reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

nic nie znalazlam na ten temat, zapytam ja w przyszlym tygodniu skad to wziela. ona w sumie taka zakrecona jest dosc wiec mozliwe ze cos pokrecila, tez mi sie to wydaje malo prawdopodobne

ide spac chyba, jakas padnieta jestem ostatnio wieczorami, chyba ciezkosc brzucha zaczyna mnie dobijac

reklama
:szok:

Żeby dobić te dziewczyny, których dzieci nie mówią (i siebie przy okazji też) napiszę, że nasze dzieci powinny mieć w słowniku czynnym ok 50 - 100 słó, w zależności od autora :sorry:

na szczęście jest to tak zwana średnia. A wiesz jak jest ze średnią?? średnio na spacerze pan i jego pies mają po 3 nogi :)

nic nie znalazlam na ten temat, zapytam ja w przyszlym tygodniu skad to wziela. ona w sumie taka zakrecona jest dosc wiec mozliwe ze cos pokrecila, tez mi sie to wydaje malo prawdopodobne

to chyba w Uk cos takiego jest?

Młoda ma protest głodowy, ale przynajmniej śpi całe noce. Na lewej i prawej dolnej 5 widać już białą małą plamkę:)Dziś jedziemy na spotkanie z Dorą i Diego (Aga, Alijenka - jedziecie?). My ok 14.00 będziemy!

aga
ależ może być w opiętych legginsach, w dzisiejszych czasach to bez różnicy:) Ważne, żeby sukienek nie nosił! I co, wyjeżdżacie z braciszkiem?

josie też kiedyś wam pisałam o dwóch dwulatkach, którzy wszystko Polce i takiej drugiej dziewczynce zabierali, popychali, na ślizgawce przepychali i młoda zirytowała się sama, wybiegła z placu z rykiem, trzasła bramką i nie chciała już tam wracać:D Ta druga była bardziej cierpliwa:D To teraz odwrotnie, moja nie je:pp

aylin na razie tylko te 5 sukienek co wklejałam i dwie kamizelki na wiosnę/jesień. Getry na wiosnę kupiłam w sklepie i koszulki na lato też - pisałam wam, że w styczniu P obkupiłam na wyprzedażach. Na allegro to oglądam letnie sukieneczki i tuniki:D I ciągle nic nie widzę na wesele:/

A i dołączam się do tych z @@@@....

Młoda ma protest głodowy, ale przynajmniej śpi całe noce. Na lewej i prawej dolnej 5 widać już białą małą plamkę:)Dziś jedziemy na spotkanie z Dorą i Diego (Aga, Alijenka - jedziecie?). My ok 14.00 będziemy!

aga
ależ może być w opiętych legginsach, w dzisiejszych czasach to bez różnicy:) Ważne, żeby sukienek nie nosił! I co, wyjeżdżacie z braciszkiem?
Ja się dziś umówiłam z dwoma osobmi na Dorę, ale zapomniałam, ze mam zaproszenie na 7urodziny przyjacółki synka.

Kasiek, a może takie sukieneczki na imprezę dla P. ;)
Buy Lace Dress (3-16yrs) online today at Next: Poland
Buy Spot Bridesmaid Dress (3mths-6yrs) online today at Next: Poland
Buy Ecru Sash Bridesmaid Dress (3mths-16yrs) online today at Next: Poland
Ceny zacne, ale sukieneczki sliczne!

Josie, to daj znac, jak dowiesz się a propos tego 1/2 etatu...tez jestem ciekawa...

Macku, dobijasz tą iloscią slów...oj dobijasz!!!

Sunshine, witaj po przerwie...ja tez tak tu z doskoku przez przeprowadzke ;)

Mlodak, Sz. bezbłędny z tą kryjowką ;D

A gdzie się podziewają moje Warszawianki??? kiedy meeting?

A u nas przeprowadzka na ukończeniu...już dziś pierwsza noc w nowym lokum...ciekawa jestem jak P. zareaguje na nowy pokoj...tzn. widział go już wielokrotnie, ale zawsze po jakims czasie biegnie do drzwi wejściowych i ciagnie nas zebysmy wychodzili...;/ no to teraz będzie problem z wyjściem ;) no ale na pewno się przyzwyczai ;)

Ps. Ja średnio kapuję te wszystkie podziękowania/polubienia, wiec proszę się nie obrazac, jeśli czego kiedyś tam nie kliknę ;)))

Ostatnia edycja:
Witam! :-)
odpoczywam dziś od mego dziecka :-) M od rana zabrał ją do zoo, a teraz do kolegi... A ja mam ciszę :sorry2:
na szczęście jest to tak zwana średnia. A wiesz jak jest ze średnią?? średnio na spacerze pan i jego pies mają po 3 nogi :)
Tak sobie tłumacz ;-)

A u nas przeprowadzka na ukończeniu...już dziś pierwsza noc w nowym lokum...ciekawa jestem jak P. zareaguje na nowy pokoj...tzn. widział go już wielokrotnie, ale zawsze po jakims czasie biegnie do drzwi wejściowych i ciagnie nas zebysmy wychodzili...;/ no to teraz będzie problem z wyjściem ;) no ale na pewno się przyzwyczai ;)

Ps. Ja średnio kapuję te wszystkie podziękowania/polubienia, wiec proszę się nie obrazac, jeśli czego kiedyś tam nie kliknę ;)))

Gratuluję przeprowadzki! :tak:

Ja traktuję ten nowy przycisk "lubię to" jak na fejsie. Jestem raczej mało wylewna, więc bardzo mi pasuje, aby wyrazić to co czuję ;-)

a ja prawie nigdy nie uzywalam tych podziekowan, teraz tez nie zamierzam tym bardziej ze na telefonie to nawet ich nie ma:)

hatszept powodzenia z przeprowadzka, P na pewno sie przekona jak zobaczy tam swoje zabawki:tak:

w krakowie leje i wieje....

Josie - w rzeszowie tez. Tys zaliczyła tylko 15 minut huśtawki i uciekaliśmy bo glowe chcialo urwać.
Hatszept nie widzę co tam wkleilas ale potem na kompie otworze. Bo my tez na wesele szukamy i również nic sensownego znaleźć na alledrogo nie mogę. Przez przypadek kupilam ta na swieta. Wiec jak by upalu nie bylo to pewnie obleci.

We wrocku też pogoda masakra :/ i przesiedzieliśmy dzień w domu, bo jubilata siostra ma gorączkę od 2dni i bałam się ryzykować z Antkiem.

Dziewczyny koleżanka mi przyniosła ładną sukieneczkę bym jej na allegro wystawiła więc jak coś to potem mogę fotkę wkleić.

reklama
Do góry