reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

witam :-)
cisza i spokój jak to w sobotę ;-) można na spokojnie nadrobić :-p
u nas dziś dzień bez drzemki ale wcale nie było mniej energii niż zwykle :baffled:
Bo wiesz jak jest - baby jak długo ze sobą przebywaja to im się okres zgrywa :) ze w reaLU to działa to wiem ale ze przez forum????

Z pamiętnika zakupoholika.... znów cos kupiłam :zawstydzona/y:
o tym samym pomyślałam :-D a zakupy śliczne :sorry2:

co do letnich ciuszków z zeszłego roku to u nas kiepsko :dry: krótkie spodenki ok, jakieś luźne bluzeczki na ramiączkach może też ale reszta odpada choć liczę jeszcze że może jakieś sukienki będą ok...

reklama
My dopiero wróciliśmy do domu po spotkaniu z Dorą i Diego, zakupach i placu zabaw, gdzie szalała 1,5godz. i zwieńczyła to kurczaczkami z McDonalda:D:D Aga nic nie straciłaś - tona ludzi w przejściu, mało miejsca dla dzieci, ogólnie słabo i nic ciekawego:/

hatszept
wow już na nowym!:) Sukieneczki śliczne, ale kurcze szukam czegoś innego, bardziej luźnego, coś w czym może szaleć do północy. Miałam taką fajną, ale w rozmiarze 74 i upchałam ją jeszcze na roczek, a teraz nie mogę znaleźć nic podobnego:/

maćku ale ci dobrze!

Ja wlasnie też szukam czegos w stylu "mniej balowym" i bardziej kolorowym. Moze byc białe ale w kwaitki, pszczółki, kotki, chomiki LUB KRATECZKE.
mayoral ma sliczne sukienki

Ostatnia edycja:
ImageUploadedByForum BabyBoom1394922848.602156.jpg
Moja kulka-gigant na 30ty tydzien...

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1394922848.602156.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1394922848.602156.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 41
Josie fajnie wygladasz:) cos mi dzis nie chce zalaczyc mojego...
U nas pogoda do d, Pe poszedl z Gogo na spacer pomimo, ja mialam relax wannowy:)
W ogole wciagnelam sie w nowy serial Most nad Sundem, taki szwedzko chyba dunski kryminal. Mocny:) na patrztv.
Dzis mamy gosci: moja sis z mezem i nasza mama beda ok poludnia, robimy obiad i w ogole.
Czytam Was caly czas, nie zawsze mam jednak wene cos napisac czy odpowiwdziec...
Wiem tylko, ze niektore z Was doluja mnie kulinarnie...:) potrzebuje coacha kulinarnego, ktory bedzie mowil mi, co mam zrobic do jedzenia do przodu (bo zakupy) i rozliczal z efektow. Kołczyni wlasciwie:) ktoras reflektuje? Tak na lajcie, oczywiscie... moze osobny watek, moze ktos jeszcze dolaczy? Stworzymy silna grupe pod wezwaniem;) motto: What do we want? Food! When do we want it? Now! ;)

Josie, u mnie juz 36 prawie:) i gdy zdalam sobie sprawe, ze to juz koniec niedlugo, to jakos tak nostalgicznie mi sie zrobilo...

Hatszept, raportuj, jak nic? Jak Pete? I Wy? Moze jakas prezentacje w pp trzasniesz;)

Letnie ciuchy... na razie mamy wiosenne w miare, brakuje bodziarow fajnych z krotkim rekawem. Reszte sie zobaczy.

Ide suszyc wlosy.
Pa:)

reklama
Do góry