reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
aga alijenka gadałam z M i o 17.00 wyjeżdżamy znowu do teściów (nie ma ich w domu to trzeba korzystać:p). Tak więc ja muszę jakoś w godzinach około południowych wybrać się:/ Chyba, że coś się zmieni, ale wątpię...

no tak pisałaś, że brak miejsc wcześniej...zarezerwowałam na 14.00. mam nadzieję, że wyrobię się na 2 godz.

Ostatnia edycja:
josie na mnie nie zrobiła wrażenia glukoza. Ale trzymaj się! Ja też robiłam w 26tc, bo ciągle zwlekałam:D:D

alijenka a więc do 14.00 w pt!

aga a może też wybierzesz się na 14?:D

my już po 40min. spacerku, musiałyśmy iść po 'koko' na drugie śniadanie:)

Informuję, że mój dzieć zaczął się buntować! Aaaa pierwszy raz w życiu, to chyba ten bunt co u was:D:D:D Aż mi oczy wyszły z orbit! Układała lego i już miała wieże do moich kolan, nagle niechcący zburzyła i wnerw totalny, krzyk, rzucanie się na podłogę, rozwalanie klocków po całym pokoju...stałam w drzwiach i śmiałam się, bo nie mogłam się powstrzymać! Tragedia:szok: Teraz zjadła jajecznicę i chciała umyć talerz. Nie pozwoliłam, bo od rana już 3 razy gary myła i mokra, a więc to samo...wnerw, rzut na podłogę i krzyk:D Normalnie jeszcze wczoraj nie miała takich akcji:p

Tylko 3 pobudki w nocy :confused2: powod? malo co zjadla w ciagu dnia i obudzil ja glod :dry: wolalam 2 razy mleko oczywiscie sie rozbudzila i nie mogla zasnac :confused2: To tak dla kontrastu do wczorajszego dnia :cool2:

Hejj
Wypilam wlasnie glukoze :/

Nawet nie wiem jak to smakuje :eek:

Kasiek- nawet grzeczne dziewczynki maja charakterek ;-) musialo to dziwnie wygladac, patrzec jak nie na swoje dziecko :eek::-D

A co do glukozy to kolezanka tu w UK musiala sklamc, zeby zrobili jej test na cukrzyce :szok::-((tutaj robia jesli najbliza rodzina miala/ma np mama) i okazalo sie, ze ma :szok: a w pierwszej ciazy nie zrobili, ona przytyla 30kg i Zuzia tez sie duza urodzila :dry:

reklama
A ja ledwo chodzę...Biodro bolało nawet w nocy... Już jestem umówiona na 17.00 do mojego kumpla osteopaty, bo nie wyrabiam. Całe szczęście, że S może wcześniej przyjechać z pracy.

Do góry