reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

a ja wiekszosc dnia w domu z mala na cycku ... dzisiaj maaaasakra jakas ... w ogole spac nie chciala no i cyc w ciaglym obrocie

a Nikos wciaz zakatarzony a pogoda taka do bani ze nawet nie myslalam zeby wychodzil :| bo by sie tylko doprawil

reklama
Kasienka, Sara pewnie zalicza pierwszy skok rozwojowy :tak:...przejdzie...:tak:...a przyzwyczajałas w koncu do smoczka, czy radzisz sobie bez? Zdrówka dla N.!

Wróciłam. Wybaczcie, ale nie nadrobię:) W sob. mloda zaliczyła wodospad i kamieniołom, a wczoraj basen. Ja z M zostawiliśmy ją w brodziku chrzestnemu i jego dziewczynie i zmyliśmy się na sauny. Wracamy dziecia nie ma. Za chwilę patrzymy a ci w jacuzzi solankowym i tak zaliczyli ziołowe, borowinowe, jakieś tam jeszcze i łaźnie parową! Myślałam, że uduszę, no ale bezdzietnych nie poinformowaliśmy o zakazie. Mam nadzieję, że młoda nic nie załapie:D

Idę rozpakowywać się i prać:)

aylin super, że jesteście w domku i mała była mega dzielna!

Kasiulka - odzyskuj sily! :-)

kasiekz
- weekend nadrobisz w 5 minut, tyle bylo produkcji :-p A jaccuzi sie nie boj na zapas, bo solanka jest bakteriobojcza, wiec powinno byc o.k. :tak:Nasz do sauny nie chcial nawet na sekunde. Niezla agentka z Twojej Poli :-D

Kasienka - moj w czasie skokow rozwojowych tez byl na cycku 24/24 :tak:

Cos teraz same Kasie sie zameldowaly - taki czas po polnocy? ;-) Ja czekam na pranie :sorry:

to ja tylko dodam, że P z łaźni korzystała już w zeszłe wakacje:) z tych z niższą temperaturą. uwielbia. do łaźni nie mam pretensji, bo potem sama z nami była, ale bardziej o te wszystkie jacuzzi:D

aronia dziewczyna brata to fizjoterapeutka i uznała tak samo:D Dlatego liczę, że obędzie się bez zapalenia pęcherza:p Fajnie, że wypad do zoo udany. Moja zaś to śpioch. Wczoraj spała 2 godz. w dzień, a o 19.00 zasnęła w aucie. Wstała o 20.00 i o 22.00 już chrapała do rana:D

ja dalej na domowym komp nie moge sie zalogowac, w pracy net nie dziala, a tel nie moge pisac dlugich postow bo mnie wywala, wiec chcialam sie tylko przywitac hell

Witam się z kawą, dzieć wstał punkt 6.00:szok: Chyba pierwszy raz w życiu. Do 7 udało mi się ją przetrzymać i trzeba było ruszyć tyłek i wstać:/

aaaa miało być 14C i pełne słońce, a jest 3,3C wieje i pochmurno:/ bleeee!

reklama
Hehe kasiek moj jak ma za ciepla wode w wannie to od razu protestune a co dopiero taka laznia!!! Uciekalby jak poparzony:)

Mamy katar juz 10 dni, nic poza tym ale wcale nie jest lepiej:(

Do góry