reklama
No ja bym powiedziala ze porownywalny
U nas bez szans na spacer jedziemy do galerii:/ zawsze sie wybiega zmieni otoczenie i mniej nudy. Na kulki bym go wziela ale jeszcze ma antybiotyk wiec nie ryzykuje
Dzis na sniadanie zjadl wafle rryzowe z majonezem i lososiem wedzonym o.o tata sobie zrobil no i musial synkowi oddac
U nas bez szans na spacer jedziemy do galerii:/ zawsze sie wybiega zmieni otoczenie i mniej nudy. Na kulki bym go wziela ale jeszcze ma antybiotyk wiec nie ryzykuje
Dzis na sniadanie zjadl wafle rryzowe z majonezem i lososiem wedzonym o.o tata sobie zrobil no i musial synkowi oddac
hatszept
Fanka BB :)
Hej
pierwsza noc na nowym na nami P.nawet tak strasznie nie marudzil, ale obudził sie z płaczem najpierw o 5.00, pozniej o 6.00...wydawało mi sie, ze cos go boli...piątki? Dałam nurofen...spał do 8.50...jak nigdy...
Ale widać, ze P.jeszcze potrzebuje czasu bo poplakuje jak zawsze wchodzi do mieszkania tak było i wczoraj wieczorem i jak wróciliśmy dzis ze spaceru....buuuu
Najgorsze, ze ja chyba tez potrzebuje czasu...byłam przyzwyczajona do poprzedniego miejsca...bylo takie moje...wydawało mi sie bardziej przyjazne dla dzieci, ale to tez fajnie-tez place zabaw, park po 300m...hmmmm...przyznam, ze mi tez ciezko trochę i łezka sie kręci za starym m...
MsMickey, Munka, kiedy mnie odwiedzicie???????
Aylin, Kasiek, macie racje-strojne te sukieneczki ale przeżywam swoją świeża fascynacja NEXTem i wszystko jest super hiper cudne i w ogóle )) wykupilabym cała kolekcje ))
Josie, MsMickey, pieknie brzusie )) normalnie zazdroszczę!!! moze kiedyś zdecydujemy sie na trzecie
matko...jaka pogoda dzis ((((( brrrrrrr!!!
aaaaa...ja tez potrzebuje coacha garowego, wiec chetnie dołączę do grupy, ktorą jakaś sprytna kuchareczka bedzie inspirowac i ktora bedzie nas rozliczać
pierwsza noc na nowym na nami P.nawet tak strasznie nie marudzil, ale obudził sie z płaczem najpierw o 5.00, pozniej o 6.00...wydawało mi sie, ze cos go boli...piątki? Dałam nurofen...spał do 8.50...jak nigdy...
Ale widać, ze P.jeszcze potrzebuje czasu bo poplakuje jak zawsze wchodzi do mieszkania tak było i wczoraj wieczorem i jak wróciliśmy dzis ze spaceru....buuuu
Najgorsze, ze ja chyba tez potrzebuje czasu...byłam przyzwyczajona do poprzedniego miejsca...bylo takie moje...wydawało mi sie bardziej przyjazne dla dzieci, ale to tez fajnie-tez place zabaw, park po 300m...hmmmm...przyznam, ze mi tez ciezko trochę i łezka sie kręci za starym m...
MsMickey, Munka, kiedy mnie odwiedzicie???????
Aylin, Kasiek, macie racje-strojne te sukieneczki ale przeżywam swoją świeża fascynacja NEXTem i wszystko jest super hiper cudne i w ogóle )) wykupilabym cała kolekcje ))
Josie, MsMickey, pieknie brzusie )) normalnie zazdroszczę!!! moze kiedyś zdecydujemy sie na trzecie
matko...jaka pogoda dzis ((((( brrrrrrr!!!
aaaaa...ja tez potrzebuje coacha garowego, wiec chetnie dołączę do grupy, ktorą jakaś sprytna kuchareczka bedzie inspirowac i ktora bedzie nas rozliczać
Ostatnia edycja:
U nas też pogoda masakryczna! :-( Wczoraj to jeszcze była opcja wyjścia na dwór...
