reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Rysica - kupiłaś ten komplecik z next-a?

Ja wlasnie wylicytowalam sandałki dla nunu na lato i usatysfakcjonowana mogę udac sie do łózeczka.

A wlasnie - w środe ide z mała do lekarza. Juz 2 razy w dwóch róznych szpitalach pediatrzy zwrócili uwagę na szmery w serduszku - i mam to skonsultowac jak bedzie zdrowa. A ze zdrowa przewaznie jest to pora sie wybrac w koncu

reklama
Hej
Ja siedze u moich rodzicow do jutra:)
Janek chory:/ katar z nosa leci ciurkiem... Nie wiem czy to po zlobku czy sie przeziebil w sobote bo duzo bylismy na dworze....

Aronia moj alergii nie ma i nie chorowal dopoki do zlobka nie poszedl:/

Aylin trzymam kciuki za badanie

Młody po zjedzeniu ostatniej lyzeczki kaszki na kolację odbił i wszystko zwrócił. Potem zjadł kromke chleba popil kubeczkiem wody i poszedł spać. Martwić się? Przy wirusowce to chyba by i ten chleb zaraz zwrócił?

Maćku a my moze w czerwcu sie zobaczymy:)
Faktycznie. Zapomniałam, żeśmy umówione ;-)
maćku to w Wieleniu się teraz taki spęd zrobił ????????????????? Jeździłam tak jakieś 15 lat pod rząd na wakacje z rodzicami i było w miarę spokojnie, za to nie nawidzę Boszkowa bo tam to katastrofa jest!!! No to w razie czego możemy się zmówć np. w Brennie ale tam chyba też dużo ludzi. Ja ostatnimi czasy jeżdżę do Nowego Dębca ale to z drugiej strony Leszna
za panieński !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może nie jest tak źle jak w Boszkowie, bo nie leży przy szlaku kolejowym, ale rozwinął się turystycznie :tak: W Brennie nigdy nie byłam. W Dębcu tym bardziej. Bo ja mieszkam 60 km od Leszna w stronę Wielenia właśnie. I w okolicy mam kilka innych jezior do dyspozycji ;-)
maćku aylin alijenka czasem lepiej dołożyć za coś porządnego lub kupić używany taniej. P ma po innych Little Tikes a on nowy od 500zł na allegro. Ale ciężki, solidny, stabilny i na dworze służy już 7 rok a nie wyblakł:) Jak u mnie wchodzą trzy dziewczynki i skaczą tam, przepychają się to on nie drgnie. Otwierane okna, cały zabudowany i z przodu jeszcze ogródek:) I trzeba uważać, bo to zakup na lata, sąsiadka kupiła w Leroy Marlin taką tandetę, że szok. Wiatr wieje to rozkłada się, dzieci latają to się chwieje, nogą zahaczą próg i przewraca się
Ja to się zastanawiam, czy nie kupić desek w tartaku i zagonić M, żeby coś sklecił :tak:

Zdycham :( chora jestem :( gorączka i mega kaszel!!!! :( Monika też kaszle, ma stan podgorączkowy, ale dostała antybiotyk, bo gardło wygląda masakrycznie i słychać szmery w oskrzelach :( kuź... mam już derdecznie dość tych chorób!!!! Ja jutro do lekarza i na L4 do piątku
Zdróka życzę! :tak:

A wlasnie - w środe ide z mała do lekarza. Juz 2 razy w dwóch róznych szpitalach pediatrzy zwrócili uwagę na szmery w serduszku - i mam to skonsultowac jak bedzie zdrowa. A ze zdrowa przewaznie jest to pora sie wybrac w koncu
&&&&& za kontrolę!
Hej
Ja siedze u moich rodzicow do jutra:)
Janek chory:/ katar z nosa leci ciurkiem... Nie wiem czy to po zlobku czy sie przeziebil w sobote bo duzo bylismy na dworze....
:-(
Oby szybko przeszło!

Aylin trzymam kciuki

josie zdrowka dla Jasia :-(

Rysica kuruj sie

Mlodak bedzie dobrze ;-)Jutro juz nic mu nie bedzie. Stanęło mu na żołądku i tyle, nie martw sie.

hej kobiałki :-):-)

aronia moja nie ma alergii i jest drugi raz chora

polaa cisza na forum bo trzeba korzystać z pogody :-):-)

kasiek niby u nas ciepło ale wiatr był strasznie zimy :-(

Rysica zdrówka dla Was

Aylin pochwal się sandałkami :-D, nie mam dalej odwagi kupić małej butów na necie, a Ty nowe wylicytowałaś ??

josie zdrówka dla Janka

mlodak i jak Sz ???????????????

maćku bardzo dobrze wiem gdzie jest Wschowa bo chyba tam mieszkasz ??? to pochwal się tymi jeziorami :-) i jakimś fajnym miejscem. Ja w Brennie też nigdy nie byłam, moi rodzice jeździli do Wielenia i do Krzycka zresztą tak jak pisałam całą młodość wakacyjna tam miałam, nawet miałam chłopaka z Olejnicy i jakieś 5 lat temu się z nim spotkałam :-D

W nocy nocy full kwekania ale przez sen na szczęście. Rzygów brak. Od rana wesoły, śniadanie zjadł ale zrobiłam mniejszą porcję celowo. Nie wiem może faktycznie coś.mu ciazylo na żołądku i się tego pozbył.

Aga jak Antek??????

Antek wyzdrowiał, od wczoraj brak gorączki i wysypki też, ale lekarka powiedziała, ze ileś %% dzieci ma dłużej temperaturę i przechodzi bez wysypki..

Zmykamy do zoo.

maćku jak mi się coś takiego podoba, drewniany domek. Ale mój M to dwie lewe ręce do takich spraw:/ U mnie w okolicy jest też dużo domków na starych pniach drzew - to już dla trochę starszych dzieci, ale BOSKIE:)

aylin oj to idź sprawdź i daj znać! I sandałki chcę zobaczyć:D

josie zdrówka dla Jasia!

mlodak u mnie to samo. Zjadła kaszę i wszystko zwymiotowała na całe łóżko:/ Miałam akcję przebierania dziecia, siebie i łóżka. Potem wypiła herbatę i poszła spać, ale o 5.30 pobudka i do 7.30 jęczenie na przemian z darciem się. U nas 5 idą, palce moje wkłada do buzi i pokazuje, że ją boli:/

alijenka a wiesz, że u mnie wiatru nie było. Troszkę, ale ciepły, bo i P i córa sąsiadów bez czapek i w bluzach buszowały, no i my porozbierane. Kiedyś u nas była wichura, a u mojej mamy (3km dalej) lekki wiaterek.

aga
super!!! Bawcie się dobrze:)

muńka ale zapowiada ci się mega impreza!

andzia co tam u ciebie?

Edzio
A ja jestem przed okresem, napierdzielają mnie jajniki od wczoraj, boli łeb, chce się wymiotować, brzuch wzdęty i mam dość!

WIOSNA
pogoda.jpg

Załączniki

• pogoda.jpg
    pogoda.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
reklama
jas ma chyba zapalenie ucha :-( co chwile pokazuje ze go boli. idziemy na 14 do lekarza ehhhhh

mnie za to boli glowa od wczoraj, w nocy zdesperowana wzielam jaska pedicetamol w syropie bo juz nie chcialam rodzicom po szafkach grzebac

Do góry