reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aga - generalnie ręce powinny iść ku przodowi, a w podporze na przedramionach łokcie powinny znajdować się pod barkami. W tym okresie bardzo ważna jest symetria, czyli umiejętność utrzymania głowy w linii środkowej i łączenie rąk w linii środkowej, wiec jeśli reszta jest ok, to ja bym sie tymi rękoma za bardzo nie przejmowała. Te ręce na boki są w podporze,czy powietrzu? Z tym dermatologiem to chyba przesada,bo skoro znika to raczej nie jest to problem skórny. Pewnie jest to związane z wysiłkiem, tylko pytanie czy to z jakiegoś ucisku,czy po prostu tak ma.

Aylin - ostatnio bratanice były w takim kinie 6D, obie zadowolone,ale jedna się troche bała :)

Ostatnia edycja:
reklama
Munka bardzo dziekuje:-) ona wlasnie prosto leze, a te raczki to czasami tylko. No i klucja ma 7kg to moze jej ciezko ;-)

Antek ma mocny kaszel krtaniowy i 38,3teraz :-( mnie boli gardlo i glowa.

hej kobiałki

Słuchajcie powiedzcie mi od kiedy mogę podać dziecku taki zwykły syrop zrobiony z samej cebuli???? bo wyczytałam że można podawać ale tylko po konsultacji lekarskiej

Sunshine normalnie dalej nie mogę się przestawić z tą Twoją zmianą avatarka, no a co do małża to chociaż wykorzystałaś sytuację :-D:-D

Muńka współczuję bólu, a co do buntu naszych dzieciów :-) to nie każdy ma taką cierpliwość, choć czasami zaciskam ostro zęby to i tak nie zawsze mi to wychodzi :-:)-(

aronia widzę że z krtanią mamy to samo bo ja już od 2 tygodni nie mówię a teraz czuję jak mi tam coś zalega tylko że ja nie mam migdałów, a do tego od dziecka nadwyrężone struny głosowe
moja nie bardzo je banany :-(

Aylin upssssssssssssss z tymi urodzinami :-:)-(

Aga zdrówka dla Was, my już na dobrej drodze i wiecie co kupiłam taki syrop grintuss i jest rewelacyjny, no kosztuje prawie 20 zł u nas ale się opłacało 2 dni i mała już prawie nie kaszle

My mamy syrop islandzki teraz (23zl). Mam nadzieję, ze pomoze. A dzis przychodzi do mnie lapie sie za główke i mowi ała.
a co do kinder to mamy ns piatek wejściówki, ale czy pojdziemy nie wiemy.

Aga a na którą macie godzinę ?????????

Ale ten syrop co Wy macie jest na suchy kaszel a moja ma już odrywający się i grintuss jest na suchy i mokry kaszel

Bo mi się udało zarezerwować na godz 14 :-(

Ostatnia edycja:
alijenka a co to ta kraina kinder, co tam się dzieje? Chętnie pójdę:)

aronia
:D P nie tyka żadnych owoców!

aylin
M siostrzeniec ma 6 lat i pod choinkę chciał lego creator, a na urodziny Śmieciaki (panuje na to mega moda), ale ty masz utrudnione zadanie:ppp

aga zdrówka dla mojego A!!

kasiek
[h=2]Wielka interaktywna przygoda dla rodzin z dziećmi
w świecie zabawek Kinder Niespodzianki![/h][h=3]Po raz pierwszy w Polsce, multimedialna impreza dla całej rodziny
z mnóstwem atrakcji i wesołej edukacji.
[/h]
W pięciu krainach Kinder Niespodzianki czekają na Wasze dzieci zabawki –
znane wszystkim maluchom z Kinder Niespodzianki – w rozmiarze XXL,
nowoczesne standy z dotykowymi ekranami, kolorowanki,
zabawy zręcznościowe, e-lustra, wielkie puzzle, konkursy z nagrodami
i wiele innych niespodzianek, które ucieszą małych i dużych.

reklama
Do góry