reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam :)
Munka ja na androidzie tez nie mam :/

Kasiulka pozdrawiamy :*

Andzia współczuję nocki :) nasza od 19- 8:15 (do 7ej w łóżeczku) :)

Dziś chyba jedziemy do przyjaciółki na ploteczki, a i dla Antka nie zabraknie atrakcji, bo jej siostra ma córki które nie odchodzą od niego na krok :D

reklama
aga hahaha jak Pola, ona identycznie na plaży zasypiała:D Mieliśmy taki namiot plażowy i w nim spała, pies pilnował a my kąpiel:)

asik ja też założyłabym coś jasnego. Jeśli nie biel to pudrowy róż, modne ecru czy coś. Kiedyś byłam na skromnym kościelnym, gdzie panna młoda miała marynarkę i garsonkę ecru.

alijenka to masz roboty, bo ja mam jedynie niecałe 6arów:D Heh, my chyba na tą wiosnę się nie wyrobimy i dopiero na następną będziemy coś sadzić.

andzia
zdróweczka dla Matiego!

maćku
witaj! Super, że u was wszystko OK:)

kasiulka
są podziękowania, ale pod postem po lewej stronie:) Co tam u ciebie?

Z P pierwszy raz nad morzem byłam jak miała 3,5mies. i serdecznie polecam taki okres:) W restauracji grzeczna, bo siedziała w foteliku w wózku i bawiła się czymś lub spała, na plaży zawsze spała, bo szum morza usypiał:)

Alijenka szkoda, ze urlop odwolany. Ale moze da sie cos wykombinowac jeszcze. W domu sie nie zamykaj, bo zwariujesz w koncu ;-) Mi tez rece opadaja, bo sie przed wyjsciem ganiamy zeby sie ubrac, a przy zakladaniu kurtki jest wrzask, ale trudno... Poza tym jest tez na etapie testowania mojej cierpliwosci nawet na zewnatrz wiec jak mu zabronie czegos (np. zbiegania z bardzo stromej gorki) to histeria i rzut na glebe :dry: Podnosze go, sadzam lub stawiam i odchodze kilka krokow - spokoj w 30 sekund. Spojrzenia ludzi - bezcenne :-)

Andzia wspolczuje nocki - zeby potrafia dac w kosc. U nas piatki powoli nacieraja.

Munka fajno, ze spotkanie Warszawianek udane :)

Asik gratki :) Malej czarnej raczej bym nie zalozyla - moze mala turkusowa, albo bezowa ;-)

Kasiek to sie napracowalas w ogrodzie - jakies zakwasy dzisiaj?

MsMickey jak juz Munka zdradzila to teraz pokaz nam zdjecie swojego brzucholka :D

Aga super z tym zoo. Ja nie mam w poblizu :/ Jest jakis monkey world, ale trza autem jechac wiec musze L namowic. Aaaa i jeszcze jest farma z malymi zwierzatkami, ktore mozna karmic... ale nie wiem czy moj Elmir ich nie zasciska na smierc...

Macku dobrze, ze wyszlas z tych krzakow. Ciesze sie, ze wszystko u Was ok.

Kasia.natka dobrze, ze wkleilas stronke z przepisami, skorzystam. Juz mi sie znudzilo gotowanie tego samego non stop...

Aylin ty chyba korzystalas z jakiejs fajnej strony z przepisami tez. Moglabys wkleic?

Pogoda srednia, ale brykamy zaraz na spacer i do sklepu. Pewnie ze 3 h sie zejdzie. W nd mamy isc na urodziny do kolezanki Tomcia. Nie wiem jak to zrobie skoro w sb wychodne - pierwszy raz od nie wiem kiedy i do tego same baby :sorry2:

Witam :)
Munka ja na androidzie tez nie mam :/

Kasiulka pozdrawiamy :*

Andzia współczuję nocki :) nasza od 19- 8:15 (do 7ej w łóżeczku) :)

Dziś chyba jedziemy do przyjaciółki na ploteczki, a i dla Antka nie zabraknie atrakcji, bo jej siostra ma córki które nie odchodzą od niego na krok :D

Jak możesz???:-:)-p
udanego dnia

Alijenka szkoda, ze urlop odwolany. Ale moze da sie cos wykombinowac jeszcze. W domu sie nie zamykaj, bo zwariujesz w koncu ;-) Mi tez rece opadaja, bo sie przed wyjsciem ganiamy zeby sie ubrac, a przy zakladaniu kurtki jest wrzask, ale trudno... Poza tym jest tez na etapie testowania mojej cierpliwosci nawet na zewnatrz wiec jak mu zabronie czegos (np. zbiegania z bardzo stromej gorki) to histeria i rzut na glebe :dry: Podnosze go, sadzam lub stawiam i odchodze kilka krokow - spokoj w 30 sekund. Spojrzenia ludzi - bezcenne :-)

Andzia wspolczuje nocki - zeby potrafia dac w kosc. U nas piatki powoli nacieraja.

