reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej :)
A ja dzis sama z dzieciakami...a jutro jeszcze zobaczymy...no to bedzie sie dzialo...
Chyba spróbuje wyjsc z dwójka na spacer...przynajmniej na podwórko, zeby P. sie wybiegał...

Kasiulka, buziaki dla Ciebie!

Kasiek, na pewno bedzie ok. po tym jacuzzi :tak:

Josie, a masz ten marimer baby hipertoniczny? Daria miała tez katarek przez 10 dni, ale taki dziwny - w nocy nic, przez wiekszą czesc dnia tez nic, a jednak przez kilka godzin dziennie było słychac, ze cos tam jej zalega...popsikałam marimer i przeszło...moze to zbieg okolicznosci, bo moze katar i tak był na ukonczeniu, ale naprawde przeszło...

Andzia, Haj! :-)

reklama
Josie z katarem przyniesionym ze zlobka tak jest ze ciezko go wytepic ... zazwyczaj trwa ok 2 tygodni takze moze chwila moment przejdzie

Hatszept smoka zassie od sweta ,,, glownie w wozku a takto drze sie bardziej niz bez niego

No wkońcu włączyli neta w pracy, awaria ogólna, pzrez chowile myślałam,ze tylko mi zablokowali :rofl2:

Kasiulka - to pewnie po chodzeniu mięśnie Cie bola, bedzie lepiej :-)

Kaseik no Polka nie zwasze może spać do południa ;-) Ksiuki zeby po tych wszytskiich atrakcjach było ok.

Josie, Kasienka zdrówka dla chłopaków.

Hatszept - powodzenia na spacerku:-)

Mati dziś płakał w pzredszkolu, ale dopiero jak usłyszał dyrktorkę, wszedł zadowolony.
Ciekawe ile teraz pochodzą :-):-)

Jak myślicie czy powodem tego że nie moge sei zalogować na prywatnym laptopie, moze byc to ,ze jestem na stałe zalogowana w pracy????

andzia - mysle, ze nie, bo mnie sie juz zdarzalo byc zalogowana na dwoch kompach i na bb nie robilo to wrazenia ;-)

kasiekz - Ty juz nie grzesz z tym spaniem i tak macie lajcik z Pola jak malo kto. Z naszym bys sie "powozila" to bys docenila, co masz :-p

O, to widze, ze nie my jedni z katarem powyzej 2tyg - i to bez zlobka :sorry2: O ile kichanie 6 razy / dobe mozna nazwac katarem :rofl2:

Witam :) my też dziś pobudka wczesna 7:15, ale spał od 19:45 więc nie jest źle tylko szkoda, ze matka poszła spać po pierwszej. Ale zaraz się zbieramy i jedziemy do Marcelinki, bo nie widzieliśmy jej już z miesiąc.

Zycze Wszystkim miłego dnia!!!

Nie pochwaliłam młodej:p Nie wiem skąd załapała słówko 'proszę' i teraz jak coś podaje to 'prosze', a rano stała z wózeczkiem z lalą i tekst 'mama proszeeee spacer proszeee' :D:D Normalnie i jak tu nie wyjść:D

aronia no nie narzekam, ale nie dodałam, że poszła spać dopiero jak wróciliśmy - po 22! I tak bez UU jest lepiej, bo zero pobudek i życzę też wam takiej poprawy jak się kiedyś zdecydujecie na odstawienie:)

aga bawcie się dobrze:)

andzia nie ma to nic do tego. Ja zawsze jestem zalogowana na lapku, a wchodzę z innych miejsc bez problemu:)

josie ja jak hateszpt i kasienka też polecam ten hipertoniczny:)

O Wow mamy teraz "dziekuje" i "lubie to" normalnie prawie jak FB :-p

Witam po weekendzie :-) cale szczescie produkcja marna :-D

a ja wiekszosc dnia w domu z mala na cycku ... dzisiaj maaaasakra jakas ... w ogole spac nie chciala no i cyc w ciaglym obrocie

a Nikos wciaz zakatarzony a pogoda taka do bani ze nawet nie myslalam zeby wychodzil :| bo by sie tylko doprawil

pewnie tak jak dziewczyny pisza Sarunia przechodzi skok :tak:

Wróciłam. Wybaczcie, ale nie nadrobię:) W sob. mloda zaliczyła wodospad i kamieniołom, a wczoraj basen. Ja z M zostawiliśmy ją w brodziku chrzestnemu i jego dziewczynie i zmyliśmy się na sauny. Wracamy dziecia nie ma. Za chwilę patrzymy a ci w jacuzzi solankowym i tak zaliczyli ziołowe, borowinowe, jakieś tam jeszcze i łaźnie parową! Myślałam, że uduszę, no ale bezdzietnych nie poinformowaliśmy o zakazie. Mam nadzieję, że młoda nic nie załapie:D

Idę rozpakowywać się i prać:)

aylin super, że jesteście w domku i mała była mega dzielna!

Bedzie dobrze z tym jacuzzi :tak: i ochhhh & echhhh jak Wam dobrze bylo!!! :rofl2:

Macie tu taką produkcję postów, że ciężko Was doczytac. Chciałam Was serdecznie pozdrowić :-)
U mnie chwilowo gorzej bo bolą mnie wszystkie mięśnie. Nie wiem czy to od leżenia czy chodzenia.
Buziaki. Jesteście bardzo kochane, że mi pomagacie

Kasiuka pewnie od chodzenia :happy2: Myslami z Toba!

Hehe kasiek moj jak ma za ciepla wode w wannie to od razu protestune a co dopiero taka laznia!!! Uciekalby jak poparzony:)

Mamy katar juz 10 dni, nic poza tym ale wcale nie jest lepiej:(

buuu ala jak to babcie mowi leczony czy nie trw 2tyg wiec juz prawie koniec ;-)

Nie pochwaliłam młodej:p Nie wiem skąd załapała słówko 'proszę' i teraz jak coś podaje to 'prosze', a rano stała z wózeczkiem z lalą i tekst 'mama proszeeee spacer proszeee' :D:D Normalnie i jak tu nie wyjść:D

aronia no nie narzekam, ale nie dodałam, że poszła spać dopiero jak wróciliśmy - po 22! I tak bez UU jest lepiej, bo zero pobudek i życzę też wam takiej poprawy jak się kiedyś zdecydujecie na odstawienie:)

aga bawcie się dobrze:)

andzia nie ma to nic do tego. Ja zawsze jestem zalogowana na lapku, a wchodzę z innych miejsc bez problemu:)

josie ja jak hateszpt i kasienka też polecam ten hipertoniczny:)

Ale Pola juz ladnie mowi!!!!! Masz racje nie da sie odmowic takiemu slodziakowi proszeeeee :-)

Andzia- :-D:-D no uwazaj bo jeszcze Ci go zablokuja :-p

A my mamy pierwsze zdanie "mama baje" :-D poza tym dochodzi do wprawy z jezykiem angielskim co cieszy Claire bo przynajmniej ja rozumie :-D:-D

Aura dzis sama zalozyla sobie kozaki :szok: :-)

reklama
moj sie nauczyl odmieniac dom, i mowi np "niania (w) domu" a do tego podslyszal jak mowilam wiadomo i tez mowi teraz "domo". on w ogole mowi najchetniej slowa ktore sie zaczynaja na D :-D jakos ta literka mu najbardziej podeszla hahah

Do góry