reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Polaa i Aga - strzał w 10-tkę. Paula, a dokładnie Paulina to moja starsza córa. I tak jak pisze Aga jest już nastolatką, z czego jest bardzo dumna. Ma 12 lat ale dla mnie to cały czas mała dziewczynka.:tak:

Andzia wszystkiego co najlepsze.

Aronia jak bejbiszonek? Dużo zdrówka.

Munka dużo zdrówka dla Gabi. Aby szybko choróbsko ustąpiło. I wypoczywajcie teraz po rodzinnym najeździe:tak:

No proszę i dokształciłam się jak walczyć z niektórymi plamami. Jak zawsze jesteście niezawodne:tak:
A ja właśnie skończyłam ogarniać część bałaganu. Mam tylko nadzieję, że jutro (a raczej już dzisiaj) Szymek nie wstanie o 6-tej.:no: Inaczej będzie ciężko. Zmykam spać, miłych snów babeczki.

reklama
Dzieki za zyczenia,niestety nastroju do świetowania nie było, a poza tym w tym wieku to juz urodzin nie powinno sie obchodzić:blink:
Dziś mam isc na Noc Kabaretowa, ale tak bardzo mi sie nie chce, jakos cąły czas mysle o Kasi, wiem ze życie toczy sie dalej, ale chyba nie bawiłabym sie dobrze.

Josie nie bujda a chemia z liceum :) beta karoten i promienie uv. Podobnie maslo dziala tylko potem masz tlusta plame

Ja o tym tez nie słyszałam, ale ja chemii w liceum nie miałam:-p

Aronia jak bejbik???

Munka - zdrówka dla Gabi i odpoczywaj

Macku Zoska cudna

No i dałyście z Paula... wstyd:-p

Czuje ze o kims zapomniałam lub o czyms :sorry2:

Kasiek - 3 lata w wannie nie lezałaś?? Zaraz znowu nie bedziesz miała jak:happy2: Ja nie lubie moczyc sie, zdecydowanie wole prysznic.. Kolor ten sam czy zmieniłaś???

Sylka - wyspałaś sie ???
Aga a Ty kiedy wracasz do miasta???
Alijenka - dzieki za zdjecia

Ostatnia edycja:
Witam :-)

Sylka no to troche nocy zarwalas, mam nadzieję, ze troche odespalas.

Andzia do niedzieli wieczora, ale jutro babcia przyjedzie :-)

Dzis slonko wiec dzien na dworze spedzimy.

witam w ten przepiękny słoneczny dzień :-) aż się inaczej z łóżka wstaje jak jest tak pięknie :tak:

Sylka poszalałaś z tym ogarnianiem :sorry2: mam nadzieję że Szymek dał ci pospać :tak:
aronia jak tam?
Rysica zdrowiej wreszcie!
Maćku chyba Zosi smakowało :-D
andzia a może takie wyjście dobrze ci zrobi...oczyści umysł

U nas w końcu ładna pogoda, słoneczko świeci i cieplutko:tak:
O. nadal kaszle poza tym jest już ok. A młody w nocy to chyba przes katar tak się dusił bo w dzień prawie nie kaszle a gluty lecą takie, że szok

Iwon wytrwałości w ćwiczeniach. Ok, dam Ci znać

Aronia jak bejbik, byliście u lekarza? zdrówka

Kasiek super, że Pola ma taką przyjaciółkę. Kolorek zmieniałaś, pokażasz się?

Andzia wszystkiego najlepszego!!!

Josie dobrze, że Jaś już zdrowy, a jaki dzielny chłopak z niego :)

Maćku Zosieńka cudnie wygląda na tej fotce

Niespo oj ja też zawsze nieogarnięta jestem jak chłop w domu

Muńka jesteś w końcu. Zdrówka dla Gabi.

Sylka dzieci będą już dorosłe a dla nas rodziców zawsze pozostaną malutkie

U nas tez piekne słoneczko na dworze ( polu;-)), ale bardzo wieje. Nie chce mi sei w pracy siedzieć i tak nie moge sie skupić. Dziś rano miałam nawet pomysł, zeby do pracy wcale nie iść. Ale jak sobie pomyslałam,ze mam kupe roboty ( jutro impreza Adriana i kupa gosci) to sie rozmyśliłam:-p Nie weim jak ja to ogarn, ale dziś przyjezdza tesciowa, a ona nie umie usiedzieć na du.pie to pewnie pomoże.:-D

Kasia.natka miałam dawno pytać: w której galerii pracujesz?? kiedys wspominałaś ale zapomniałam.

Asik - moze spróbuj tego sposobu z masłem na noc. Zdrówka dla dzieciaków

Aga - czyli rodzinne wypoczywanie :) super

Josie - zaraz wyjdzie, że się z MsMickey zmówilysmy :)

Dzięki za życzenia zdrowia dla G, nie ma nadal podziękowań...

Bylam z nią u lekarza, wsio oki, nawet gardło nie jest czerwone. Zaczęłam się zastanawiać, czy nie pojechać jednak do Poznania...Gabi i mężulka zostawiłabym po drodze u teściów i z moimi rodzicami pojechała do Sis, no i na tą imprezę bym poszła. Ale, jest duże ALE - moje sumienie...zostawić lekko chore dziecko i pojechać sobie na imprezę.... Nie wiem, czy by mi ta myśl dała możliwość "imprezowania".

reklama
Munka sa podziękowania, po lewej stronie ;-)
Dobrze, ze z Gabi wszystko ok. Jak sie juz zastanawiasz czy jechać na impreze to nie jedz, bedziesz ciagle myślec :) sama nie wiem czy bym pojechała, pewnie tak bo mogłaby to byc okazja raz na dwa lata w moim przypadku :-D

Sylka wyspana?? Twoja córka ma tyle lat co moja siostra najmłodsza :tak:

Kasia natka ja jak byłam ostatnim razem w Polsce to byłam w bonarce. Szkoda, ze nie wiedziałam ze tam pracujesz

u nas słońceswieci na całego ale chłodno jeszcze, maz wrócił wcześniej z pracy zawiózł z Wojtkiem Kubę do przedszkola i jeszcze ich nie ma. Pewnie poszli na spacer. Uwielbiam jak mnie informuje...

Do góry