reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
ja miałam brązowe dwa (ale i farmy dwie) a do tego białego i czarnego, wymienone za resoraki i choinkę Lego za coś ta jeszcze. A pamiętasz flippery? "resoraki" co miały dwie strony i mogły jeździć "do góry nogami" i wyglądały jak inny samochód? Miałam takiego, boski był!
A mlody sie moim 30-letnim lego bawil wlasnie w weekend nawet filmik nagralam
Pojechalam po zdjecia i patrzcie co mi sie napatoczylo na koncowce wyprzedazy....
No tej czapki to nie moglam sobie darowac! A w ogole to poszukuje cienkiej bawelnianej czapki w kolorze zoltym na wiosne dla janka ale cos nie moge trafic
Pojechalam po zdjecia i patrzcie co mi sie napatoczylo na koncowce wyprzedazy....
No tej czapki to nie moglam sobie darowac! A w ogole to poszukuje cienkiej bawelnianej czapki w kolorze zoltym na wiosne dla janka ale cos nie moge trafic
Załączniki
Ostatnia edycja:
ja miałam brązowe dwa (ale i farmy dwie) a do tego białego i czarnego, wymienone za resoraki i choinkę Lego za coś ta jeszcze. A pamiętasz flippery? "resoraki" co miały dwie strony i mogły jeździć "do góry nogami" i wyglądały jak inny samochód? Miałam takiego, boski był!
Noooo!! też miałam takiego!!!
Rozumiem Josie ze cie przy wejściu zaatakowało i nie mogło puścic??
Tak jak mnie z zarze bluzeczka z kotkiem
Aylin ale zarobilam! ten sweter z tchibo musialam oddac bo na mnie wisial w ramionach najmniejszy rozmiar. wiec nie bedziemy jednak blizniaczkami w ogole fajnie ze mozna do sklepu zaniesc i przyjmuja zwroty, i pani nawet mi gotowka wyplacila, nie trzeba sie bawic w odsylanie i czekac na kase
Josie - ja tez oddałam - wziełam rozmiar wg wymiarów teoretycznie ok ale swetr okazał sie tak wielki ze mój maż nawet w nim sie topił. Więc też oddałam. Ale bluza super za to A kase ze swetra wydałam na kurtke z Royal collection
Witam :-)
Mlodak dzieki za numer konta I za wieści od Kasi, super ze jest w domu i ze wyniki dobre, cieszę sie
Sunshine dasz rade przez tydzień ;-) Zleci szybko. Najważniejsze ze masz plany.
Josie ale super kurtka ale czapka jeszcze lepsza
Andzia zdrowka i jeszcze raz zdrowka, ale te choróbska sie Was ostatnio trzymają :-(
Zdrowka rownież dla wszystkich innych chorujących
I tyle co pamietam Żyje juz wylotem do Polski
Mlodak dzieki za numer konta I za wieści od Kasi, super ze jest w domu i ze wyniki dobre, cieszę sie
Sunshine dasz rade przez tydzień ;-) Zleci szybko. Najważniejsze ze masz plany.
Josie ale super kurtka ale czapka jeszcze lepsza
Andzia zdrowka i jeszcze raz zdrowka, ale te choróbska sie Was ostatnio trzymają :-(
Zdrowka rownież dla wszystkich innych chorujących
I tyle co pamietam Żyje juz wylotem do Polski
agaundpestka
Fanka BB :)
Ale tu produkcja ja miałam przyjaciółkę cały dzień, a i tak się nie nagadałyśmy
Kasiek, az dziwne, ze przy tak częstym karmieniu nie miałaś nic z piersiami, ja do teraz mam problemy :/
Sunshine cudne ciuszki
Josie, ale świetna kurtka zresztą czapka też Antek też dostał dziś troszkę ciuszków od cioci i też szukamy jakieś fajnej czapki na wiosnę.
Kasiek, az dziwne, ze przy tak częstym karmieniu nie miałaś nic z piersiami, ja do teraz mam problemy :/
Sunshine cudne ciuszki
Josie, ale świetna kurtka zresztą czapka też Antek też dostał dziś troszkę ciuszków od cioci i też szukamy jakieś fajnej czapki na wiosnę.
reklama
kurtka reserved, softshell. my z mezem softszele ubostwiamy mam nadzieje ze wygodna bedzie... a czapka smyk jedyna na wieszaku osamotniona sie do mnie tak slicznie usmiechala
chyba bedzie piotruś:-) jaś i piotruś tez fajnie. poza tym ze moj znienawidzony sasiad z gory ma na imie piotr ale staram sie o tym nie myslec..... wrrrr
chyba bedzie piotruś:-) jaś i piotruś tez fajnie. poza tym ze moj znienawidzony sasiad z gory ma na imie piotr ale staram sie o tym nie myslec..... wrrrr