Asik - biedna ta twoja Oliwka.
A dlaczego maja was sasiedzi podkablowac?
W ciazy jestes a ja przegapiłam? Glukoze robiłam po porodzie bo jak alijenka się z nitolerancja cy tez cukrzyca ciązową zmagałam i wyszło wszystko super w normie.
A cena za transport jak na razie chyba najkorzystniejsza jest
nie martw sie - ja chciałam pójść z moim do kina. I co? I L4, soczek malinowy do herbatki, syrop na kaszel oraz rzeczy wzmacniające bo moja pani doktor mówi ze przy wirusowym przeziebieniu nie ma sensu nic wiecej dawać skoro goraczki wysokiej nie mam.kasiek a ja od 3 dni nie byłam nawet w sklepie :---(, także u nas bez prezentów
a kiedy się spotykamy ?????????????
a wiecie co budujemy garaż drewniany i po prostu już mam dość nie wiem czy w 14 tys się zmieścimy z samym garażem a gdzie kostka w koło niego i w nim ehhhhhhhhhhhh normalnie musimy brać kredyt na mojego wujka, a do tego mamy życzliwych sąsiadów i tylko czekam jak nas ktoś podkapuje
A dlaczego maja was sasiedzi podkablowac?
Alijenka - Ty juz lepiej nie licz garaz drewniany tyle kosztuje??? A sasiedzi moze nie beda sie czepiać.
Włąsnie mi przypomniałąs ze na liscie badan na nastepna wizyte mam 2 pkt 75 ml obciazenie glukoza, na sama mysl robi mi sei nie dobrze.
Jutro jade do sis, nie widziałam ich o d sylwestra, steskniła sie bardzo. Oli prawdopodobnie tak szybko raczkuje ze dogonic go trudno.
W ciazy jestes a ja przegapiłam? Glukoze robiłam po porodzie bo jak alijenka się z nitolerancja cy tez cukrzyca ciązową zmagałam i wyszło wszystko super w normie.
A cena za transport jak na razie chyba najkorzystniejsza jest