MsMickey, josie zazdroszczę Wam, że jesteście tak daleko, ale brzuszków Wam nie zazdroszczę ;-) Mój mógłby zostać do konca taki, jaki jest teraz.
MsMickey, josie zazdroszczę Wam, że jesteście tak daleko, ale brzuszków Wam nie zazdroszczę ;-) Mój mógłby zostać do konca taki, jaki jest teraz.
Jestem za! Tylko po polskiemu proszę!J
Wiem tylko, ze niektore z Was doluja mnie kulinarnie... potrzebuje coacha kulinarnego, ktory bedzie mowil mi, co mam zrobic do jedzenia do przodu (bo zakupy) i rozliczal z efektow. Kołczyni wlasciwie ktoras reflektuje? Tak na lajcie, oczywiscie... moze osobny watek, moze ktos jeszcze dolaczy? Stworzymy silna grupe pod wezwaniem motto: What do we want? Food! When do we want it? Now!
U nas nie ma galerii... Wybralibyśmy się na kulki, ale zakładam, że wszyscy inni rodzicie w W. i okolicy pomyśleli o tym samym, a są tylko dwie sale zabaw.... I raczej sobie daruje.U nas bez szans na spacer jedziemy do galerii:/ zawsze sie wybiega zmieni otoczenie i mniej nudy. Na kulki bym go wziela ale jeszcze ma antybiotyk wiec nie ryzykuje
Ostatnia edycja:
No, wybiegany wzglednie najedzony i spi
Ja pieke chleb pierwszy raz w zyciu ale cos sie obawiam ze nie wyjdzie... Bo mi ciasto tak wyroslo ze juz widze ze w srodku same dziury beda
Hatszept na pewno dziwnie na nowym... Ja akurat przeprowadzke super wspominam ale to bylo z kawalerki na 90m wtedy, wiec radosnie. Ale jak teraz sobie pomysle ze bym miala sie przeprowadzac, i janek ma swoje ulubione miejsca w domu, parapet w kuchni, bieganie w kolko miedzy garderoba sypialnia i lazienka, przesiadywanie na schodach... P pewnie tez mial swoje miejsca ale sie przyzwyczaicie a wkleisz jakies zdjecia nowego? Moze na zamknietym
A mowilam wam ze u nas tez bedzie Piotrus raczej?
Edek oj no laski bez jaj, pogody nie ma co wy robicie? Moj nadal spi, chleb sie upiekl i wyglada nawet dobrze
Ja pieke chleb pierwszy raz w zyciu ale cos sie obawiam ze nie wyjdzie... Bo mi ciasto tak wyroslo ze juz widze ze w srodku same dziury beda
Hatszept na pewno dziwnie na nowym... Ja akurat przeprowadzke super wspominam ale to bylo z kawalerki na 90m wtedy, wiec radosnie. Ale jak teraz sobie pomysle ze bym miala sie przeprowadzac, i janek ma swoje ulubione miejsca w domu, parapet w kuchni, bieganie w kolko miedzy garderoba sypialnia i lazienka, przesiadywanie na schodach... P pewnie tez mial swoje miejsca ale sie przyzwyczaicie a wkleisz jakies zdjecia nowego? Moze na zamknietym
A mowilam wam ze u nas tez bedzie Piotrus raczej?
Edek oj no laski bez jaj, pogody nie ma co wy robicie? Moj nadal spi, chleb sie upiekl i wyglada nawet dobrze
Ostatnia edycja:
agaundpestka
U nas niedziela leniwie podeszłam tylko do ccc kupic (niechętnie) młodemu kapcie, jutro jedziemy, a tam duży dom wszędzie kafle i A w swoich skórzanych się ślizga- no i kupiłam super miękkie, ze skórzaną wkładką.
