reklama
nasz lubi w zaleznosci od humoru ale na razie powstrzymuje meza przed strzyzeniem, bo w koncu mu sie wloski troche zagescily i chce zobaczyc co to z tego bedzie. w miare rowno rosna w koncu :-)
ale piekna pogoda a ja w biurze dzis. ale wyjde wczesniej chyba i skoczymy na drugi spacer
dziewczyny slyszalyscie o czyms takim ze jak sie wraca do pracy po macierzynskim na pol etatu to za to drugie pol spedzone z dzieckiem w domu dostaje sie jakis dodatek rodzinny czy inne pieniadze od panstwa?
ale piekna pogoda a ja w biurze dzis. ale wyjde wczesniej chyba i skoczymy na drugi spacer
dziewczyny slyszalyscie o czyms takim ze jak sie wraca do pracy po macierzynskim na pol etatu to za to drugie pol spedzone z dzieckiem w domu dostaje sie jakis dodatek rodzinny czy inne pieniadze od panstwa?
Ostatnia edycja:
kasiekz
Fanka BB :)
Moja z zeszłorocznych wyrosła, więc buszuję po allegroWłaśnie wróciłam do domu, a młoda znowu nie miała czasu nic zjeść i od rana tylko śniadanie...teraz zapycha się szynką, bo zupa blee!
aylin pięknie mu odpowiedziałaś, bo też miała cie o to pytać Ciuszki śliczne, a sukienka wystrzałowa!
aga właśnie, ja też uważam, że córa bardziej nadwyręża budżet Dokładnie, co za luz w tym roku. Ja też siedzę sobie z sąsiadką z kawami, a młode latają
josie u mnie wszystko z zeszłego roku za małe:/
aylin pięknie mu odpowiedziałaś, bo też miała cie o to pytać Ciuszki śliczne, a sukienka wystrzałowa!
aga właśnie, ja też uważam, że córa bardziej nadwyręża budżet Dokładnie, co za luz w tym roku. Ja też siedzę sobie z sąsiadką z kawami, a młode latają
josie u mnie wszystko z zeszłego roku za małe:/
bylam na placu zabaw z mlodym, ale sie zirytowalam , byl jeden chlopiec kilkulatek ktory sie wszystkim psocil jednego na zjezdzalni popchnal, jankowi co chwile wykopywal pilke na drugi koniec placu, z innym sie poklocil o cos i go uderzyl, a jego matka oczywiscie nic na to wszystko! stala sobie z kolezankami i plotkowala grrrrr
kasiek u nas apetyt wrecz odwrotnie, dopisuje, dzis zjadl calego fileta w panierce, 200g a do tego fasolke szparagowa. rano o 6 cale mleko i pozniej kaszke i jeszcze mu niania musiala dorabiac
w pracy pozamykalam tematy, w przyszlym tygodniu ide jeszcze do czwartku ale to tak bardziej towarzysko, pooddawac sprzet, posprzatac biurko, i wolne!!!!
we wtorek mam USG:-)
kasiek u nas apetyt wrecz odwrotnie, dopisuje, dzis zjadl calego fileta w panierce, 200g a do tego fasolke szparagowa. rano o 6 cale mleko i pozniej kaszke i jeszcze mu niania musiala dorabiac
w pracy pozamykalam tematy, w przyszlym tygodniu ide jeszcze do czwartku ale to tak bardziej towarzysko, pooddawac sprzet, posprzatac biurko, i wolne!!!!
we wtorek mam USG:-)
w naszym panstwie takie cuda? nie wierze.....
Kasiek - chwal się
agaundpestka
M
aga właśnie, ja też uważam, że córa bardziej nadwyręża budżet
Oj nie do końca się z tym mogę zgodzićdziewczynka = nadwyręzony budżet domowy.
Synek śpi, a ja miałam prasować i co leńńńńńń
A Wy gdzie jesteście???
no wlasnie gdzie wy?
aga no ja tez nieprzekonana do konca z tym budzetem ale na pewno dla dziewczynek jest wiekszy wybor w sklepach i latwiej cos znalezc.
ja sie staram jaska kolorowo ubierac i co chwile slysze na placu "oddaj dziewczynce" "zobacz jak dziewczynka cos tam" tlumacze to sobie ze on ma po prostu piekna buzie i dlugie rzesy hahahah
ale fakt ze wiekszosc chlopcow to w ciemnych dresach i granatowych kurtkach
nie wiem co z tym pol etatu, musze sprawdzic bo kolezanka cos wczoraj mowila o tym ze wyczytala na stronach rzadowych.
aga no ja tez nieprzekonana do konca z tym budzetem ale na pewno dla dziewczynek jest wiekszy wybor w sklepach i latwiej cos znalezc.
ja sie staram jaska kolorowo ubierac i co chwile slysze na placu "oddaj dziewczynce" "zobacz jak dziewczynka cos tam" tlumacze to sobie ze on ma po prostu piekna buzie i dlugie rzesy hahahah
ale fakt ze wiekszosc chlopcow to w ciemnych dresach i granatowych kurtkach
nie wiem co z tym pol etatu, musze sprawdzic bo kolezanka cos wczoraj mowila o tym ze wyczytala na stronach rzadowych.
Ostatnia edycja:
agaundpestka
Josie hehe dziś Antek był w jeansach i bejsbolówce typowy chłopczyk, a pani do córki swojej mówi oddaj dziewczynce łopatkę
Ja też myślę, ze dla dziewczynek więcej rzeczy po pierwsze spódniczki, sukieneczki, tuniki, leginsy nie raz sobie wyobrażałam Antka w opiętych leginsach
Ja też myślę, ze dla dziewczynek więcej rzeczy po pierwsze spódniczki, sukieneczki, tuniki, leginsy nie raz sobie wyobrażałam Antka w opiętych leginsach
reklama
edek:
Chwalę się. P wczoraj w wannie sama zaśpiewała całą piosenkę Panie Janie, a dziś myjąc naczynia w zlewie cały refren 'Jagódek'. I umie też refren piosenki o pustyni...nie znam tytułu. Postaram się nagrać i wrzucić
Żeby dobić te dziewczyny, których dzieci nie mówią (i siebie przy okazji też) napiszę, że nasze dzieci powinny mieć w słowniku czynnym ok 50 - 100 słó, w zależności od autora
Powodzenia!Ale teraz juz ok.
musze sie przyznać ale od niedzieli odstawiłam pepsi Tak to był nałóg, litrami piłam...tak jak ktos uzależniony od kawy. Ja pierwsze rano co to musiałam napisać sie pepsi
Zaaplikował sobie darmową szczepionkę ;-)ktora ostatnio pisala ze dziecko wszystko bierze do buzi?!?!?!?! dzis moj w piaskownicy cala garsc piachu sobie wpakowal i najwyrazniej mu posmakowalo bo chwile pozniej wpakowal kolejna az sie boje myslec co on tam zezarl z tym piaskiem....
Może podjada ślimaki, gdy nie widzisz ;-)Jak NataszkaJak P chwaliłam, że je dużo i wszystko to od dwóch dni pauza - na wszystko.
Ale by było całkiem sympatycznie ;-)dziewczyny slyszalyscie o czyms takim ze jak sie wraca do pracy po macierzynskim na pol etatu to za to drugie pol spedzone z dzieckiem w domu dostaje sie jakis dodatek rodzinny czy inne pieniadze od panstwa?