reklama
aronia12
Fanka BB :)
niestety w (zielonkawej) kupce nr 4 dzisiaj byly nitki krwi :-(Teraz spi ale pozniej pewnie wybierzemy sie do lekarza. Nie wiem tylko, czy isc do naszej debilki (do ktorej mam 0 zaufania) czy odczekac az skonczy pracowac (a m wroci) i isc do lekarza przyjmujacego w szpitalu. Humor mial dobry, apetyt dziki, wypil ok. 400ml herbaty rumiankowej plus UU. Teraz odsypia nocke, ja zas sie martwie :-(
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Widziałyście ???
Aronia a moze cos zjadl na spacerze albo w domu jakies kwiatki np? Jak sa nitki krwi to ja bym do lekarza leciala
Kasiek swietna ta kamizelka. I strasznie zazdroszcze ze ma tak przyjaciolke
My bylismy na kontroli i juz wszystko ok mlody sie rozplakal na poczatku ale pozniej go pani fajnie zagadala, a jak mial pokazac gardlo to mowie teraz pokaz gardelko jak peppa, a ten otwiera buzie i mowi AAAAA bylam taka dumna!!! Pozniej poszlismy nad wisle poogladac kaczki i labedzie. Pogodda cudowna!
Piekny ten bukiet [*]
Kasiek swietna ta kamizelka. I strasznie zazdroszcze ze ma tak przyjaciolke
My bylismy na kontroli i juz wszystko ok mlody sie rozplakal na poczatku ale pozniej go pani fajnie zagadala, a jak mial pokazac gardlo to mowie teraz pokaz gardelko jak peppa, a ten otwiera buzie i mowi AAAAA bylam taka dumna!!! Pozniej poszlismy nad wisle poogladac kaczki i labedzie. Pogodda cudowna!
Piekny ten bukiet [*]
Bidulek :-(Młody się zaraził w nocy bidulek aż się dusił tak go kaszel męczył a gile to do pasa zwisają
Wytrwałości życzę!Hej baby
Wczoraj przeprosiłam się z Ewką Chodakowską i zamierzam znowu wziąć się za siebie tak, żeby do pierwszych dni maja wyglądać jak człowiek. Plan: dostaję wtedy "jubileuszówkę", którą częściowo perwersyjnie zamierzam przeznaczyć na zakup nowych ciuszków Więc wiecie, rozmiar 36 musi być ;-)
W przypadku zabaw koedukacyjnych nie jest lepiej Jak Zośka się widzi z kuzynem też zawsze chcą się bawić tą samą zabawką w tym samym czasie ;-)Pozamiatane, Pola zobaczyła że sąsiadka (2l i 5mies.) śmiga na dwukołowym z kołami bocznymi to ryk, nie odejdzie itd. Przymierzyłam przy okazji i jest git Kupie jej w weekend tj. babcia się zobowiązała a ja tylko mam model wybrać My im w ogóle wszystkie zabawki kupujemy podwójne, bo inaczej bitwa. Kupiłyśmy też wózeczki takie same, ale jednej różowy drugiej fioletowy i awanturują się Resztę mamy 2x - nawet zjeżdżalnie, konewki i wyposażenie piaskownic. Ach te baby!
A mnie się właśnie strasznie ciągnie... Obstawiam Stasia mimo tego co mówił ostatnio lekarz ;-)Macku jak ten czas leci, Ty już jesteś w połowie ciąży A miałam wrażenie że niedawno dałaś znać o drugim bobasie. I pochwal się co będzie. A masz jakieś przeczucia odnośnie płci?
Extra! Zosia byłaby wniebowzięta ;-)Dzis snopek siana ladowarka przewozili- wielkie przezycie :-)
A szczury to już w ogóle jazdaMoja Paula miała świnkę morską. I osobiście teraz też uważam że świnki są bardziej komunikatywne i łatwiej dają się oswoić.
Kurczę tak piszecie o tych zwierzaczkach... Może byśmy Zosi coś kupili? Niedawno jusieliśmy psa uśpić :-(
A Paula to...?
Najlepszego! :-)Kiedyś sie smiałyśmy z Kasia,ze jesteśmy w tym samym weiku, w podobnym wieku dzieci, mamy młodszych od siebie mezów, a dziś okazuje sie jeszcze,ze Lukasz ma urodziny w tym samym dniu co ja.
