reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Polaa i Aga - strzał w 10-tkę. Paula, a dokładnie Paulina to moja starsza córa. I tak jak pisze Aga jest już nastolatką, z czego jest bardzo dumna. Ma 12 lat ale dla mnie to cały czas mała dziewczynka.:tak:

Andzia wszystkiego co najlepsze.

Aronia jak bejbiszonek? Dużo zdrówka.

Munka dużo zdrówka dla Gabi. Aby szybko choróbsko ustąpiło. I wypoczywajcie teraz po rodzinnym najeździe:tak:

No proszę i dokształciłam się jak walczyć z niektórymi plamami. Jak zawsze jesteście niezawodne:tak:
A ja właśnie skończyłam ogarniać część bałaganu. Mam tylko nadzieję, że jutro (a raczej już dzisiaj) Szymek nie wstanie o 6-tej.:no: Inaczej będzie ciężko. Zmykam spać, miłych snów babeczki.

reklama
Dzieki za zyczenia,niestety nastroju do świetowania nie było, a poza tym w tym wieku to juz urodzin nie powinno sie obchodzić:blink:
Dziś mam isc na Noc Kabaretowa, ale tak bardzo mi sie nie chce, jakos cąły czas mysle o Kasi, wiem ze życie toczy sie dalej, ale chyba nie bawiłabym sie dobrze.

Josie nie bujda a chemia z liceum :) beta karoten i promienie uv. Podobnie maslo dziala tylko potem masz tlusta plame

Ja o tym tez nie słyszałam, ale ja chemii w liceum nie miałam:-p

Aronia jak bejbik???

Munka - zdrówka dla Gabi i odpoczywaj

Macku Zoska cudna

No i dałyście z Paula... wstyd:-p

Czuje ze o kims zapomniałam lub o czyms :sorry2:

Kasiek - 3 lata w wannie nie lezałaś?? Zaraz znowu nie bedziesz miała jak:happy2: Ja nie lubie moczyc sie, zdecydowanie wole prysznic.. Kolor ten sam czy zmieniłaś???

Sylka - wyspałaś sie ???
Aga a Ty kiedy wracasz do miasta???
Alijenka - dzieki za zdjecia

Ostatnia edycja:
Witam :-)

Sylka no to troche nocy zarwalas, mam nadzieję, ze troche odespalas.

Andzia do niedzieli wieczora, ale jutro babcia przyjedzie :-)

Dzis slonko wiec dzien na dworze spedzimy.

witam w ten przepiękny słoneczny dzień :-) aż się inaczej z łóżka wstaje jak jest tak pięknie :tak:

Sylka poszalałaś z tym ogarnianiem :sorry2: mam nadzieję że Szymek dał ci pospać :tak:
aronia jak tam?
Rysica zdrowiej wreszcie!
Maćku chyba Zosi smakowało :-D
andzia a może takie wyjście dobrze ci zrobi...oczyści umysł

U nas w końcu ładna pogoda, słoneczko świeci i cieplutko:tak:
O. nadal kaszle poza tym jest już ok. A młody w nocy to chyba przes katar tak się dusił bo w dzień prawie nie kaszle a gluty lecą takie, że szok

Iwon wytrwałości w ćwiczeniach. Ok, dam Ci znać

Aronia jak bejbik, byliście u lekarza? zdrówka

Kasiek super, że Pola ma taką przyjaciółkę. Kolorek zmieniałaś, pokażasz się?

Andzia wszystkiego najlepszego!!!

Josie dobrze, że Jaś już zdrowy, a jaki dzielny chłopak z niego :)

Maćku Zosieńka cudnie wygląda na tej fotce

Niespo oj ja też zawsze nieogarnięta jestem jak chłop w domu

Muńka jesteś w końcu. Zdrówka dla Gabi.

Sylka dzieci będą już dorosłe a dla nas rodziców zawsze pozostaną malutkie

U nas tez piekne słoneczko na dworze ( polu;-)), ale bardzo wieje. Nie chce mi sei w pracy siedzieć i tak nie moge sie skupić. Dziś rano miałam nawet pomysł, zeby do pracy wcale nie iść. Ale jak sobie pomyslałam,ze mam kupe roboty ( jutro impreza Adriana i kupa gosci) to sie rozmyśliłam:-p Nie weim jak ja to ogarn, ale dziś przyjezdza tesciowa, a ona nie umie usiedzieć na du.pie to pewnie pomoże.:-D

Kasia.natka miałam dawno pytać: w której galerii pracujesz?? kiedys wspominałaś ale zapomniałam.

Asik - moze spróbuj tego sposobu z masłem na noc. Zdrówka dla dzieciaków

Aga - czyli rodzinne wypoczywanie :) super

Josie - zaraz wyjdzie, że się z MsMickey zmówilysmy :)

Dzięki za życzenia zdrowia dla G, nie ma nadal podziękowań...

Bylam z nią u lekarza, wsio oki, nawet gardło nie jest czerwone. Zaczęłam się zastanawiać, czy nie pojechać jednak do Poznania...Gabi i mężulka zostawiłabym po drodze u teściów i z moimi rodzicami pojechała do Sis, no i na tą imprezę bym poszła. Ale, jest duże ALE - moje sumienie...zostawić lekko chore dziecko i pojechać sobie na imprezę.... Nie wiem, czy by mi ta myśl dała możliwość "imprezowania".

reklama
Munka sa podziękowania, po lewej stronie ;-)
Dobrze, ze z Gabi wszystko ok. Jak sie juz zastanawiasz czy jechać na impreze to nie jedz, bedziesz ciagle myślec :) sama nie wiem czy bym pojechała, pewnie tak bo mogłaby to byc okazja raz na dwa lata w moim przypadku :-D

Sylka wyspana?? Twoja córka ma tyle lat co moja siostra najmłodsza :tak:

Kasia natka ja jak byłam ostatnim razem w Polsce to byłam w bonarce. Szkoda, ze nie wiedziałam ze tam pracujesz

u nas słońceswieci na całego ale chłodno jeszcze, maz wrócił wcześniej z pracy zawiózł z Wojtkiem Kubę do przedszkola i jeszcze ich nie ma. Pewnie poszli na spacer. Uwielbiam jak mnie informuje...

Do góry