hej kobiałki
I mówiłam że tak będzie, jak możemy już spokojnie na dwór wychodzić to jest zimno i u mnie wieje że głowę chce urwać !!!!!
Sunshine kurdę kiedy i ja się doczekam takiej błogiej ciszy w domu
Aga moja mała tez uwielbia się bawić autkami i właśnie muszę jej jakieś zakupić do ciągnięcia po dworze bo sąsiadowi zawsze zabiera i jest awantura
Miłego dnia dziś u Marcelinki :-)
aronia dla mnie Putin do debil i wszystko jest u nich możliwe, zresztą ich polityka dla mnie jest kretyńska, całego wschodu !!!! wiem wiem że Ty uwielbiasz te rejony, ja jakoś nigdy tam nie byłam i nie zamierzam choć wiem ile tam jest pięknych zabytków czy różnych zakątków do zobaczenia.
Kurdę z tymi przeziębieniami teraz to masakra jest kto z moich znajomych pojedzie z kaszlącym dzieckiem do szpitala to odrazu zostaje :-(
Aylin i jak wyjście ???
Kasiulka zapewne od chodzenia Cię mięśnie bolą ale już niedługo będzie dobrze i będziesz śmigać i nic Cię nie będzie bolało, trzymam &&&&&&&&&&&&&
kasiek jak ja marzę o saunie, łaźniach ehhhhhhhhhhhhhhh, zazdroszczę !!!!!! moja znowu mówi tak śmiesznie "dziekuje pani bajdzo" :-)
josie moja jakoś też dalej nie może wyjść z tego przeziębienia :-
-
-(
hatszept ja bym chyba świra dostała z dwójką dzieci, podziwiam Was dziewczyny !!!!!!!!!!!!
Kasienka niezłą masz cycoholiczkę
andzia hmmmmm chyba to nie jest powód tego że nie możesz się na innym kompie zalogować ja też wiele razy logowałam się gdzie indziej i było oki,
może Ci antywirus blokuje stronę ??!!