reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
ja miałam brązowe dwa (ale i farmy dwie) a do tego białego i czarnego, wymienone za resoraki ;) i choinkę Lego za coś ta jeszcze. A pamiętasz flippery? "resoraki" co miały dwie strony i mogły jeździć "do góry nogami" i wyglądały jak inny samochód? Miałam takiego, boski był!

A mlody sie moim 30-letnim lego bawil wlasnie w weekend:) nawet filmik nagralam

Pojechalam po zdjecia i patrzcie co mi sie napatoczylo na koncowce wyprzedazy.... :D
ImageUploadedByForum BabyBoom1392671006.658147.jpg

No tej czapki to nie moglam sobie darowac! A w ogole to poszukuje cienkiej bawelnianej czapki w kolorze zoltym na wiosne dla janka ale cos nie moge trafic

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1392671006.658147.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1392671006.658147.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
ja miałam brązowe dwa (ale i farmy dwie) a do tego białego i czarnego, wymienone za resoraki ;) i choinkę Lego za coś ta jeszcze. A pamiętasz flippery? "resoraki" co miały dwie strony i mogły jeździć "do góry nogami" i wyglądały jak inny samochód? Miałam takiego, boski był!

Noooo!! też miałam takiego!!! :-D

Rozumiem Josie ze cie przy wejściu zaatakowało i nie mogło puścic??
Tak jak mnie z zarze bluzeczka z kotkiem :p

:-D:-D:-D:-D

Aylin ale zarobilam! ten sweter z tchibo musialam oddac bo na mnie wisial w ramionach najmniejszy rozmiar. wiec nie bedziemy jednak blizniaczkami:-D w ogole fajnie ze mozna do sklepu zaniesc i przyjmuja zwroty, i pani nawet mi gotowka wyplacila, nie trzeba sie bawic w odsylanie i czekac na kase

Josie - ja tez oddałam - wziełam rozmiar wg wymiarów teoretycznie ok ale swetr okazał sie tak wielki ze mój maż nawet w nim sie topił. Więc też oddałam. Ale bluza super za to :) A kase ze swetra wydałam na kurtke z Royal collection

Witam :-)

Mlodak dzieki za numer konta :tak: I za wieści od Kasi, super ze jest w domu i ze wyniki dobre, cieszę sie :tak:

Sunshine dasz rade przez tydzień ;-) Zleci szybko. Najważniejsze ze masz plany.

Josie ale super kurtka ale czapka jeszcze lepsza :tak:

Andzia zdrowka i jeszcze raz zdrowka, ale te choróbska sie Was ostatnio trzymają :-(
Zdrowka rownież dla wszystkich innych chorujących

I tyle co pamietam :zawstydzona/y: Żyje juz wylotem do Polski

Ale tu produkcja :) ja miałam przyjaciółkę cały dzień, a i tak się nie nagadałyśmy :)

Kasiek, az dziwne, ze przy tak częstym karmieniu nie miałaś nic z piersiami, ja do teraz mam problemy :/

Sunshine cudne ciuszki :)

Josie, ale świetna kurtka zresztą czapka też :) Antek też dostał dziś troszkę ciuszków od cioci :) i też szukamy jakieś fajnej czapki na wiosnę.

reklama
kurtka reserved, softshell. my z mezem softszele ubostwiamy mam nadzieje ze wygodna bedzie... a czapka smyk jedyna na wieszaku osamotniona sie do mnie tak slicznie usmiechala :-D

chyba bedzie piotruś:szok::tak::-) jaś i piotruś tez fajnie. poza tym ze moj znienawidzony sasiad z gory ma na imie piotr ale staram sie o tym nie myslec..... wrrrr

Do góry