reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Mlodak ten wzorkowy lepszy wedlug mnie, mialo byc wesolo a roz to roz, nuda
I wyslij mi prosze nr konta bo nic nie mam w pw ?

A mleka moj nie chce w ogole ostatnio przed snem:/ wypija czasem 60ml a czasem nawet lyka nie wezmie... Rano kaszke zje od biedy. Kolacje mu daje godzine przed spaniem albo i wczesniej

Mlodak sorki jednak byla wiadomosc tylko z komorki je nie widac:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
Sunshine co ty byś bezemnie zrobila :) nie byłoby na kogo zrzucić winy. Ale jakby któreś za ciasne byly to odkupie dla tysi :) ktora na razie wyrosla z super szczuplych spodni od kasiek. Czego strasznie zaluje bo swietnie w nich wygladala.

Mlodak - mialo byc wesolo. Wiec wzorzysty.

Hello Lachonki!!!

Wróciłam i nie nadrobiłam, bo ileż można siedzieć przy kompie!! ;-)

Jeśli działo się coś ważnego ( np. w sprawie Kasiulki), to proszę napiszcie mi w skrócie co i jak.

Iwon się odzywała??

Wysłałam Kasiulce fotki i stwierdziła że jednolity jej się podoba. Idę zaraz kupić i wysłać. Kapcie pod kolor też już upatrzylam.

I teraz cudowna wiadomość: Kasia.właśnie chemię dostaje. Odebrała wyniki badań krwi i są DOBRE!!!!! Pisze że cieszy się jak głupia po tylu dniach niepewności.
W związku z tym zaraz po chemii wraca do domku!!!!!!

hej
wczoraj wieczorem Oliwia zaczęła wymiotować i męczyła się tak aż do 2 w nocy:no: na 10/15 min zasypiała po czym budziła się z płaczem że brzuch boli i zaczynała rzygać

a i wczoraj przyjęli 4-letniego chłopca z zapaleniem żył
ojej :-( oby szybko Oliwka zdrowiała &&&

Zobacz załącznik 610683Zobacz załącznik 610684
Takie dwa szlafroki zostały. Ten w misie jest cienszy ale z polaru. Ten różowy jest puchowy ale ma tylko kwiatuszka. Oba mają kaptury i są cieplutkie. I pani jak usłyszała historię Kasiulki to rabat dała. Kosztują 95zl a dla nas 80zl. Jutro do 12 mam podjąć decyzję.
polar chyba kiepski na szlafrok...

a no i Kasiulka już wybrała :-) super że wyniki ma dobre i będzie mogła wrócić do domu :happy:

Kasienka powodzenia w żłobku :tak: Misia też nie była już ponad 3 tygodnie ale już pyta o koleżanki i mówi że chce iść do dzieci :happy:

co do kolacji to u nas prawie zawsze kaszka :sorry: Misia nie pija mleka z butelki więc rano je z płatkami a wieczorem z kaszką, czasem jak nie chce iść spać to jeszcze jakąś kanapkę czy tosta zjada później

a i był ostatnio temat rozróżniania wieku i płci - u nas jest pan, pani, dziewczyna, dziecko, dzidzia :tak:

Wysłałam Kasiulce fotki i stwierdziła że jednolity jej się podoba. Idę zaraz kupić i wysłać. Kapcie pod kolor też już upatrzylam.

I teraz cudowna wiadomość: Kasia.właśnie chemię dostaje. Odebrała wyniki badań krwi i są DOBRE!!!!! Pisze że cieszy się jak głupia po tylu dniach niepewności.
W związku z tym zaraz po chemii wraca do domku!!!!!!

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! takie wiesci w poniedzialek zawsze napawaja optymizmem :happy:

mlodak super wiesci od kasi, poplakalam sie.
to juz drugi raz dzis bo pierwszy raz plakalam z bezsilnosci.... a
Adi znowu jest chory, angina, goraczka....buuuuu

munka robilysmy zrzute na transport lozka dla kasi (mlodak miala i oddala), za reszta mlodak kupila szlafrok

tyle bo sie bija

młodak świetna wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

andzia a więc mamy tak samo. Mój twierdzi, że odkąd jest ze mną to czuje się jakby miał areszt domowy:p Nie strasz, że aż tyle czasu będzie tęsknić za UU!

aga masakra z tym zoo!!!:szok: Udanych plotek i zdrówka dla Antosia:/

alijenka aga OK. To jak się wykurujecie spotkamy się:)

aylin widzę, że koteczek świętuje!

muńka
iwon się nie odzywała!

reklama
Ooooo, widze, ze przez weekend odwalilyscie kawal dobrej roboty (lozko mlodak) :-) I jakie dobre wiadomosci!!!!! :-) Mnie sie tez szlafrok podoba bardziej jednolity ;-)Tylko ze Kasiulka pisala cos o frotte - nie bylby lepszy? Ten jest co prawda milusi i cieply ale ze to mozna sie w nim niezle spocic - frotte to jednak bawelna, skora oddycha a ja nie wiem, jak sie Kasia czuje - czy marznie czy sie poci po tej chemii :sorry:

A ja sie przeziebilam :wściekła/y: Bubinek mnie zarazil :confused2:Przez weekend sie nie wykurowalam i teraz drze przed roboczym tygodniem, kiedy m w pracy :unsure:

Pisalyscie o mleku. A mozeci mi powiedziec, tak z ciekawosci, jakie sa normy mleka na dobe dla dzieci w wieku 1,5-3lata? My jako jedyni z czerwca na UU, wiec nie wiem, ile bejbiszonek doi :-pMoze byloby mi glupio, ze my wciaz na UU ale na szczescie w realu mam kilka kolezanek ze starszymi dziecmi, wciaz na UU (luty 2012, kwiecien 2012, maj 2012 a nawet sierpien 2011), wiec sie nie czuje jak dziwadlo ;-)A caly zapas sloiczkow zjadla psa - chociaz jednemu domownikowi smakowalo:-p

U nas na kolacje musi byc mieso :eek:

kasiekz - a ten ser do makaronu to na zimno czy sie topi? (a moze masz na mysli twarog?)

Kasienka - to Sara spi lepiej niz nasz :szok:

Straszycie z tym etapem wpychania do buzi/nosa/uszu :szok: Ja myslalam, ze "faza oralna" za nami. Juz i tak klpos jest, ze go strasznie "kaka" interesuje - zdrapuje ptasie guano z lawek, szturcha psie kupy patykiem :confused2:

Sunshine, andzia - nasz bardzo lubi Noc na Czeresniowej, na kazdej stronie szuka szopa :-) Fajnie z ta paczka :tak:

Do góry