reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
hej kobiałki

U mnie tydzień zaczął się źle, pokłóciłam się z K tak, że cały dzień nie odzywaliśmy się, a na noc nie wiem gdzie poszedł czy śpi na dole czy pojechał do pracy. Nie chce mi się schodzić i patrzeć czy on tam jest.
Oczywiście poszło o to że mnie powinny być trzy a nawet i cztery bo przecież dlaczego się ubieram zamiast myć gar i wstawiać pranie, a jednocześnie pilnować małej bo K mył gary i wkładając łyżkę na suszarkę wypadła mu ona i uderzyła pod okiem małą, mi się zebrało bo to moja wina że jej nie pilnuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiecie co czasami żałuję że zaczęłam takie życie od nowa bo tak mi dobrze samej było.

Do tego moja mała ma pierwszy raz w życiu kaszel i nie chce nic łykać żadnych syropów !!!!!!!!!! Już nie mam sposobu na to aby szanowna pani coś wypiła !!!!!
Jeszcze na to wszystko wysypało ją na plecach chyba od tej maści Depulol czy jak jej tam co plecki się smaruje!!!
MAM DOŚĆ !!!!!!!!!!!

przepraszam że tak o sobie ale źle mi z tym !!!!!!!!!!!!!!!!

Asik dobrze,ze u Was lepiej.

Alijenka oj Ci faceci :/ Zdrowka dla Nataszki.

My tez mamy kaszel i to brzydki krtaniowy :-(

Ostatnia edycja:
asik super, że u Oliwki wszystko wraca do normy!

aga no właśnie też się bałam czy nie zbiera się to gdzieś wewnątrz czy coś np. dziś to czuje się jakbym nigdy nie karmiła. Mam nadzieję, że wszystko się jakoś rozeszło a nie gdzieś kotłuje, no ale chyba czułabym coś.

alijenka ojoj, to się u was dzieje! Zdrówka dla Nataszki!!! P ma też całe plecy wysypane i klatkę od jakiegoś płynu do kąpieli (M u teściów wlał do wanny). Wykąpałam ją w krochmalu i jest lepiej. No i powodzenia w sprawach prywatnych:) Mój katecheta w liceum mówił, że nie ma dobrego związku bez kłótni:p

a do tego nie chce mi się z mała w ogóle na dwór wychodzić, za każdym razem jest scena najpierw chce iść ale nie chce się ubrać, wycie wyginanie się itd, jak już nam się uda wyjść na dwór to znowu jest afera z powrotem do domu, wczoraj byłam na chwilę z nią u mojej ciotki ona tam lubi jeździć ale, że cały dzień nie spała to przed 19 zaczęłam się zbierać, mówię Wam co ja z nią miałam wyła całą drogę w aucie, a pod domem tak mi się zaniosła że myślałam że się udusi i tak za każdym razem jest, odechciewa się wszystkiego dosłownie

Wiecie co już dosłownie nie widzę nic pięknego w tym że jestem mamą, a wręcz przeciwnie wszystko jest złe !!!!!!

Ktos mi podmienil dziecko!!! Obudziła się o 8 i do teraz siedzi w łóżeczku i czyta książki <szok> wypiła mleko o co chwile woła o inną książkę o_O

Kochane poczytam później lecę zejść śniadanie w spokoju :p

reklama
Dziewczyny kiedyś prosiłam Was o linki z przepisami na jedzonko dla dzieciów i teraz nie wiem czy nie zauważyłam że podałyście czy nie podałyście ich :-(
Miałam kiedyś takie fajne stronki od Was ale że kompa miałam w reklamacji to mi wszystko zniknęło

Do góry