reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Muńka u nas z bułą też czasami chce chodzić sam, ale wtedy na szczęście jest jakiś bardziej do ogarnięcia.

Kasiek różnica wieku faktycznie nie jest zła, ale jak wszystko ma swoje plusy i minusy. U nas Szymek dopiero po 10 latach bo jakoś wcześniej nie zastanawialiśmy się nad drugim dzieckiem. A potem stwierdziłam, ze jeśli mamy mieć dwójkę to chyba już nie ma na co czekać. I jest.:-)

Dobra, spadam na zakupy. Trzymajcie kciuki:-D:-D

andzia żebyśmy się dobrze zrozumiały u nas dziś 22C w cieniu, a więc mi gorąco a co dopiero jej, która nie usiedzi na tyłku. Dlatego nie może być za ciepło ubrana, bo spocenie plus zawianie i choroba gotowa.

sylka &&&&:D

Kasiek rozumiem ze gorąco, ale to powietrze to takie zdradliwe jeszcze. Nie czepiam sie, zebyś mnie dobzre zrozumiała ;-) ja poprostu jestem pzrewrażliwiona, bo chłopcy chorowici, chociaz ja tez nie dopuściłąbym do spocenia, nie wiem tylko w jaki sposób.:-D

Sylka - &&&&&

Chwila relaksu trwala 20min:-) nie ma tak dobrze od rana do wieczora biegam za mlodym, bo za duzo niebezpiecznych rzeczy jest. No fakt myslalam, ze wujek trochę sie mlodym bedzie zajmował no, ale myslec mozna :p

Kasiek podobnie, bo to chyba tylko 30km od siebie.
Antek latal w bodach z dlugim rekawem i na to koszulka, a i czapka,, bo ma przyzwyczajenie po zimie i nie chce bez nawet z daszkiem.

Sylka udanych zakupow :-)

Munka dobrze ze Gabi nic nie jest. A na imprezkę bym pojechala przeciez bedzie tata i dziadkowie z mala.

Andzia no to niech tesciowa sie wykazuje :p

Wiecie, ze u nas za dwa miesiace zaczną sie pierwsze imprezy naszych 2latkow szok dopiero jezdzolysmy na porodowke :-) no w sumie niektore nawet dwa razy zdazyly ja zaliczyc :p

Munka a to przepraszam;-) Myślałam, ze moze nie wiesz o zmianach na forum. To jedz na ta imprezkę :) Gabi będzie w dobrych rękach :tak:

Sylka oj znam :-) Mimo ze ja widuje trzy razy w roku to wiem jakie ma problemy itp.

andzia to jaka u Was różnica wieku jak można spytać? U mnie 16 lat miedzy mną a siostra.

Kasiek ja ja tez zwolenniczka zimnego chowu :-D Zawsze jak jestem w Polsce to tylko słyszę "a gdzie On ma czapkę" "nie za zimno mu?" I takie inne.

Wojtus śpi, czekam aż wstanie i jadę z chłopakami do koleżanki. Pogoda super

Pewnie tak zrobie.:-)
Kasia jak bede w Krakowie ( moze na weekend majowy) to na pewno Cie odwiedzę :)
ups akurat na weekend majowy jedziemy do moich rodziców czyli w twoją stronę :sorry2:

Kasia natka ja jak byłam ostatnim razem w Polsce to byłam w bonarce. Szkoda, ze nie wiedziałam ze tam pracujesz

.
no to zapraszam następnym razem :tak:

aga piękny masz widok :tak:
Sylka super że udało ci się trochę wyspać :tak:
Kasiek u mnie termometr pokazuje ponad 21 i cały czas się zastanawiam co wziąć Kropce do przebrania bo po 15 odbieram ją ze żłobka ale jakoś boję się krótkiego rękawka :dry:
aronia co nic nie piszesz jak bejbik?

Pola - pomyliłam sie, Gabi ma 11 lat, dopiero jak chciałąm napisać ze róznica 23 lat to sie zorientowałam ze coś nie tak. Troszkę jak postarzyłam.
:sorry2:
Oj Kasia, Kasia nic straconego (a moze chcesz sie wykręcić ;-)). Ja jeszcze nie jestem pewna czy pojade do Krakowa ( M musi dostać wolne na piatek), a poza tym powinnam tam jeżdzić zdecydowanie częśćiej, bo siostra i brat rodzony w Krakowie, a w skawienie bardzo bliska rodzina.
A Ty gdzie masz rodziców???

Aga - czyli wyjazd nie wyglada tak jak myślałaś, szkoda. Moze jak Mama pzryjedzie to znajdziesz chwile dla siebie.
Czas leci, az trudni uwierzyć,ze zaraz chlopaki Asi i Sicilpol skończa 2 lata, potem Król Julian,a za 2 m-ce to naprawde sie zacznie.
A na końcu mój Mati. :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry