reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
nasz lubi w zaleznosci od humoru :baffled: ale na razie powstrzymuje meza przed strzyzeniem, bo w koncu mu sie wloski troche zagescily i chce zobaczyc co to z tego bedzie. w miare rowno rosna w koncu :-)

ale piekna pogoda a ja w biurze dzis. ale wyjde wczesniej chyba i skoczymy na drugi spacer

dziewczyny slyszalyscie o czyms takim ze jak sie wraca do pracy po macierzynskim na pol etatu to za to drugie pol spedzone z dzieckiem w domu dostaje sie jakis dodatek rodzinny czy inne pieniadze od panstwa?

Ostatnia edycja:
Moja z zeszłorocznych wyrosła, więc buszuję po allegro:pWłaśnie wróciłam do domu, a młoda znowu nie miała czasu nic zjeść i od rana tylko śniadanie...teraz zapycha się szynką, bo zupa blee!

aylin
pięknie mu odpowiedziałaś, bo też miała cie o to pytać:D:D Ciuszki śliczne, a sukienka wystrzałowa!

aga właśnie, ja też uważam, że córa bardziej nadwyręża budżet:D Dokładnie, co za luz w tym roku. Ja też siedzę sobie z sąsiadką z kawami, a młode latają:D

josie u mnie wszystko z zeszłego roku za małe:/

bylam na placu zabaw z mlodym, ale sie zirytowalam , byl jeden chlopiec kilkulatek ktory sie wszystkim psocil jednego na zjezdzalni popchnal, jankowi co chwile wykopywal pilke na drugi koniec placu, z innym sie poklocil o cos i go uderzyl, a jego matka oczywiscie nic na to wszystko! stala sobie z kolezankami i plotkowala grrrrr

kasiek u nas apetyt wrecz odwrotnie, dopisuje, dzis zjadl calego fileta w panierce, 200g:szok: a do tego fasolke szparagowa. rano o 6 cale mleko i pozniej kaszke i jeszcze mu niania musiala dorabiac:-D

w pracy pozamykalam tematy, w przyszlym tygodniu ide jeszcze do czwartku ale to tak bardziej towarzysko, pooddawac sprzet, posprzatac biurko, i wolne!!!!
we wtorek mam USG:-)

no wlasnie gdzie wy?

aga no ja tez nieprzekonana do konca z tym budzetem:-D ale na pewno dla dziewczynek jest wiekszy wybor w sklepach i latwiej cos znalezc.
ja sie staram jaska kolorowo ubierac i co chwile slysze na placu "oddaj dziewczynce" "zobacz jak dziewczynka cos tam" :-D:szok: tlumacze to sobie ze on ma po prostu piekna buzie i dlugie rzesy hahahah
ale fakt ze wiekszosc chlopcow to w ciemnych dresach i granatowych kurtkach

nie wiem co z tym pol etatu, musze sprawdzic bo kolezanka cos wczoraj mowila o tym ze wyczytala na stronach rzadowych.

Ostatnia edycja:
Josie hehe dziś Antek był w jeansach i bejsbolówce typowy chłopczyk, a pani do córki swojej mówi oddaj dziewczynce łopatkę :D
Ja też myślę, ze dla dziewczynek więcej rzeczy po pierwsze spódniczki, sukieneczki, tuniki, leginsy :D nie raz sobie wyobrażałam Antka w opiętych leginsach :D

reklama
edek:
Chwalę się. P wczoraj w wannie sama zaśpiewała całą piosenkę Panie Janie, a dziś myjąc naczynia w zlewie cały refren 'Jagódek'. I umie też refren piosenki o pustyni...nie znam tytułu. Postaram się nagrać i wrzucić:)
:szok:

Żeby dobić te dziewczyny, których dzieci nie mówią (i siebie przy okazji też) napiszę, że nasze dzieci powinny mieć w słowniku czynnym ok 50 - 100 słó, w zależności od autora :sorry:
Ale teraz juz ok.
musze sie przyznać ale od niedzieli odstawiłam pepsi :zawstydzona/y: Tak to był nałóg, litrami piłam...tak jak ktos uzależniony od kawy. Ja pierwsze rano co to musiałam napisać sie pepsi :zawstydzona/y:
Powodzenia! :tak:

ktora ostatnio pisala ze dziecko wszystko bierze do buzi?!?!?!?! dzis moj w piaskownicy cala garsc piachu sobie wpakowal:wściekła/y: i najwyrazniej mu posmakowalo bo chwile pozniej wpakowal kolejna:no: az sie boje myslec co on tam zezarl z tym piaskiem....
Zaaplikował sobie darmową szczepionkę ;-)

Jak P chwaliłam, że je dużo i wszystko to od dwóch dni pauza - na wszystko.
Może podjada ślimaki, gdy nie widzisz ;-)Jak Nataszka :-D
dziewczyny slyszalyscie o czyms takim ze jak sie wraca do pracy po macierzynskim na pol etatu to za to drugie pol spedzone z dzieckiem w domu dostaje sie jakis dodatek rodzinny czy inne pieniadze od panstwa?
:no: Ale by było całkiem sympatycznie ;-)

Do góry