reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

1453443_606517802752314_1752402396_n.jpg

reklama
Adiena była na pogrzebie i tak opisuje
"Dzieci nie było. Widok rodziców. Łukasza przytłaczający. Takie młode osoby jak Kasia nie powinny odchodzić.
W ogóle było bardzo kameralne. Pogoda piękna. Mam nadzieje, ze Kasia jest szczęśliwa i bedzie aniołem dla swoich dziewczynek
I nie wiem dlaczego, ale jak zabierali trumnę to zrobił sie nagle duży wiatr. Tak jakoś magicznie. Jakby kasiulka dała znak."\\

Kiedyś sie smiałyśmy z Kasia,ze jesteśmy w tym samym weiku, w podobnym wieku dzieci, mamy młodszych od siebie mezów, a dziś okazuje sie jeszcze,ze Lukasz ma urodziny w tym samym dniu co ja.
Jak w takim dniu składać zyczenia. Mam nadzieje,ze jakos sobie poradzi, jest taki młody.:-(

reklama
Mieszkam koło kościoła i o 12.00 w południe biją dzwony, więc pomodliłam się
[*] To takie niewiarygodne...

aylin ależ nie, wcześniej kupiłam na zimę rajtuzki i du.pa:/ Niektóre mam takie cienkie, że mogłaby teraz nosić:/ Trudno! Wczoraj w Smyku oglądałam i niektóre też mi się podobały. A dlaczego Tysia powie nie - żółta?:D:D

aga mega kapryśne! Jestem za spotkankiem!:) Aaaaaaaaaaa jakie wielkie gospodarstwo - raj dla dziecia:)

andzia
o tyle dobrze, że dżungarskie leciuteńko gryzą:) Dobrze niech nosi, szybciej się oswoją!

Dałam całą zupę i jadła rękoma, wygrzebywała ziemniaki, marchew i brukselkę:wściekła/y: Dodam, że P nie jest karmiona przez mnie niczym poza kaszą - wszystko je sama, bo tak chce i nie da się jej nakarmić. Śliniaka też nie założy, więc wiecie...:D:D

Spadam dalej na podwórku, bo 19C w cieniu:)))

Do góry