakupy, potem na spacer po okolicy. Na rynku zaczepil nas gosc ze swiezymi sledziami i w ten sposob na obiad mielismy mniamusne smazone sledziki... niebo w gebie:) (wypatroszyc, sol, pieprz do srodka, obtoczyc w mące i na olej az maka sie zarumieni, czyli pare minut. Finito:) naszykowac wiecej, ja zjadlam dwa:))
Musimy jechac do ikejowa zamowic szafe a tak nam sie nie chce...
Wczoraj poprzstawialam meble w sypialni, lozeczko dla Julka jest w innym miejscu i tak mi pasuje, ze w koncu poczulam jakies przygotowania:)
Dzis lub jutro chce finalnie ogarnac torbe do szpitala i bede spokojna.
Tesciowa juz szykuje sie do przyjazdu... wczoraj mowila, ze moze juz wt/sr... ja na to: JUZ??? To moze bedziemy w kontakcie... Wiem, ze chce pomoc, ale nie widze jej tu przez dwa/trzy tyg... <wyrywa wlosy z glowy>
Udanego dnia:):):)

Do góry