Ooooo, widze, ze przez weekend odwalilyscie kawal dobrej roboty (lozko
mlodak) :-) I jakie dobre wiadomosci!!!!! :-) Mnie sie tez szlafrok podoba bardziej jednolity ;-)Tylko ze Kasiulka pisala cos o frotte - nie bylby lepszy? Ten jest co prawda milusi i cieply ale ze to mozna sie w nim niezle spocic - frotte to jednak bawelna, skora oddycha a ja nie wiem, jak sie Kasia czuje - czy marznie czy sie poci po tej chemii
A ja sie przeziebilam
Bubinek mnie zarazil
Przez weekend sie nie wykurowalam i teraz drze przed roboczym tygodniem, kiedy m w pracy
Pisalyscie o mleku. A mozeci mi powiedziec, tak z ciekawosci, jakie sa normy mleka na dobe dla dzieci w wieku 1,5-3lata? My jako jedyni z czerwca na UU, wiec nie wiem, ile bejbiszonek doi
Moze byloby mi glupio, ze my wciaz na UU ale na szczescie w realu mam kilka kolezanek ze starszymi dziecmi, wciaz na UU (luty 2012, kwiecien 2012, maj 2012 a nawet sierpien 2011), wiec sie nie czuje jak dziwadlo ;-)A caly zapas sloiczkow zjadla psa - chociaz jednemu domownikowi smakowalo
U nas na kolacje musi byc mieso
kasiekz - a ten ser do makaronu to na zimno czy sie topi? (a moze masz na mysli twarog?)
Kasienka - to Sara spi lepiej niz nasz
Straszycie z tym etapem wpychania do buzi/nosa/uszu
Ja myslalam, ze "faza oralna" za nami. Juz i tak klpos jest, ze go strasznie "kaka" interesuje - zdrapuje ptasie guano z lawek, szturcha psie kupy patykiem
Sunshine, andzia - nasz bardzo lubi Noc na Czeresniowej, na kazdej stronie szuka szopa :-) Fajnie z ta paczka