Teraz mieliśmy koleżanke z synkiem na obiedzie i dzień zleciał A nie spał więc liczę na to, ze wcześnie padnie.
MsMickey fajny brzusio
Hatszept fajnie, ze już na nowym i mam nadzieje, ze szybko znajdziecie tam swoje ulubione miejsca.
Zaza za to, ze byłaś tyle razy wywoływana i nas na tak długo olałaś powinnaś dostać solidnego kopniaka chyba, ze masz na to wytłumaczenie
Teraz mieliśmy koleżanke z synkiem na obiedzie i dzień zleciał A nie spał więc liczę na to, ze wcześnie padnie.
MsMickey fajny brzusio
Hatszept fajnie, ze już na nowym i mam nadzieje, ze szybko znajdziecie tam swoje ulubione miejsca.
Zaza za to, ze byłaś tyle razy wywoływana i nas na tak długo olałaś powinnaś dostać solidnego kopniaka chyba, ze masz na to wytłumaczenie
aronia12
i tak pewnie zadna nie zauwazyla, ze mnie nie bylo ale pisze, ze wrocilismy z 6-dniowego pseudourlopu :-) Pseudo, bo pasowaloby mi bardziej tydzien pozniej, A tak to mialam urlop z @ (a basen gratis musialam sie wiec codziennie "korkowac") a psa z cieczka, wiec zamiast bawic sie z innymi psami, rzucala im sie do gardel (babskie hormony) Poza tym pogoda byla extra a teraz jest syfiasta a w przypadku akurat tego wyjazdu lepiej byloby miec ladna w domu a syfiasta tam No i bylo to polaczone z delegacja m, wiec wiekszosc czasu bylam sama z dzieciem ale za to taniej (koszt m placila firma, my tylko za mnie, dziecia i pse). Niemniej zawsze to jakas odmiana, gotowac/sprzatac nie trzeba, wysilac z wymyslaniem zabaw dzieciowi nie trzeba no i ten basen :-) Nadrabiania na bb nie ma wiele, tylko 12 stron ale to pewnie za kilka dni, bo teraz mam huk innych rzeczy na glowie. Przelecialam pobieznie wzrokiem i na ile sie zoriantowal ogolnie u Was o.k.?
reklama
kasiekz
zaza !!!!!!!!!!!!!!! Już tonę razy płakałyśmy tu za tobą...masz dożywotni zakaz opuszczania nas na tak długo!
aronia ależ miałam pytać gdzie ty wybyłaś zaraz po pytaniu o alergie i choroby! Nie ważne że z @ itd. - wyjazd to wyjazd. Ach też pojechałabym gdzieś na tydzień
josie gratulacja! Robiłam chleb 3 razy i zawsze zakalec lub kapeć:/
aga podziwiam, że wyszłaś w taką pogodę - pizga i leje!
My też leniwie - dzień spędzony u babci A zraz idziemy do sąsiadów na kawę, żeby P się wyszalała z koleżanką prawie rok straszą - tą ze zdjęć z FB Chociaż nie chce mi się nawet nogi za drzwi wystawić w tą pogodę:/
aronia ależ miałam pytać gdzie ty wybyłaś zaraz po pytaniu o alergie i choroby! Nie ważne że z @ itd. - wyjazd to wyjazd. Ach też pojechałabym gdzieś na tydzień
josie gratulacja! Robiłam chleb 3 razy i zawsze zakalec lub kapeć:/
aga podziwiam, że wyszłaś w taką pogodę - pizga i leje!
My też leniwie - dzień spędzony u babci A zraz idziemy do sąsiadów na kawę, żeby P się wyszalała z koleżanką prawie rok straszą - tą ze zdjęć z FB Chociaż nie chce mi się nawet nogi za drzwi wystawić w tą pogodę:/