Alijenka szkoda, ze urlop odwolany. Ale moze da sie cos wykombinowac jeszcze. W domu sie nie zamykaj, bo zwariujesz w koncu ;-) Mi tez rece opadaja, bo sie przed wyjsciem ganiamy zeby sie ubrac, a przy zakladaniu kurtki jest wrzask, ale trudno... Poza tym jest tez na etapie testowania mojej cierpliwosci nawet na zewnatrz wiec jak mu zabronie czegos (np. zbiegania z bardzo stromej gorki) to histeria i rzut na glebe
Podnosze go, sadzam lub stawiam i odchodze kilka krokow - spokoj w 30 sekund. Spojrzenia ludzi - bezcenne :-)
Andzia wspolczuje nocki - zeby potrafia dac w kosc. U nas piatki powoli nacieraja.
Munka fajno, ze spotkanie Warszawianek udane
Asik gratki
Malej czarnej raczej bym nie zalozyla - moze mala turkusowa, albo bezowa ;-)
Kasiek to sie napracowalas w ogrodzie - jakies zakwasy dzisiaj?
MsMickey jak juz Munka zdradzila to teraz pokaz nam zdjecie swojego brzucholka
Aga super z tym zoo. Ja nie mam w poblizu :/ Jest jakis monkey world, ale trza autem jechac wiec musze L namowic. Aaaa i jeszcze jest farma z malymi zwierzatkami, ktore mozna karmic... ale nie wiem czy moj Elmir ich nie zasciska na smierc...
Macku dobrze, ze wyszlas z tych krzakow. Ciesze sie, ze wszystko u Was ok.
Kasia.
natka dobrze, ze wkleilas stronke z przepisami, skorzystam. Juz mi sie znudzilo gotowanie tego samego non stop...
Aylin ty chyba korzystalas z jakiejs fajnej strony z przepisami tez. Moglabys wkleic?
Pogoda srednia, ale brykamy zaraz na spacer i do sklepu. Pewnie ze 3 h sie zejdzie. W nd mamy isc na urodziny do kolezanki Tomcia. Nie wiem jak to zrobie skoro w sb wychodne - pierwszy raz od nie wiem kiedy i do tego same baby