reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

kasiek - mojej słabo a te sa na wyrost. Stwierdziałm ze jak nie kupie to będe zalować. A jak będą za duze to najwyzej sprzedam

alijenka - moja ma tak szczupła stope ze ja raczej sie obawiam ze będą jej latać. Ale drugie o tak jej kupie w sklepie. Takie z regulowanym zapięciem z przodu.
I super musiało wyglądać przeżuwanie slimaka :) Moja jeszcze zyjątek nie widziała. U nas wiosna dopiero od poniedziałku

reklama
Matko co za dzien... O 12 wyszlismy do lekarza bo po drodze plac zabaw, u lekarza obsuwa obejrzala go ale jak do ucha zajrzala to taki tyk sie zaczal, ze masakra. Mowi ze blona nabrzmiala w tym uszku i ona by radzila jeszcze dzis do laryngologa bo nie wiadomo czy nie trzeba przekluc o_O no to ja myslalam ze zjade. Mowi ze poszukaja mi czy ktos poza medicover mnie jeszcze przyjmie a jak nie to sor nam zostaje. Ja bez auta bez obiadu, mlody ryczy na cala przychodnie. Kazala pielegniarce dac mu nurofen i szukac mi konsultacji. Pol godziny tam siedzialam i go uspokajalam taki splakany. I jeszcze telefon mi padl. Na szczescie znalazly cos i sie okazalo ze to u moich rodzicow na osiedlu wiec pedem do domu, po schodach na 3p z brzuchem wozkiem i dzieckiem, okazalo sie ze na darmo bo i tak nie chcial jesc, wiec spowrotem do tego lekarza, godzina czekania, znow ryk przy badaniu, ale gosc powiedzial ze jak chce to przekluje ale to bedzie strasznie bolalo i bym musiala go mocno trzymac. Ale ze on nie jest zwolennikiem, ze nic strasznego sie nie dzieje i moze samo peknie a moze sie wchlonie. Wiec zrezygnowalam. Dostalismy antybiotyk przeciwbolowe i oklady z kamfory. I spowrotem na 3p z tym wszystkim. Jak wpadlam do domu to juz byla 18, upocona jak swinia, glodna jak wilk, mlodemu puscilam bajki zeby sie uspokoil a sama padlam na kanape i o malo sie nie poryczalam....
Cos tam podjadl i poszedl spac ale juz raz jeczal przez sen ała wiec mysle ze pobudki murowane....

Josie - wspolczuje. Bol ucha podobno jest straszny. Moj T co chwile ma zapalenie odluszczycowe. Dalas mu nurofen jyz na noc?

Daje mu na zmiane nurofen i pedicetamol co kilka godzin. Przed spaniem pedicetamol dostal i teraz czekam az sie obudzi to mu dam druga dawke antybiotyku i nurofen.... To najgorsza choroba jaka zlapal do tej pory normalnie odechciewa mi sie tego zlobka

Josie wspolczuje Jasiowi, ja tez z tych co wiedza co to bol ucha. Zdrowka dla Niego, niech szybko przejdzie :tak: A Ty odpoczywaj bo dzien pełen wrażeń.

MsMickey szkoda, ze nie widac buzki dziecka - kury :-D

Zmierzyłam P stopę i ma 15cm :szok:

josie
joj, ale miałaś dzień:/ Oby szybko Jasiowi przeszło!

alijenka twoja to na jakiejś kofeinie chyba leci:D Moja poszaleje 4 godz. i wykłada się spać:p Z tym ślimakiem to komedia, normalnie czytałam, wyobrażałam sobie i pękłam ze śmiechu:D Pola ślimaka przykłada sobie do ucha, bo babcia kiedyś pokazała jej, że muszelki szumią:pp

msmickey moja dżdżownice uwielbia zbierać na łopatkę i do wiaderka:)

hej kobiałki

kasiek to P chyba ma już buta rozmiar 24 ??!! moja ma ostatnio tak że wszystko musi spróbować :szok::szok::no::no::baffled::baffled: normalnie kawałek gąbki zjadła, naklejki wkłada do buzi, wszystko co znajdzie na podłodze, masakra już nie wiem jak mam jej tłumaczyć że nie wolno

josie jak Jasiu ???? współczuję Ci wczorajszej bieganiny i wiem co to ból ucha bo za dziecka ciągle miałam coś nie tak z uszami

Aylin moja tez nie ma aż tak grubej stópki ale ma wysoki podbicie :-(

reklama
Witam się szybko i zbieramy się na spacerek :) wczoraj Antek usnął mi po zoo w wózku w domu się nie dało go obudzić, spał przy hałasie (gości) wstał przed 20tą- więc już miałam wizję siedzenia z nim do nocy, a on usnął po 22ej :)
A też już ma buty 24.

Dziewczyny mam pytanko znacie jakieś fajne miejsca na wyjazd, może być sam pokój z łazienką w miarę cenowo, mamuśka mnie prosi byśmy na Wielkanoc wyjechali- marzy jej się Kraków, ale obawiam się, ze cenowo będzie nie do przeskoczenia.

DSC_6873.jpg

Załączniki

• DSC_6873.jpg
    DSC_6873.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 50
Do góry