reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Nela jest sliczne juz ci mowilam:)
Wedlug wikipedii zostaje ci jeszcze eleonora helena i kornelia:)

A ja dzis mlodemu upolowalam kolejne resoraki siku- uwielbiamy te autka sa porzadnie wykonane i fajne modele. A ze ciezko dorwac jakies fajne w sklepie to dzis jak zobaczylam wranglera z motorowka na przyczepie i pickupa z quadem na przyczepie to kupilam obydwa zestawy:) schowalam do szafy na jakas okazje

Aaa i mialam sie pochwalic:) jakis czas temu zaczal mowic dosc jak juz nie chcial jedzenia. Teraz to slowo ewoluowalo: jestesmy zoo ogladamy zyrafy a on nagle mowi: dosc to! Odwraca sie i idzie do wyjscia :D :D :D
I mowi tez no, zamiast tak:) i to tak smiesznie jakos w innym kontekscie, ze brzmi kompletnie nie na miejscu:)

reklama
Spadamy dziś znowu wdrapać się na Ślężę, a potem wypad do znajomych - mają syna z lipca 2012:)

josie
dobrze, że usg OK:)

maćku wg mnie fajowo, ja wolałabym drugą babę, bo przecież mam tyle ciuchów:D:D Nela bardzo ładnie! Ja w ogóle fanka krótkich imion:p

sylka rybę josie ja robiłam i pychaaaaa! P bez problemu wsiada i daje się zapiąć, ale czasem odprawia histerię, że chce siedzieć jak dorosły normalnie na fotelu przypięta zwykłym pasem a nie w foteliku.

aylin no więc dziś musisz mieć relaks przy winku albo przy allegro:)

polaa
ja też najstarsza i mam jeszcze brata 5 lat młodszego:)

Sylka - Gabi chętnie jeździ w foteliku. Nigdy nawet nie siedziała na innym miejscu w aucie, bo nie chcę żeby poczuła, że można inaczej.

Maćku - mnie się Nela bardzo podoba. Mam w rodzinie taką śliczną blond Nele w wieku Gabi :)

Z Gabi jednak nie jest super. Nie podobało mi się w nocy jak oddycha i pojechaliśmy na pomoc nocną. Ma zapchaną całą górę górnych dróg oddechowych i niestety już widać w badaniu wysięki w uszach, wiec dostała pierwszy w swoim życiu antybiotyk :/
No, ale jakby miało jej się rzucić na zatoki bądź uszy, to lepiej temu zapobiec. Mam tylko nadzieje, ze nie będzie miała żadnych skutków ubocznych antybiotyku.

Cześć dziewczynki

U nas pogoda się popsuła, deszcz na przemian ze słońcem i wiatrem.
Hehe ktoś mi chyba Oliwkę podmienił, jak nigdy sama z siebie posprzątała swój pokój, pomyła naczynia po śniadaniu i w ogóle jest b. grzeczna:-)

Aronia zdrówka dla młodego. No i przy wirusówce tak jak piszą dziewczyny ważna jest dieta. Olcia jak podłapała w szpitalu to oprócz suchych ziemniaków, chrupek kukurydzianych i biszkoptów nic nie mogła jeść a do picia woda lub herbata niesłodzona

Maćku gratuluję drugiej córusi :tak:i wszystkiego najlepszego kochana. A Nel bardzo ładne imię

Josie super, że ktg wyszło ok

Sylka u nas bez problemu siada w foteliku i daje się przypiąć

Andzia udanej imprezy;-)

Muńka zdrówka dla Gabi. Oby szybko jej przeszło

Kasiek udanego spotkanka

No nie napisalam dzis takiego posta i go nie ma :-\
My czekamy na babcie :-)

Macku lenka slicznie :-)

Kasiek milego lazenia:-)

Josie tez lubimy resoraki siku nie do zdarcia.

Asik widzisz jaka masz grzeczna corcie :-)

Andzia milej imprezki :-)

Munka buziaki dla Gabi i dobrze, ze pojechaliscie w pore do lekarza.

Aronia jak bejbiszon dzis??

Sylka, a teraz macie domek czy mieszkanko z ogrodkiem??

Ja musze w tym roku zrobic do konca dzialke by Antek mial fajnie, bo poza trampolina i piaskownica nic nie ma.

Aga - dla Ciebie :) słoneczny karny K.

A tak w temcie, moja Gabi w słowie fuj (jak są jakieś fafoły itp.) zmienia " f " na " h " :D

Załączniki

• 1395494670781.jpg
    1395494670781.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Hej
Munka usciski dla Gabioszki - choruska &&&&&
Aga fajnie masz z tym relaksem na wsi:)
Asik nie oddawaj czasem tej wersji O;)
Macku fajnie jest wiedziec, prawda?;) Nela pieknie:)
Josie "dosc to!" :):):)

U nas dzis piekny dzien, pojechalismy na rynek po zakupy, potem na spacer po okolicy. Na rynku zaczepil nas gosc ze swiezymi sledziami i w ten sposob na obiad mielismy mniamusne smazone sledziki... niebo w gebie:) (wypatroszyc, sol, pieprz do srodka, obtoczyc w mące i na olej az maka sie zarumieni, czyli pare minut. Finito:) naszykowac wiecej, ja zjadlam dwa:))
Musimy jechac do ikejowa zamowic szafe a tak nam sie nie chce...
Wczoraj poprzstawialam meble w sypialni, lozeczko dla Julka jest w innym miejscu i tak mi pasuje, ze w koncu poczulam jakies przygotowania:)
Dzis lub jutro chce finalnie ogarnac torbe do szpitala i bede spokojna.
Tesciowa juz szykuje sie do przyjazdu... wczoraj mowila, ze moze juz wt/sr... ja na to: JUZ??? To moze bedziemy w kontakcie... Wiem, ze chce pomoc, ale nie widze jej tu przez dwa/trzy tyg... <wyrywa wlosy z glowy>
Udanego dnia:):):)

Do góry