reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

nie ograniam dzis forum - jedna strone czytalam 4 razy a inna pominelam i dopiero przypadkiem znalazlam...

Na mnie zdjecie Kasi wyjatkowo mocno podzialalo, bo po raz pierwszy zobaczylam, jak wygladala przed choroba. I tak bardzo przypomina mi moja kolezanke - wyjatkowo serdeczna, ciepla osobe. Ja z Was znalam Kasie najmniej ale i tak co i rusz o niej mysle i lzy same plyna do oczu. Na bukiet sie nie dokladalam, bo u nas jest problem z przelewem i tak na szybko nic bym nie mogla zorganizowac. Chetnie za to wplacilabym cos na dzieci za jakis czas - dajcie znac, jakby co. Do kiedy chchecie zrobic te kopie postow? Jesli Wam potrzebna pomoc to mowcie. M wrocil to moge na chwile przysiasc przy kompie.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
josie - d*pa plam nie wywabisz :-D

reklama
ja na szybko

Aronia zdrowka dla bejbika

Macku zdjecie super - normalnie jakbym Tomka w wersji zenskiej widziala :D

Josie na marchewkowe plamy dziala slonce. Wypierz i wystaw na dzialanie promieni - moze potrwac kilka dni, ale wiekszosc znika, albo blednie.

Alijenka sliczny bukiet-dzieki za zdjecia

Stary w domu, zmienia prace i wykorzystuje zalegly urlop wiec chaos panuje ...

Cześć Lachonki!!

Dawno mnie tu nie było, ale miałam, że tak się wyrażę, rodzinny okres. Najpierw była przez prawie tydzień jedna kuzynka, odjechała i w ten sam dzień przyjechała inna ze swoim 2,5 letnim synkiem. Przyjechali głównie w odwiedziny do jej siostry, która niedawno urodziła, no ale u nich nie dość, że mało miejsca, to jeszcze ich rodzice tam siedzą i pomagają w tym pierwszym okresie. Także miejscówe miała u nas. No i niestety, jej Jacuś tak się rozchorował, że mieli zakaz podróżowania i wyjechali dopiero dziś. Także ciągle na pełnych obrotach, no i niestety teraz moja Iśka (tak mówił do niej Jacuś) ma gorączkę i katar. Najważniejsze jednak, że póki co nie ma takiego stanu jak Jacek, bo on musiał dostać zastrzyk na rozkurcz krtani i oskrzeli. Tak go spięło, że bidulek się strasznie męczył. Miał okropny kaszel, więc codziennie go inhalowałyśmy.
Mieliśmy na weekend wyjechać, bo jestem zaproszona na 30-tkę kumpeli, ale pewnie nie pojedziemy i w sumie jakoś nie cierpię z tego powodu, bo jestem zmęczona.

Oczywiście nie nadrobię postów, ale postaram się teraz częściej zaglądać.

Witam :-)

Andzia wszystkiego najlepszego :tak: Duzo zdrowka i miłości :tak:

Asik zdrowka dla Damianka :tak:

Macku ale Zosia jest kochana :-)
Odpowiem za Sylke, Paula to jej córka :tak: Chyba :-D

Kasiek to to dobrze, ze wszystko w porządku. Mi tez by wypadało iść ale jakos nie mam po drodze jak zawsze :zawstydzona/y:

Aga to Antek ma dni pełne wrażeń, super :-D

Munka zdrowka dla Gabi, oby szybko przeszło i nic gorszego sie nie rozwinęło.

Kwiaty piękne dla Kasi, podobaja mi sie.
Ale zdjecie grobu doprowadziło mnie do łez :-( Jeszcze nie dawno wrzucala swoje...:-(

Ide mojego budzić do pracy, dzieciaki śpią juz dawno wiec jeszcze On wyjdzie z domu i bloga cisza :) musze prasować...

Josie, Twoj sposon nr 3 to chyba w desperacji...;)
Wspolczuje dnia w szpitalu, jakas masakra.
:(:(:( daj znac, co u gina jutro. Tez mam wizyte jutro wieczorem. Ostatnia miesiac temu wiec moze cos sie zmienilo... szyjka sie skrocila czy costam.

Aronia, tez polecialabym do lekarza. Jesli nie masz zaufania, to na dyzur. Ale gdzies owszem.
Co do Kasiulki i pogrzebu, to w tej chwili przerasta mnie to. Nie moge spokojnie myslec o tych dziewczynkach i partnerze... straszna strata.

Macku ale slodka :D

Apropos wiecie jak mnie plamy wkurzaja.... Po pomidorach i somu marchewkowym mi kompletnie nie schodza, macie jakies sposoby??? Ostatnio mi oblal sokiem bluzke ktora mialam raz na sobie, juz 3x pralam , vanish, soda, i dupa

Marchewka jest banalna - pierzesz i do suszenia wystawiasz na słońce. przy letnim w jeden dzień, nawet nie cały i sladu nie ma. Przy zimowym 2-3 dni i zlazi.
Z pomidrem obecnie walcze - galasowe mydło, ariel, vanish i tylko zbladły. Ale plamo - nu pagadi :p

Maliny - świeżą plamę przelewasz wrzątkiem :) to tak na lato. Ale na całodzienne plamy z mrozonych malin też pomogło :)

Podobno - wg mamy koleżanki, chemiczki. Nie ma plamy nie do wywabienia pod warunkiem ze nie byla prasowana :) Ja mam jeszcze turbo odplamiacz dr beckmana. Ale cholerstwo ostatnio wywabilo plamę wraz z nadrukiem wiec to ostatecznośc :)

Z ta marchwia na sloncu to nie probowalam jeszcze bo misie zdawalo ze bujda:) ale skoro mowicie ze dziala...
Pomidory chyba sa najgorsze. Jak moj je spaghetti to juz jestem cala spocona na mysl o praniu.

Aaaa i curry!!?!? Ostatnio tata go karmil i oczywiscie zolte plamy na bluzce od gory do dolu... Tyle ze ta bluzka biala z naszywkami to moze wybielacz chwyci

Munka Msmickey no w koncu sie odzywacie:D

Msmickey ocb z tym ' sposon' bo nie czaje co to za literowka:)
Aaaaaa! juz kumam :D :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry