reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
niestety w (zielonkawej) kupce nr 4 dzisiaj byly nitki krwi :-(Teraz spi ale pozniej pewnie wybierzemy sie do lekarza. Nie wiem tylko, czy isc do naszej debilki (do ktorej mam 0 zaufania) czy odczekac az skonczy pracowac (a m wroci) i isc do lekarza przyjmujacego w szpitalu. Humor mial dobry, apetyt dziki, wypil ok. 400ml herbaty rumiankowej plus UU. Teraz odsypia nocke, ja zas sie martwie :-(

Widziałyście ???

1961000_10152282912827641_275631576_o.jpg

Aronia a moze cos zjadl na spacerze albo w domu jakies kwiatki np? Jak sa nitki krwi to ja bym do lekarza leciala

Kasiek swietna ta kamizelka. I strasznie zazdroszcze ze ma tak przyjaciolke:)

My bylismy na kontroli i juz wszystko ok mlody sie rozplakal na poczatku ale pozniej go pani fajnie zagadala, a jak mial pokazac gardlo to mowie teraz pokaz gardelko jak peppa, a ten otwiera buzie i mowi AAAAA:) bylam taka dumna!!! Pozniej poszlismy nad wisle poogladac kaczki i labedzie. Pogodda cudowna!

Piekny ten bukiet [*]

Młody się zaraził:wściekła/y::no: w nocy bidulek aż się dusił tak go kaszel męczył :( a gile to do pasa zwisają
Bidulek :-(

Hej baby :cool2:

Wczoraj przeprosiłam się z Ewką Chodakowską i zamierzam znowu wziąć się za siebie tak, żeby do pierwszych dni maja wyglądać jak człowiek. Plan: dostaję wtedy "jubileuszówkę", którą częściowo perwersyjnie zamierzam przeznaczyć na zakup nowych ciuszków :-p Więc wiecie, rozmiar 36 musi być ;-)
Wytrwałości życzę! :tak:
Pozamiatane, Pola zobaczyła że sąsiadka (2l i 5mies.) śmiga na dwukołowym z kołami bocznymi to ryk, nie odejdzie itd. Przymierzyłam przy okazji i jest git:) Kupie jej w weekend tj. babcia się zobowiązała a ja tylko mam model wybrać:) My im w ogóle wszystkie zabawki kupujemy podwójne, bo inaczej bitwa. Kupiłyśmy też wózeczki takie same, ale jednej różowy drugiej fioletowy i awanturują się:D:D Resztę mamy 2x - nawet zjeżdżalnie, konewki i wyposażenie piaskownic. Ach te baby!
W przypadku zabaw koedukacyjnych nie jest lepiej :dry: Jak Zośka się widzi z kuzynem też zawsze chcą się bawić tą samą zabawką w tym samym czasie ;-)

Macku jak ten czas leci, Ty już jesteś w połowie ciąży:szok: A miałam wrażenie że niedawno dałaś znać o drugim bobasie. I pochwal się co będzie. A masz jakieś przeczucia odnośnie płci?
A mnie się właśnie strasznie ciągnie... :sorry2: Obstawiam Stasia mimo tego co mówił ostatnio lekarz ;-)
Dzis snopek siana ladowarka przewozili- wielkie przezycie :-)
Extra! Zosia byłaby wniebowzięta ;-)

Moja Paula miała świnkę morską. I osobiście teraz też uważam że świnki są bardziej komunikatywne i łatwiej dają się oswoić.
A szczury to już w ogóle jazda :tak:

Kurczę tak piszecie o tych zwierzaczkach... Może byśmy Zosi coś kupili? Niedawno jusieliśmy psa uśpić :-(

A Paula to...?

Kiedyś sie smiałyśmy z Kasia,ze jesteśmy w tym samym weiku, w podobnym wieku dzieci, mamy młodszych od siebie mezów, a dziś okazuje sie jeszcze,ze Lukasz ma urodziny w tym samym dniu co ja.
Najlepszego! :-)

U nas też dzisiaj piękna pogoda. Nareszcie! I oby jak najdłużej.

A propo samodzielnego jedzenia:
Obraz 228.jpg

Załączniki

• Obraz 228.jpg
    Obraz 228.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
alijenka :/ Jakie to nieprawdziwe...takie niemożliwe w 21 wieku i podczas kilkunastu wizy u lekarza! Serce się kraja:/

Ja odebrałam cytologię i mam wszystko idealnie...ufff! Aga, Alijenka zrobić badanie!

Teraz mogę wam popisać troszkę, bo poczytałam:) Włosy w końcu zafarbowałam i kąpiel relaksacyjną zaliczyłam, bo ostatnio w wannie siedziałam 3 lata temu!

alijenka
bo zrozumiałam, że też nie robiłaś. To dobrze! I nie zapomnij moja droga o zwykłych badaniach typu krew itd....ja ci tu pilnuję:)

maćku
buhahaha skąd ja to znam, moja identycznie:DDD Wszystko sama je, jak chcę dać jej cebion to też sama musi przechylić żeby krople wyleciały i łyżkę sobie wsadzić do buzi:) Oj, a pieska to ze starości czy choroba? Polecam zwierzaka, mam pieska i chomika ale tego dużego syryjskiego i jeździ kilka razy dziennie w wózku dla lalek:) Ps. Zosia ma ładne włoski!

iwon
następna z zapałem do ćwiczeń - wielkie wow!

asik
zdrówka dla Damianka! Żeby mu szybko minęło dziadostwo:)

sylka właśnie, Paula to córa? Ja miałam świnki morskie, ale strasznie śmierdziały i co pięć dni musiałam zmieniać. Chomika ma dużego syryjskiego i sprzątam mu raz na 2 miesiące, a i tak czysto bo załatwia się w jedno miejsce do pokrywki. Nie gryzie, Polka sama go wyciąga i nosi po całym domu:)

andzia zdróweczka!

aronia i jak tam młody?

reklama
Macku ale slodka :D

Apropos wiecie jak mnie plamy wkurzaja.... Po pomidorach i somu marchewkowym mi kompletnie nie schodza, macie jakies sposoby??? Ostatnio mi oblal sokiem bluzke ktora mialam raz na sobie, juz 3x pralam , vanish, soda, i dupa

Do góry