reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aga - generalnie ręce powinny iść ku przodowi, a w podporze na przedramionach łokcie powinny znajdować się pod barkami. W tym okresie bardzo ważna jest symetria, czyli umiejętność utrzymania głowy w linii środkowej i łączenie rąk w linii środkowej, wiec jeśli reszta jest ok, to ja bym sie tymi rękoma za bardzo nie przejmowała. Te ręce na boki są w podporze,czy powietrzu? Z tym dermatologiem to chyba przesada,bo skoro znika to raczej nie jest to problem skórny. Pewnie jest to związane z wysiłkiem, tylko pytanie czy to z jakiegoś ucisku,czy po prostu tak ma.

Aylin - ostatnio bratanice były w takim kinie 6D, obie zadowolone,ale jedna się troche bała :)

Ostatnia edycja:
reklama
Munka bardzo dziekuje:-) ona wlasnie prosto leze, a te raczki to czasami tylko. No i klucja ma 7kg to moze jej ciezko ;-)

Antek ma mocny kaszel krtaniowy i 38,3teraz :-( mnie boli gardlo i glowa.

hej kobiałki

Słuchajcie powiedzcie mi od kiedy mogę podać dziecku taki zwykły syrop zrobiony z samej cebuli???? bo wyczytałam że można podawać ale tylko po konsultacji lekarskiej

Sunshine normalnie dalej nie mogę się przestawić z tą Twoją zmianą avatarka, no a co do małża to chociaż wykorzystałaś sytuację :-D:-D

Muńka współczuję bólu, a co do buntu naszych dzieciów :-) to nie każdy ma taką cierpliwość, choć czasami zaciskam ostro zęby to i tak nie zawsze mi to wychodzi :-:)-(

aronia widzę że z krtanią mamy to samo bo ja już od 2 tygodni nie mówię a teraz czuję jak mi tam coś zalega tylko że ja nie mam migdałów, a do tego od dziecka nadwyrężone struny głosowe
moja nie bardzo je banany :-(

Aylin upssssssssssssss z tymi urodzinami :-:)-(

Aga zdrówka dla Was, my już na dobrej drodze i wiecie co kupiłam taki syrop grintuss i jest rewelacyjny, no kosztuje prawie 20 zł u nas ale się opłacało 2 dni i mała już prawie nie kaszle

My mamy syrop islandzki teraz (23zl). Mam nadzieję, ze pomoze. A dzis przychodzi do mnie lapie sie za główke i mowi ała.
a co do kinder to mamy ns piatek wejściówki, ale czy pojdziemy nie wiemy.

Aga a na którą macie godzinę ?????????

Ale ten syrop co Wy macie jest na suchy kaszel a moja ma już odrywający się i grintuss jest na suchy i mokry kaszel

Bo mi się udało zarezerwować na godz 14 :-(

Ostatnia edycja:
alijenka a co to ta kraina kinder, co tam się dzieje? Chętnie pójdę:)

aronia
:D P nie tyka żadnych owoców!

aylin
M siostrzeniec ma 6 lat i pod choinkę chciał lego creator, a na urodziny Śmieciaki (panuje na to mega moda), ale ty masz utrudnione zadanie:ppp

aga zdrówka dla mojego A!!

kasiek
[h=2]Wielka interaktywna przygoda dla rodzin z dziećmi
w świecie zabawek Kinder Niespodzianki![/h][h=3]Po raz pierwszy w Polsce, multimedialna impreza dla całej rodziny
z mnóstwem atrakcji i wesołej edukacji.
[/h]
W pięciu krainach Kinder Niespodzianki czekają na Wasze dzieci zabawki –
znane wszystkim maluchom z Kinder Niespodzianki – w rozmiarze XXL,
nowoczesne standy z dotykowymi ekranami, kolorowanki,
zabawy zręcznościowe, e-lustra, wielkie puzzle, konkursy z nagrodami
i wiele innych niespodzianek, które ucieszą małych i dużych.

reklama
Do góry