reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aga - Ty jesteś podrózniczka, wiec ja mam propozycje. Ja zarejestruje Cie u mnie do mojej Endo a Ty przy okazji mnie odwiedzisz :-) Lepsze 4m-ce niz 2 lata.;-)
No proszę super pomysł :D

Alijenka hmm może i to jest myśl ruszyć za miasto, tylko chyba na hulajnodze :D

edek: doczytałam, ze Wrocek tam tez jest :) dobra idę ogarnąc coś i na marsz z młodym :)

Alijenka przykro mi, ze kredytu odmowili i musicie prosic tesciow. Tez bym swoich nie chciala prosic :confused2: Pewnie by bylo przy tym tysiac komentarzy, pytan i pouczen :confused2:

Kasiek a pron Cie bardzo BBC Weather - Wroclaw Strachowice tylko sobie miasto zmien :) Nie wiem czy sie sprawdzi, ale dzis jak wyszlam ,to stwierdzilam, ze jeszcze w parku z mlodym pobiegamy, bo piekne sloneczko i doslownie za 10 dziesiata, zaczelo lac (grad z deszczem) tak jak bylo na stronce pokazane :sorry:(no i odpowiedzialam Andzi :) )
Przykro mi z powodu smierci cioci, trzeba przyznac, ze sedziwego wieku dozyla...

Andzia, Iwon mlody tez sie teraz na mleko o 3 sie wybudza i nie da sie oszukac niczym innym, a przeciez przesypial juz cale nocki,albo budzil sie kolo 5.30 i dosypial :-( Proby przetrzymania koncza sie dzika awantura, albo nawolywaniem co 10 min (gdzie wytrzymalam ok 2 h i nie odpuscil)

Iwon dupa z ta stluczka - dobrze,ze wszyscy cali - z czyjej winy?

Josie ja tez sie dziwie, ze nie chcesz wiecej placic... kazdy by chcial :-)

Papitkaa cos duzo chorujecie ostatnio.Zdroweczka

Aylin &&& za szybki wypis.Tysia szaleje dzisiaj?

Aga ja jeszcze nie zjadlam paczusia. W ogole to mnie w polskim sklepie uswiadomili, ze dzis tlusty czwartek. Tak to bym zapomniala zupelnie :-)
Kurcze bidulek z tego malego - oby szybko wyzdrowial. Mnie zawsze przerazaja takie historie, zawal na miejscu murowany...

Wystarczy na spacer wyjsc, na troche od kompa odejsc, a tu taka produkcja, ze ja pitole. Zakupy zaliczone i krotki spacer tez. Wyjdziemy jeszcze po poludniu o ile slonce bedzie. Pogoda w kratke - raz leje, raz slonce.
Kupilam kolejna zabke do kapieli :zawstydzona/y: L mnie wyrzuci z domu. Czasem sie zastanawiam czy dla T kupuje, czy dla siebie :-p Ale mam usprawiedliwienie - kaczuszka sie popsula i trza ja bylo zastapic.

Alijenka Mysle, ze jak wpiszesz jakies wieksze okoliczne, to bedziesz miala mniej wiecej rozeznanie. Oczywiscie ostrzegam, ze nie zawsze sie sprawdza co do godziny ;-) zeby na mnie nie bylo pozniej :-p

reklama
Do góry