U nas też dzisiaj piękna pogoda. Nareszcie! I oby jak najdłużej.
A propo samodzielnego jedzenia:
Załączniki
Ostatnia edycja:
kasiekz
alijenka :/ Jakie to nieprawdziwe...takie niemożliwe w 21 wieku i podczas kilkunastu wizy u lekarza! Serce się kraja:/
Ja odebrałam cytologię i mam wszystko idealnie...ufff! Aga, Alijenka zrobić badanie!
Ja odebrałam cytologię i mam wszystko idealnie...ufff! Aga, Alijenka zrobić badanie!
alijenka
Mamcia Nataszki :))
kasiek ja też robiłam cytologię w tamtym roku i też mam dobrą, 3 kwietnia idę na usg piersi już się zarejestrowałam do dolmedu
kasiekz
Teraz mogę wam popisać troszkę, bo poczytałam Włosy w końcu zafarbowałam i kąpiel relaksacyjną zaliczyłam, bo ostatnio w wannie siedziałam 3 lata temu!
alijenka bo zrozumiałam, że też nie robiłaś. To dobrze! I nie zapomnij moja droga o zwykłych badaniach typu krew itd....ja ci tu pilnuję
maćku buhahaha skąd ja to znam, moja identycznieDD Wszystko sama je, jak chcę dać jej cebion to też sama musi przechylić żeby krople wyleciały i łyżkę sobie wsadzić do buzi Oj, a pieska to ze starości czy choroba? Polecam zwierzaka, mam pieska i chomika ale tego dużego syryjskiego i jeździ kilka razy dziennie w wózku dla lalek Ps. Zosia ma ładne włoski!
iwon następna z zapałem do ćwiczeń - wielkie wow!
asik zdrówka dla Damianka! Żeby mu szybko minęło dziadostwo
sylka właśnie, Paula to córa? Ja miałam świnki morskie, ale strasznie śmierdziały i co pięć dni musiałam zmieniać. Chomika ma dużego syryjskiego i sprzątam mu raz na 2 miesiące, a i tak czysto bo załatwia się w jedno miejsce do pokrywki. Nie gryzie, Polka sama go wyciąga i nosi po całym domu
andzia zdróweczka!
aronia i jak tam młody?
alijenka bo zrozumiałam, że też nie robiłaś. To dobrze! I nie zapomnij moja droga o zwykłych badaniach typu krew itd....ja ci tu pilnuję
maćku buhahaha skąd ja to znam, moja identycznieDD Wszystko sama je, jak chcę dać jej cebion to też sama musi przechylić żeby krople wyleciały i łyżkę sobie wsadzić do buzi Oj, a pieska to ze starości czy choroba? Polecam zwierzaka, mam pieska i chomika ale tego dużego syryjskiego i jeździ kilka razy dziennie w wózku dla lalek Ps. Zosia ma ładne włoski!
iwon następna z zapałem do ćwiczeń - wielkie wow!
asik zdrówka dla Damianka! Żeby mu szybko minęło dziadostwo
sylka właśnie, Paula to córa? Ja miałam świnki morskie, ale strasznie śmierdziały i co pięć dni musiałam zmieniać. Chomika ma dużego syryjskiego i sprzątam mu raz na 2 miesiące, a i tak czysto bo załatwia się w jedno miejsce do pokrywki. Nie gryzie, Polka sama go wyciąga i nosi po całym domu
andzia zdróweczka!
aronia i jak tam młody?
reklama
Macku ale slodka
Apropos wiecie jak mnie plamy wkurzaja.... Po pomidorach i somu marchewkowym mi kompletnie nie schodza, macie jakies sposoby??? Ostatnio mi oblal sokiem bluzke ktora mialam raz na sobie, juz 3x pralam , vanish, soda, i dupa
Apropos wiecie jak mnie plamy wkurzaja.... Po pomidorach i somu marchewkowym mi kompletnie nie schodza, macie jakies sposoby??? Ostatnio mi oblal sokiem bluzke ktora mialam raz na sobie, juz 3x pralam , vanish, soda, i dupa