reklama
andzia1980
Fanka BB :)
tu najmniej się czeka spróbuj zadzwonić Jarosław Sielski NZOZ Salus - ośrodek współpracujący z NFZ - Wrocław - Świat Przychodni
Alijenka - co Ty Ja tu próbuje sobie towarzystwo załatwić
agaundpestka
No proszę super pomysłAga - Ty jesteś podrózniczka, wiec ja mam propozycje. Ja zarejestruje Cie u mnie do mojej Endo a Ty przy okazji mnie odwiedzisz :-) Lepsze 4m-ce niz 2 lata.;-)
Alijenka hmm może i to jest myśl ruszyć za miasto, tylko chyba na hulajnodze
edek: doczytałam, ze Wrocek tam tez jest dobra idę ogarnąc coś i na marsz z młodym
alijenka
Mamcia Nataszki :))
andzia hahhaa
andzia1980
Aga - ja serio . Jakbyś chciała to ja zaraz dzwonie i Cie zapisuje
Niespodzianka
Alijenka przykro mi, ze kredytu odmowili i musicie prosic tesciow. Tez bym swoich nie chciala prosic Pewnie by bylo przy tym tysiac komentarzy, pytan i pouczen
Kasiek a pron Cie bardzo BBC Weather - Wroclaw Strachowice tylko sobie miasto zmien Nie wiem czy sie sprawdzi, ale dzis jak wyszlam ,to stwierdzilam, ze jeszcze w parku z mlodym pobiegamy, bo piekne sloneczko i doslownie za 10 dziesiata, zaczelo lac (grad z deszczem) tak jak bylo na stronce pokazane (no i odpowiedzialam Andzi )
Przykro mi z powodu smierci cioci, trzeba przyznac, ze sedziwego wieku dozyla...
Andzia, Iwon mlody tez sie teraz na mleko o 3 sie wybudza i nie da sie oszukac niczym innym, a przeciez przesypial juz cale nocki,albo budzil sie kolo 5.30 i dosypial :-( Proby przetrzymania koncza sie dzika awantura, albo nawolywaniem co 10 min (gdzie wytrzymalam ok 2 h i nie odpuscil)
Iwon dupa z ta stluczka - dobrze,ze wszyscy cali - z czyjej winy?
Josie ja tez sie dziwie, ze nie chcesz wiecej placic... kazdy by chcial :-)
Papitkaa cos duzo chorujecie ostatnio.Zdroweczka
Aylin &&& za szybki wypis.Tysia szaleje dzisiaj?
Aga ja jeszcze nie zjadlam paczusia. W ogole to mnie w polskim sklepie uswiadomili, ze dzis tlusty czwartek. Tak to bym zapomniala zupelnie :-)
Kurcze bidulek z tego malego - oby szybko wyzdrowial. Mnie zawsze przerazaja takie historie, zawal na miejscu murowany...
Wystarczy na spacer wyjsc, na troche od kompa odejsc, a tu taka produkcja, ze ja pitole. Zakupy zaliczone i krotki spacer tez. Wyjdziemy jeszcze po poludniu o ile slonce bedzie. Pogoda w kratke - raz leje, raz slonce.
Kupilam kolejna zabke do kapieli L mnie wyrzuci z domu. Czasem sie zastanawiam czy dla T kupuje, czy dla siebie Ale mam usprawiedliwienie - kaczuszka sie popsula i trza ja bylo zastapic.
Kasiek a pron Cie bardzo BBC Weather - Wroclaw Strachowice tylko sobie miasto zmien Nie wiem czy sie sprawdzi, ale dzis jak wyszlam ,to stwierdzilam, ze jeszcze w parku z mlodym pobiegamy, bo piekne sloneczko i doslownie za 10 dziesiata, zaczelo lac (grad z deszczem) tak jak bylo na stronce pokazane (no i odpowiedzialam Andzi )
Przykro mi z powodu smierci cioci, trzeba przyznac, ze sedziwego wieku dozyla...
Andzia, Iwon mlody tez sie teraz na mleko o 3 sie wybudza i nie da sie oszukac niczym innym, a przeciez przesypial juz cale nocki,albo budzil sie kolo 5.30 i dosypial :-( Proby przetrzymania koncza sie dzika awantura, albo nawolywaniem co 10 min (gdzie wytrzymalam ok 2 h i nie odpuscil)
Iwon dupa z ta stluczka - dobrze,ze wszyscy cali - z czyjej winy?
Josie ja tez sie dziwie, ze nie chcesz wiecej placic... kazdy by chcial :-)
Papitkaa cos duzo chorujecie ostatnio.Zdroweczka
Aylin &&& za szybki wypis.Tysia szaleje dzisiaj?
Aga ja jeszcze nie zjadlam paczusia. W ogole to mnie w polskim sklepie uswiadomili, ze dzis tlusty czwartek. Tak to bym zapomniala zupelnie :-)
Kurcze bidulek z tego malego - oby szybko wyzdrowial. Mnie zawsze przerazaja takie historie, zawal na miejscu murowany...
Wystarczy na spacer wyjsc, na troche od kompa odejsc, a tu taka produkcja, ze ja pitole. Zakupy zaliczone i krotki spacer tez. Wyjdziemy jeszcze po poludniu o ile slonce bedzie. Pogoda w kratke - raz leje, raz slonce.
Kupilam kolejna zabke do kapieli L mnie wyrzuci z domu. Czasem sie zastanawiam czy dla T kupuje, czy dla siebie Ale mam usprawiedliwienie - kaczuszka sie popsula i trza ja bylo zastapic.
alijenka
Niespodzianka mojego miasta nie ma :--(
Niespodzianka
Alijenka Mysle, ze jak wpiszesz jakies wieksze okoliczne, to bedziesz miala mniej wiecej rozeznanie. Oczywiscie ostrzegam, ze nie zawsze sie sprawdza co do godziny ;-) zeby na mnie nie bylo pozniej
reklama
alijenka
Niespodzianka no większe to Wrocław :-)