Munka fajno, ze spotkanie Warszawianek udane :)

Asik gratki :) Malej czarnej raczej bym nie zalozyla - moze mala turkusowa, albo bezowa ;-)

Kasiek to sie napracowalas w ogrodzie - jakies zakwasy dzisiaj?

MsMickey jak juz Munka zdradzila to teraz pokaz nam zdjecie swojego brzucholka :D

Aga super z tym zoo. Ja nie mam w poblizu :/ Jest jakis monkey world, ale trza autem jechac wiec musze L namowic. Aaaa i jeszcze jest farma z malymi zwierzatkami, ktore mozna karmic... ale nie wiem czy moj Elmir ich nie zasciska na smierc...

Macku dobrze, ze wyszlas z tych krzakow. Ciesze sie, ze wszystko u Was ok.

Kasia.natka dobrze, ze wkleilas stronke z przepisami, skorzystam. Juz mi sie znudzilo gotowanie tego samego non stop...

Aylin ty chyba korzystalas z jakiejs fajnej strony z przepisami tez. Moglabys wkleic?

Pogoda srednia, ale brykamy zaraz na spacer i do sklepu. Pewnie ze 3 h sie zejdzie. W nd mamy isc na urodziny do kolezanki Tomcia. Nie wiem jak to zrobie skoro w sb wychodne - pierwszy raz od nie wiem kiedy i do tego same baby :sorry2:

Oj Niespo moze być cięzko:-D;-) Juz Ci współczuje niedzieli, duzo dzieci i ten hałas:-D Lepiej ostrożnie w sobote :-p
Mati ( jeszcze?) nie robi takich akcji, ale wszytsko przed nami:blink:

padłam wczoraj razem z dzieciem - o 20. Niestety e nocy awantura o 20.00. Ale tym razem ewidentnie cos bolałao - podalismy nurofen. I zasneła twardo. Ale srednio nadal wyspana jestem. Zarwane nocki z 2 tyg daja o sobie znać.

Niespodzianka - ja korzystam przeważnie z kwestiasmaku.com albo mojewypieki.com

hej dziewczyny

normalnie nie wiem jak już mam czyścić nos małej nic sobie nie da zrobić i ma tak zatkany że nawet buzią jej ciężko oddychać :-:)-:)-:)-(

Muńka myślałam że Ciebie więcej w domu nie ma bo ciągle jakieś kursy, praca

Andzia ja mam las pod nosem i nawet do niego chodzić nie muszę bo dosłownie mam może ze 100 m:-), zdrówka dla Matiego

Kasiulka daj znać jak u Ciebie :-):-)

Aga miłego plotkowania :-D

kasiek no a my chcemy zrobić to bo tyle lat nic nie było tu robione :baffled::baffled:

Niespodzianka na razie to mała jeszcze chora także i tak między ludzi nie chodzę :-:)-:)-(, nawet na zakupy już nie idę

Aylin ja wczoraj padłam chyba o 21 :-)

alijenka a masz katarek do odkurzacza? my robimy na sile. wole mu wyciagnac sila niz zeby mial zapalenie ucha. ostatnio maz wyciagal frida i nic nie wyszlo a jak po chwili podlaczylam do katarka to zielonych glutow lyzeczka sie wyciagnela. wiec we fride to ja juz nie wierze.

lekarka mi tez mowila ze dziecko z katarem powinno sie porzadnie tak kilka minut wyplakac ze 2x dziennie zeby oczyscic nos, bo wtedy wodnisty katar naplywa do noska i wyplukuje ten bakteryjny ktory zalega.

dzis dzien tesciowej :confused::szok:

reklama
alijenka to bedziesz mieszkala w lesie, super.
Nataszce moze kup mucofluid to jej troche rozrzedzi katar

dzien tesciowej mowisz josie:) no ja zaraz dzwonie, ona do mnie dzwoni na dzien dziecka, ba nawet na walentynki:o

edek josie wczoraj byl dzien tesciowej

Ostatnia edycja:
Do góry