reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Polaa - na androidzie nie ma...przynajmniej u mnie :/ To na pewno będzie wyjątkowa impreza, bo 30tka kumpeli, która organizuje świetne imprezy, a do tego styl "dziki zachód", więc wszyscy mają być przebrani :)
W Wawie też pięknie, no ale ja z G siedzimy w domu. To znaczy ja o 14.00 do pracy, a ona zostanie z moją ciocią.

reklama
hejka

to zdjęcie Kasiulki na forum jest jak dla mnie dołujące... córeczki jej takie małe... nie mogę o tym myśleć...

widzę, że więcej tu czerwcówek marnotrawnych na forum (Sylka, Muńka ;))

Asik Muńka Aronia zdrówka dla chorowitków!

Iwon ja też mam zamiar sie zmobilizować i wziąc się za siebie :yes: a delgacja we włoskiej firmie to oczywiście do Włoch ;) byłam blisko Bolonii, ale we wtorek wieczorem lądowałam, a wczoraj o 18 juz byłam w kraju, Bolonię "zwiedziłam " w 90minut ;)

Zaza - no teraz to nabralam podejrzen :szok: Lepiej pisz dokad, porownam Wasze wersje :-p
oj tam oj tam - to tylko taki przelotny romansik ;) nic nie znaczy ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
josie - d*pa plam nie wywabisz :-D
hahaha

Jestem. I powiem Wam, że w miarę się wyspałam.
Pierwsza pobudka po 6-tej. Ale dałam Sz mleko, wzięłam do nas do łóżka i jeszcze przysnął. Obudził mnie o 8-mej. Poleżeliśmy w wyrku jeszcze trochę, tzn. ja poleżałam a Szymek skakał po łóżku i po mnie oczywiście. W między czasie znowu wypił trochę mleka i o 8.30 nie było przebacz trzeba było się podnieść. Ale generalnie jestem w miarę wyspana.

Andzia a może przyda Ci się taka odskocznia. Często tak jest, ze się nie chce wyjść a potem okazuje się fajnie. I jak pisze Kasia.natka ty się baw a teściowa niech pomoże.

Aga to fajnie że pogoda dopisuje Wam tam na wsi. Antek złapie świeżego, wiejskiego powietrza.

Asik to prawda, dla nas zawsze będą dzieciaczkami.

Muńka dobrze, że Gabi już lepiej. A z imprezą sama miałabym ból głowy co zrobić.

Pola w sumie jestem wyspana. O to pewnie znasz bolączki takich wczesnych nastolatek na bieżąco;-)

U nas też pięknie świeci słońce, aż żyć się chce. Muszę zebrać dzieciaki i do sklepu podjechać, ale często zakupy z Sz to nic przyjemnego.

:-)

Załączniki

• 1395397542202.jpg
    1395397542202.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 37
Zaza - fiu fiu, jaką Ty fajną delegacje miałaś :D

Sylka - ja definitywnie zrezygnowałam z zakupów z Gabi, a tym bardziej jeśli nie mam nikogo do pomocy. Umęczenie niesamowite, bo wszystko interesuje, ciągnie mnie tylko na schody i chce żeby ją gonić. Bylam z nią po buty, zabrałam kuzynkę - obie miałyśmy dość :) postanowiłam, ze będę kupować jej rzeczy i buty na oko i w razie czego zwracać.

Aga - wwooowww, jak cudnie!!!

pola - moja najmłodsza siostra tez ma 12 lat :-)

Munka - Gabi nic nie jest, pzrecież to tylko jedna noc :)

hejka

to zdjęcie Kasiulki na forum jest jak dla mnie dołujące... córeczki jej takie małe... nie mogę o tym myśleć...

widzę, że więcej tu czerwcówek marnotrawnych na forum (Sylka, Muńka ;))

Asik Muńka Aronia zdrówka dla chorowitków!

