reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Asik - biedna ta twoja Oliwka.

kasiek a ja od 3 dni nie byłam nawet w sklepie :-:)-:)-(, także u nas bez prezentów
a kiedy się spotykamy ?????????????

a wiecie co budujemy garaż drewniany i po prostu już mam dość nie wiem czy w 14 tys się zmieścimy z samym garażem a gdzie kostka w koło niego i w nim ehhhhhhhhhhhh normalnie musimy brać kredyt na mojego wujka, a do tego mamy życzliwych sąsiadów i tylko czekam jak nas ktoś podkapuje
nie martw sie - ja chciałam pójść z moim do kina. I co? I L4, soczek malinowy do herbatki, syrop na kaszel oraz rzeczy wzmacniające bo moja pani doktor mówi ze przy wirusowym przeziebieniu nie ma sensu nic wiecej dawać skoro goraczki wysokiej nie mam.

A dlaczego maja was sasiedzi podkablowac?

Alijenka - Ty juz lepiej nie licz :-D:-pgaraz drewniany tyle kosztuje???:shocked2: A sasiedzi moze nie beda sie czepiać.
Włąsnie mi przypomniałąs ze na liscie badan na nastepna wizyte mam 2 pkt 75 ml obciazenie glukoza, na sama mysl robi mi sei nie dobrze.

Jutro jade do sis, nie widziałam ich o d sylwestra, steskniła sie bardzo. Oli prawdopodobnie tak szybko raczkuje ze dogonic go trudno.

W ciazy jestes a ja przegapiłam? Glukoze robiłam po porodzie bo jak alijenka się z nitolerancja cy tez cukrzyca ciązową zmagałam i wyszło wszystko super w normie.

A cena za transport jak na razie chyba najkorzystniejsza jest

reklama
Aylin bo wiesz z zazdrości że się coś robi, wiadomo jacy sąsiedzi są, a my sobie to tak o budujemy bez wiedzy nikogo także w gminie to nie zgłaszaliśmy, w ogóle się okazało że sobie płot zmieniłam bez zgody, teraz kostkę będziemy kłaść bez zgody, mam swoją działkę moją własność a na wszystko muszę mieć zgodę, paranoja !!!!!!!!!!!!! rozumiem budowa domu czy dobudówka do domu ale na takie coś ?????????

Alijenka to cie chyba nie pocieszę. Mój kolega z pracy był ostatnio w urzedzie miasta - wezwanie dostał. wiec sie stawił. I wyliczyli mu nowe podatki od trzech garaży. Ma dokładnie jeden z wiatą z dwóch stron i te wiaty mu jako garaz potraktowali. Mieli zdjęcia satelitarne i na ich podstawie wyliczyli powierzchnie owych garazy.

tak, część środkową ma murowaną ale te poboczne składają sie z dachu i z 2 stron maja drewniane ścianki i całośc policzono mu jako garaż.

asik biedna Oliwka, zdrowka

aylin hahaha nie jestem. cukrzyce mialam z A, nietolerancje z M. krzywa musze zrobic bo przy niedoczynnosci i hashi cukrzyca lubi sie przyplatac, wiec musze kontrolowa

kurde nic mi się z piersiami nie robi, aż się dziwię:dry: hmmm, żeby to mleko gdzieś wewnątrz nie zbierało się czy coś...

asik zdrówka dla Oliwki i żeby jak najszybciej wyszła ze szpitala!

alijenka my właściwie chcemy tylko drewnianą wiatę na dwa auta a z tyłu miejsce na gilla i ewentualnie jakaś szopka na kosiarkę itp. Więc na szczęście odchodzą mi koszty bram itd. No i macie rację, że lepiej więcej zapłacić, a porządne i na lata!

aga
jak tam, przeżyłaś z 8mies. i Antosiem?:)

a P spała w dzień 3 godz...chyba odreagowuje brak UU, ale dziś ani razu nie zawołała!

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiek na pocieszenie

Załączniki

• WP_20140214_18_56_16_Pro.jpg
    WP_20140214_18_56_16_Pro.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 45
Do góry