reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

hmmm A moze by ja przetrzeć przez siteczko??

A co do listy imion - Tymek albo Tomek mi sie podobaja.

Ac\le przyomniało mi sie jak moja przyjaciółka wybierała: miała liste chyba 10 imion. I była przyklejona na lodówce. Co chwile cos wykreślali albo dodawali. A po wyjściu ze szpitala lista została przekreślona i napisane wielkimi literami Milosz. Imie którego w ogóle nie brali pod uwage.

reklama
Hej

Josie co do imion to u mnie było jak u kolezanki Aylin, Adriana nie było na liscie, a jeszcze na łozku porodowym był Dawidem :-D Mateusz do 37 tyg. był Bartkiem;-)

Mi sie podoba Tymek i Franek

edek
Jasiek w żłobku dziś czy w domu ??

aylin moja też chodzi spać 21-22.00 dzień w dzień. Nie wcześniej, nie później:) Bez UU wstaje 7.30. A co do zdrowego odżywiania to P na noc wrąbała makaron ze sproszkowanym serem (startym na najdrobniejszych oczkach), masłem i oblanym mlekiem:D

josie M było szkoda, ale rozumie że już duża dziewuszka:D Mi się zawsze imiona kojarzą z osobami, które znam i z twojej listy to neutralne jest tylko Tomek:) U nas z synem byłby mega problem, bo to co podoba się M to mi nie i na odwrót:p

sunshine też podoba mi się Maks - i tak właśnie pisane, nie żadne Maksymiliany:D

coś jeszcze miałam, ale zapomniałam

alijenka aga to kiedy spotkanko?

Ostatnia edycja:
hej
wczoraj wieczorem Oliwia zaczęła wymiotować i męczyła się tak aż do 2 w nocy:no: na 10/15 min zasypiała po czym budziła się z płaczem że brzuch boli i zaczynała rzygać

a i wczoraj przyjęli 4-letniego chłopca z zapaleniem żył

Asik zeby ylko nie zlapala czegos dodatkowo w tym szpitalu:/

Andzia dzis jeszcze w domu ale jutro idzie, oby pochodzil dluzej niz ten tydzien:/

Kasiek aylin moj zjadl parowke na kolacje. Na makaron bym nie wladla ale dzieki za pomysl:D wczoraj chcial sam makaron na obiad ale sie uparlam ze albo z sosem albo wcale, byla chwila histerii no ale zlamal sie w koncu i zjadl ladnie. Ostatnio z jedzeniem - odpukac- jest latwiej:)

josie aylin i inne, a jak zjedzą na kolacje parówkę, tosta itd. to piją jeszcze przed snem mleko? Jak wiecie moja nie uznaje mleka, butelek itd. więc tylko kasza i jak się napcha czegoś innego to potem zje tylko 3 łyżki kaszy i koniec.

asik masakra, zapalenie żył u dzieci! Szybkiego powrotu do domu!

Josie imion masa :) teraz tylko wybierzcie :p ale imiona ladne wszystkie szkoda ze niektore takie strasznie popularne zaczynaja byc .. na styczniowkach Tymkow bylo chyba 4 z 50 dzieci, mi sie strasznie podoba Kajetan ale to juz nie z Waszej listy:D
Hatszept nie szukaj bo i tak nie znajdzie sie :) a nic napewno Piotrusiowi nie bedzie :)

Asik zdrowka dla Oliwci ... biedactwo

Kasiek gratuluje odcycowania :) ladnie poszlo :)

Aylin Hatszept wspolczuje z tymi nockami ... u nas tylko pobudki wczesne 6/7 ... ale spac idzie Nikos o 19:30 a Sarunia tez nie czeka dlugo na nocny sen ... bo kolo 20 juz raczej zaczyna ten sen nocny ... a w nocy 2 pobudki liczac ze 5 rano to jeszcze noc to 3 :)

jutro Nikos do zlobka ... po miesiacu czasu ale bbedzie jazda ... dobrze ze nie ja go odprowadzam ale wiem jak to bedzie wygladac ... ehhhh

a co do kolacji to u nas na kolacje kaszka manna na mleczku mm ... i to taki staly rytual :D bo to jedyne mm ktore jeszcze je ... i po takiej porcji 300g spi cala noc

Morning

No i zostalam sama z Aurelka...... na tydzien........ Pe wyjechal w delegacje do Stonehenge, czyli "tylko" 5h od domu :confused2:
Ale plan na tydzien mam wiec nie jest zle :-p

Hatszept- o grzebaniu paluszkiem w kupce nie mowilam :-pkoralika raczej sie nie znajdzie a myslalam o tej nakretce ale najwidozniej nie doczytalam, ze ona zelowa wiec tak jak pisze Aylin powinna sie rozpuscic :tak: Perla wczesniej nic do buzi nie brala a teraz zaczelam :dry:ale tylko tak probuje ugrysc albo polize, hmmmmm to chyba jakis kolejny etap :cool2:
Co do nocek tiaaaaa kiedys sie wyspisz ;-) Pewnie pozniej zaczna sie koszmary itp ach te nasze kochane dzieci :-D

Josie- oby tak dalej!!! osobiscie wspolczuje niejadka bo jak moja tylko gardzi jedzeniem to doprowadza mnie do szalu, ale daje na wstrzymanie zekam godzinke i zazwyczaj wszytsko zjada ;-) Wczoraj np zjadla sloiczek gotowy (makaron z indykiem i warzywami) bo nic nie chciala i o dziwo zjadla caly :shocked2: a dawno juz jej nie daje sloiczkow :confused2:

Asik- a co lekarze mowia? czy te wymioty to wina tej choroby czy cos innego? Zdrowka dla Oliwki i wytrwalosci dla Ciebie!

Kasienka- nie martw sie na zapas, kto wie moze mu sie spodoba powrot do zlobka :tak:

Wczoraj doszla do as paczka z PL i wszyscy poczulismy sie jak by to byly drugie swieta hehhe mam na mysli prezenty :-p Aura zachwycona bo wiekszosc byla dla niej wiec nowe ksiazki w tym 3 z serii na Ulicy Czeresniowej ;-) serwis dla lalek i wczoraj raczyla nas kawka po 18 :-D

reklama
kasiek - u nas zawsze butla przed snem , bo Mati to jakoś mało je ostatnio, a jka tak głebiej sie zastanowie to chyba zawsze mało jadł.
Ja nie daje mu żadnyc h kaszek i jak Polka ładnie je inne rzeczy i przesypia noce to chyba nie zmuszałbym jej do nich.

Asik - duzo zdrówka dla Olci i sił dla Ciebie.

Sunshine - ja nie wiem jak Wy sobie dajecie rade bez facetów pzrez taki czas?? SZacun. Ja totalnie jestem od M uzależniona.
A jak Perle podobaja sie ksiażeczki Z Czereśniowej???? U nas średnie zainteresowanie nimi choc ksiażeczki uwielbiają.

Kaseinka. Josie - powodzenie jutro w żlobku. Mati dziś poszedł po 2-tyg. przerwie i luzik,az sie nie chce wierzyć, że na początku takie histerie były:shocked2:

Do góry