reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

po pierwsze przepraszam, że się nie odzywałam tak długo, ale przez nadmiar pracy i nieznośne dziecko nie miałam czasu do was zaglądać, a od niedawna si ę zbierałam, żeby powrócić, ale czasu na nadrabianie nie miałam i dzisiaj postanowiłam olać nadrabianie i po prostu wrócić ;) mam nadzieję, że mi wybaczycie brak tego nadrabiania, ale jak was znam to z pewnością ;)

jejusicku jak ja tęskniłam za wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Kasieńka już dawno urodziła... :( a ja jej nawet nie pogratulowałam jeszcze:zawstydzona/y:

MsMickey Josie - piękne brzucholki!

Rysica Aronia zdrówka!!!

Kasiek też potrzebuje torebkę przez ramię, nie za dużą, ale większą jak listonoszka i dla odmiany raczej beżową/szarą/ewentualnie granatową, więc jak coś fajnego wypatrzysz, to podsyłaj linki

Aga koszyk na rower też by się przydał...

ponieważ jestem nienormalna i mnie ciekawość zżarłaby gdybym tego nie zrobiła, to lecę nadrabiać ;)

reklama
Nie patrzylam i dzieki za namiar. Gosi nie poci sie z zadnym bucie innym (ale ma skorzane lub kozaki z elefanta) tylko w tym badziewiu. No ale zalozenie bylo, ze do klubiku, itp miejsca.
No A też się nie poci na codzień, ale jak go wsadziłam w jakieś badziewne trampki właśnie z myślą o wyjściach to miał spoconą.

A to z tej firmy:
MB Obuwie

OMG ZAZA?!?!?!?
przecieram oczy a tu kolejny post!!!!
:*

Aronia no nie narzekaj fajnie ten urlop wyglada:)

Te pancerne paputy mnie przerazaja, kto by chcial w czyms takim caly dzien chodzic.... Ale do tesciow tez musze pomyslec o czyms takim bo tam za zimne podlogi na te skorzane. Ostatnio sam pokazywal ze chce drugie skarpetki zalozyc

Kasiek chleb z kwestii smaku bez wyrabiania, taki: Chleb - Przepis

Mialam tylko zwykla make pszenna wiec wyszedl taki jak ciabatta, ale lepszy taki niz stare bulki z lewiatana pod domem:) nastepnym razem dodam oliwek czarnych i rozmarynu

Maz pojechal na delegacje, a my z jasiem upieklismy maliny pod kruszonka (sam robil kruszonke:) a pozniej kapiel i kazal mi wejsc do wody wiec wlazlam:) tak wiec leze juz sobie w lozeczku i dogorywam

Mickey, no to super interwiułowania ;) ciekawa jestem, jak te kobiety wypadną...:) no i super gofrowania! a bita smietana będzie? I dawaj znac, który dzien next week by Ci pasował!
Aronia, oby chorobsko Cie nie dopadło!
Rysica, zdrówka!
Josie, i jak chleb? Piotrus :))))))))))) a postaram sie wrzucic kilka fotek dzis na zamkniety :)

Jestem załamana jedzenie P.ostatnio...tylko mozzarella z pesto, serek waniliowy, kawałek bułki, parówka co kilka dni i pomidory...jajka beeee, klopsiki beeee, makaron beeee, ryz beeeee....grrrrr....:(

Hatszept wez go do sfinksa na zupe cebulowa, moj dzis niespodziewanie zjadl cala zupe meza a oblizywal sie przy tym jak maly kotek na mleczko, az filmik nagralam:D
A tak serio to moze ma taka faze, przesilenie wiosenne a moze ta przeprowadzka go zestresowala... Pewnie sie poprawi. U nas zawsze po gorszym okresie przychodzi okres obzarstwa:) ostatnio musze przyznac ze wiecej nawet mamy tego drugiego:)

Zaza a co u sergia? No i co u was ogolnie i w szczegolach?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zaza wybór torebki zleciłam siostrze, bo wie mniej więcej czego oczekuje:) Ja dostawałam oczopląsu na allegro:p

josie kruszonka z malinami....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Drugi mały fan upy cebulowej, bo Tysi Aylin:D

rysica nie chwaliłaś się wygraniem sukienki z kokardą....aaaaaaaaaa BOSKA!

hatszpt spox. Moja jadła jak opętana, a od paru dni też strajkuje.

reklama
Mój ostatnio śledziem się zajadał.

Mam pytanko A je owsianki, inki itp na zwykłym mleku i teraz jadę na wieś i nie wiem co robić, bo oni mają swoje mleko czy dawać mu takie na przykład rozcieńczone czy lepiej kupić zwykłe.

Josie ja też nie lubię kapci :) sama bym sobie takie skórkowe kupiła :D no, ale tam jednak zimno.
Takie mamy, zabudowane jakoś strasznie nie są.
prod-728.jpg

Załączniki

• prod-728.jpg
    prod-728.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 28
Do góry