Hej,
nie pamietam czy wam pisałam ale w sbote na dniu kobiet bylismy w restauracji. Mój zamówił sobie zupę cebulową, ja rybe dla nunu frytko domowe wzielismy. I po raz pierwszy frytki nie wzbudziły az takiego zachwytu jak zwykle. Wygrała zupa cebulowa.... Więc poprosiłam dzis mamę aby ugotowała tysi na obiad. Mówiła ze dzicina po śniadaniu poszła sie bawić to zaczeła gotować aby jak wróca ze spacerku była gotowa. Nie dane jej było - musiała na już chłodzić bo młoda poczuła zapach i dawaj do jedzenia.... Mam fankę zupy cebulowej w domu
A i nowe oczywiście. Z nexta
super
nie pamietam czy wam pisałam ale w sbote na dniu kobiet bylismy w restauracji. Mój zamówił sobie zupę cebulową, ja rybe dla nunu frytko domowe wzielismy. I po raz pierwszy frytki nie wzbudziły az takiego zachwytu jak zwykle. Wygrała zupa cebulowa.... Więc poprosiłam dzis mamę aby ugotowała tysi na obiad. Mówiła ze dzicina po śniadaniu poszła sie bawić to zaczeła gotować aby jak wróca ze spacerku była gotowa. Nie dane jej było - musiała na już chłodzić bo młoda poczuła zapach i dawaj do jedzenia.... Mam fankę zupy cebulowej w domu
ja stwierdzialam ze zaryzykuje kupowałam po wymiarach wkładki wew i sandałki na rzepy wiec łatwe w regulacji. Ale tak strasznie mi sie podobały ze sie nie oparłam. Bo poza tym to buty wolę jednak mierzyć.Aylin pochwal się sandałkami , nie mam dalej odwagi kupić małej butów na necie, a Ty nowe wylicytowałaś ??
A i nowe oczywiście. Z nexta
Antek wyzdrowiał, od wczoraj brak gorączki i wysypki też, ale lekarka powiedziała, ze ileś %% dzieci ma dłużej temperaturę i przechodzi bez wysypki..
Zmykamy do zoo.
super