Iwon ja też mam zamiar sie zmobilizować i wziąc się za siebie :yes: a delgacja we włoskiej firmie to oczywiście do Włoch ;) byłam blisko Bolonii, ale we wtorek wieczorem lądowałam, a wczoraj o 18 juz byłam w kraju, Bolonię "zwiedziłam " w 90minut ;)

oj tam oj tam - to tylko taki przelotny romansik ;) nic nie znaczy ;)

hahaha

o nie kochana, Ciebie żadna nie pzrebije :-D

Jestem. I powiem Wam, że w miarę się wyspałam.
Pierwsza pobudka po 6-tej. Ale dałam Sz mleko, wzięłam do nas do łóżka i jeszcze przysnął. Obudził mnie o 8-mej. Poleżeliśmy w wyrku jeszcze trochę, tzn. ja poleżałam a Szymek skakał po łóżku i po mnie oczywiście. W między czasie znowu wypił trochę mleka i o 8.30 nie było przebacz trzeba było się podnieść. Ale generalnie jestem w miarę wyspana.

Andzia a może przyda Ci się taka odskocznia. Często tak jest, ze się nie chce wyjść a potem okazuje się fajnie. I jak pisze Kasia.natka ty się baw a teściowa niech pomoże.

Aga to fajnie że pogoda dopisuje Wam tam na wsi. Antek złapie świeżego, wiejskiego powietrza.

Asik to prawda, dla nas zawsze będą dzieciaczkami.

Muńka
dobrze, że Gabi już lepiej. A z imprezą sama miałabym ból głowy co zrobić.

Pola w sumie jestem wyspana. O to pewnie znasz bolączki takich wczesnych nastolatek na bieżąco;-)

U nas też pięknie świeci słońce, aż żyć się chce. Muszę zebrać dzieciaki i do sklepu podjechać, ale często zakupy z Sz to nic przyjemnego.

:tak::tak: Adrian to mówi do mnie tak: Mamusiu nawet jak bede duzy i zostane kowbojem to i yak bede Twoim synkiem
:-)
Siedze przed domem pije kawke :-) Antek z jakas ciotka karmi kroliki :-)
Taki widok teraz mam

to ile tych ciotek tam jest, ze nawet nie wiesz z jaka????:szok::-D:-p

Oj, widoki cudne

Munka jest dokładnie tak jak piszesz. Bieganina non stop i oczy trzeba mieć dookoła głowy. U nas na jakiś czas działa bułka w łapce. Daje Sz. bułkę, sadzam w wózku i staram się szybko kupić to co miałam do kupienia. Niestety nie zawsze to działa.

A mnie się nie otwiera zdjęci Agi?:-(

reklama
Widzę, że u każdej piękne słonko! My już od 9.30 na dworze siedziałyśmy i powiem wam, że jest zdecydowanie za gorąco na bluzę, więc była tylko w cienkiej bluzeczce na krótki rękaw - przynajmniej u mnie mega skwar. Teraz śpi, ale usnęła bez pampersa co mnie martwi:D

maćku
to dziś będziesz wiedzieć czy braciszek czy siostrzyczka, czekam z niecierpliwością!

josie
potwierdzam słonko na marchew. Po owocach nie wiem, bo P nie jada:D A po pomidorach z czasem same się sprały - przed praniem nacierałam plamy płynem do garów:) Powodzenia u gina!

aronia a co u małego, przeszło?

muńka zdrówka dla małej! I jak nie ma gorączki to ja pojechałabym:)

sylka ale masz super różnicę wieku - bardzo mi się to podoba i też tak chciałabym, ale chyba za późno zaczęłam myśleć o dzieciach:/ Mam siorkę 15 letnia i świetnie się dogadujemy:))

andzia hehe, ja też nie miałam chemii w liceum, bo ekonomik zaliczyłam:D Kolor ten sam, już miałam mega odrosty i wypłowiałe pomarańczowo-żółte włosy:D Ja też nie lubię się moczyć:p Teściową do roboty zagoń, bo moja siedziałby i piła herbatkę!

asik
zdrówka dla O i D:) Nie zmieniłam koloru, ja wierna jednemu od 14 lat:p

zaza
no wiesz, jeszcze się przyznajesz:D

aga zajebiście!!! Coś jak u moich teściów, ale tam na kozy widok. Bajecznie macie!

Do góry